| |
De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel
Situare:
Orasul Macau
Număr camere:
323
Verifică tarifele și disponibilitatea la acest Hotel |
Ne dorim ca pentru camera dvs. să plătiţi cel mai mic tarif posibil. Dacă aţi rezervat o cameră de hotel prin intermediul Agoda şi apoi ne arătaţi că aţi fi putut rezerva aceeaşi cameră, pentru aceeaşi perioadă la un tarif mai mic, care poate fi vizualizată şi rezervată pe un alt site web vă vom oferi un tarif similar sau chiar mai mic. Apăsaţi acest link pentru mai multe informaţii.
Ne pare rău dar nu sunt camere libere la Holiday Inn Macau Hotel pentru datele alese de dvs.
Clienţii care au vizualizat acest hotel adesea au şi rezervat
Opinii clienţi recente
| Selectați tipul de călător
Toate opiniile
(402)
Mattia P.
Călător pentru drum de afaceri
Italy,
23 aprilie 2011
Buona posizione, bella stanza e buon servizio
Camera grande, silenziosa e lussuosa, personale gentile.
7,7
L'hotel nel suo complesso mi è piaciuto, in posizione centrale anche se vista la dimensione di Macao quasi tutto è centrale, il check in è stato veloce e visto che le camere standard erano finite mi è stata data una camera molto bella bella all'ultimo piano, l'arredamento era un pochino eccessivo, soprattutto il bagno con la rubinetteria dorata però il mio giudizio complessivo è certamente positivo. Ho apprezzato anche il giorno successivo la navetta gratuita dell'hotel per l'imbarco dei ferry per Hong Kong.
Fabrizio F.
Italy,
17 aprilie 2011
bassa qualità rispetto al costo
2,7
bagno al limite della decenza,hotel vecchio e mal ristrutturato
Sfat pentru călătorie:
con tutti gli hotel che cisono a Macau è da evitare
See L.
Călător cu familie și copii tineri
14 mai 2013
a cozy room and good stay at holiday inn macau
comfortable room , great location and good service
Chan K.
Călător în grup
Thailand,
7 mai 2013
Very good and spacious room
Two double beds in the room very comfortable
8,3
Its good location and good big room. I will recommend friends to stay here next time.
Eng P.
Călător pentru drum de afaceri
25 aprilie 2013
satisfied
location, cleanliness and casino
7,7
fantastic location to access to major casino on the north island. plenty of restaurant surrounding this hotel and convenient shop nearby.
Kim F.
25 aprilie 2013
Comfortable, relax, convenienence
upgraded to suite, efficient service, centrally located
8,3
Very well served by Ms. Kacey at front desk check in and responsive to my needs for non smoking king size bed, upgraded me.
Lilik Y.
Călător în pereche
Indonesia,
22 aprilie 2013
good hotel, easy acces to every where
clean, easy access, free transport
Jassim A.
United Arab Emirates,
20 aprilie 2013
Terrible stay, this hotel is used by gamblers
quick check in, great location, and close to great casinos
4,3
27 martie 2013
COMFORTABLE HOTEL, FRIENDLY STAFF
FRIENDLY SFAFF - GOOD LOCATION - QUIET AREA
6,7
COMFORTABLE STAY WITH FRIENDLY STAFF. ALWAYS THERE TO HELP.
Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!
Caută alte hoteluri
Sosire:
Plecare:
Nopţi:
Reduceri suplimentare direct din partea hotelurilor, mii de promoţii locale disponibile doar aici. Nopţi de cazare gratuite, gratuitate pentru îmbunătăţirea condiţiilor de cazare, oferte speciale pentru rezervare timpurie şi tarife reduse pentru rezervări în ultimul minut, chiar şi în ziua călătoriei dvs!
Este suficient să introduceţi datele (zilele) călătoriei dvs. în căsuţa de căutare din partea stângă şi veţi vizualiza reducerile suplimentare disponibile pe lângă tarifele zilnice garantate ca fiind cele mai scăzute.
NY-AGWEB-3102