De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Lahug, Cebu City, Filipine 6000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Holiday Spa Hotel Cebu City - Recepţie Holiday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Holiday Spa Hotel Cebu City - Piscină Holiday Spa Hotel Cebu City - Piscină Holiday Spa Hotel Cebu City - Coffee Shop/Cafenea Holiday Spa Hotel Cebu City - Grădină Holiday Spa Hotel Cebu City - Piscină Holiday Spa Hotel Cebu City - Spa Holiday Spa Hotel Cebu City - Coffee Shop/Cafenea Holiday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Holiday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Holiday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Holiday Spa Hotel Cebu City - Sală de fitness Holiday Spa Hotel Cebu City - Coffee Shop/Cafenea Holiday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Holiday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi
Holiday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Holiday Spa Hotel Cebu City - Coffee Shop/Cafenea Holiday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Holiday Spa Hotel Cebu City - Sală de şedinţe Holiday Spa Hotel Cebu City - Împrejurimi Holiday Spa Hotel Cebu City - Piscină Holiday Spa Hotel Cebu City - Balcon/Terasă Holiday Spa Hotel Cebu City - Piscină Holiday Spa Hotel Cebu City - Baie Holiday Spa Hotel Cebu City - Sport şi activităţi Holiday Spa Hotel Cebu City - Spa Holiday Spa Hotel Cebu City - Sală de şedinţe
Zona Lahug Număr camere: 52

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 1536 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,1
Situare
7,5
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
6,0
Toate opiniile (1536)
Sortare:
Andrea M. Călători individuali Italy, 8 august 2014
Ottimo, pulito e personale molto cortese

comfort, staff, pulizia
9
Molto buono
Raportaţi această recenzie
Rosario N. Călători drum de afaceri Italy, 27 mai 2013
Rilassante e confortevole

la piscina, la camera confortevole e il personale amichevole
6,7
Raportaţi această recenzie
Daniele D. Călători individuali Italy, 12 mai 2012
hotel carino con un buon servizio

personale pulizia
6,7
hotel carino camere spaziose e arredate in modo molto funzionale.
Raportaţi această recenzie
Piero F. Călători individuali Italy, 7 decembrie 2011
hotel piacevole, cortesia nel servizio,

camere nuove, spaziose, buon design
8,7
ambiente molto giovanile,internazionale, annessa piscina e fitness center, malls e divertimenti facilente raggiungibili in taxi, camere nuove, spaziose, silenziose, buon design.
Raportaţi această recenzie
Marco M. Familii cu copii tineri Italy, 30 august 2011
Camere belle piscina palestra massaggi

Camera grande pulita silenziosa personale molto gentile molte possibilità per sport e benessere
8,7
Sicuramente ritornerò se ho bisogno di stare a cebu, ottimo rapporto qualità prezzo 30 minuti da aereoporto
Shopping Tip: Ayala shopping mall molti negozi ristoranti bar, alla sera it Park, entrambi vicini circa 50 pesos in taxi
Raportaţi această recenzie
Gomarasca M. Călători în pereche Italy, 17 mai 2011
staff giovane e disponibile

piscina,palestra,massaggi
7
Piacevole soggiorno, camere piccole ma nuove e ben curate. staff giovane e cortese. vicinanza di palestra, piscina salone di bellezza e centro massaggi. centro frequentato da atleti che dalla mattina alla sera girano per la hall creando atmosfera molto familiare.
Raportaţi această recenzie
Jeffrey M. Familii cu copii tineri Philippines, 24 aprilie 2011
hotel bello e servizio ottimo, ma camere rumorose

gentilezza nel servizio e camere spaziose
7,3
Ci siamo trovati bene poichè l'hotel ha una buona posizione,la gente è cortese e disponibile,purtroppo nonostante le camere siano spaziose e confortevoli si sente tutto,per noi è stato difficile riposare a causa di vicini molto rumorosi..
Sfat pentru călătorie: insonorizzare meglio le stanze
Raportaţi această recenzie
Myla M. Călători drum de afaceri Philippines, 7 februarie 2016
Two Nights of Comfort

Its away from the noise pollution, warm housekeepers (including OJTs), amenities (salon, spa & pool)
7,3
My daughter and I stayed for two nights during my trainings. I felt secured and safe to leave my daughter in the mornings and one evening because I had the 9-5 training in Waterfront Hotel plus a night of fellowship. Though the place has no nearby convenience store and not in the main road for easy taxi access its OK. But what I am sad about is there is no Wi-fi connection at all. Well, I did not have the time to ask but thinking now, if there is they will advise us on the username and password to use as soon as we check-in. Over all, since I did not expect too much because its a 3 star accommodation I am overwhelmed of the fact that I did not need to go out and look for a salon to fix my hair and make-up (with reasonable price) for my cocktail party and I had my 30 mins morning exercise in the pool (I wonder, why NO lifeguard around the pool area) and served with my (cold) plated breakfast. This summarizes my GOOD experience in staying in Holiday Spa Hotel. Looking forward for improvement on my next visit in Cebu.
Raportaţi această recenzie
Donald U. Călători în pereche Canada, 4 februarie 2016
Great Staff

Pool, Gym. Staff
8,7
I hope they filter the pool regularly and try to make sure the water does not become to warm. It would also be great if the batteries were replaced in some of the gym equipment.
Raportaţi această recenzie
Jack M. Călători în pereche United Kingdom, 3 februarie 2016
2 nights stopover in Cebu

Swimming pool, friendly staff, gym and spa
6,7
We checked in for one night but extended an extra night in between travels around the Visayas. The reviews listed all manner of activities to keep us occupied including a large swimming pool, gym, spa and massage service amongst other things. Indeed the pool was really nice and open until late. The gym is actually a members club and features all the usual machines, boxing ring and bag - but you pay extra for this. Breakfast was complimentary one day and pleasant enough but we opted out the next day. Choices for dinner were varied but nothing stood out as particularly tasty, grilled squid was the best thing we ate. The fruit shakes went down well! Our room was well kept and came with a huge bed and the staff were always polite and able to answer our queries. We found the location a bit out of the way, good for a retreat but when it came to taking taxis to the mall and to the airport, we got caught up in the busy traffic. It worked out okay, it takes a little more than 1 hour to the airport. We would stay here again for the pool
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Holiday Spa Hotel Cebu CityHoliday Spa Hotel Cebu City - RecepţieHoliday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiHoliday Spa Hotel Cebu City - PiscinăHoliday Spa Hotel Cebu City - PiscinăHoliday Spa Hotel Cebu City - Coffee Shop/CafeneaHoliday Spa Hotel Cebu City - GrădinăHoliday Spa Hotel Cebu City - PiscinăHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - Coffee Shop/CafeneaHoliday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiHoliday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiHoliday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiHoliday Spa Hotel Cebu City - Sală de fitnessHoliday Spa Hotel Cebu City - Coffee Shop/CafeneaHoliday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiHoliday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiHoliday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiHoliday Spa Hotel Cebu City - Coffee Shop/CafeneaHoliday Spa Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiHoliday Spa Hotel Cebu City - Sală de şedinţeHoliday Spa Hotel Cebu City - ÎmprejurimiHoliday Spa Hotel Cebu City - PiscinăHoliday Spa Hotel Cebu City - Balcon/TerasăHoliday Spa Hotel Cebu City - PiscinăHoliday Spa Hotel Cebu City - BaieHoliday Spa Hotel Cebu City - Sport şi activităţiHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - Sală de şedinţeHoliday Spa Hotel Cebu City - ÎmprejurimiHoliday Spa Hotel Cebu City - GrădinăHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - PiscinăHoliday Spa Hotel Cebu City - Facilităţi de recreereHoliday Spa Hotel Cebu City - Recepţie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B02