De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

@ Home Boutique Hotel 3rd Road

232/10-11 Patong,Phang - Muang Sai - Ko Rd, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : At Home Residence
@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Balcon/Terasă @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Baie @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Balcon/Terasă @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Baie @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Baie @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hol @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Restaurant @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Restaurant @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hol
@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hol @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Centru de afaceri @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hol @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Pub/Lounge @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Pub/Lounge @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Exterior hotel @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Plan Etaje
Zona Patong Număr camere: 50
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 901 opinii

Calitate-preţ
8,3
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,1
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (901)
Sortare:
Filippo M. Călător în pereche Italy, 9 februarie 2015
buona

la stanza.posizione.
7,3
Buono
Raportaţi această recenzie
Elia F. Călător individual Italy, 7 august 2013
Ottima qualità prezzo

Location. Prezzo camere
7,7
Molto buono, vicino ai locali notturni, possibilità di noleggiare scooter costo molto conveniente.
Raportaţi această recenzie
Michelangelo L. Călător în grup Italy, 12 mai 2013
Ottimo Hotel per soggiornare molti giorni!

Pulito, luminoso, ben arredato e nuovo
9
Ho soggiornato in questo hotel per la seconda volta in 2 anni perchè è una garanzia! Stanze confortevoli, pulite, nuove, luminose e molto ben arredate. Questo hotel è l'ideale per chi vuole soggiornare per molti giorni, adatto per viaggiatori singoli, gruppi o famiglie! Lo staff sempre cordiale. GOOD Hotel!
Raportaţi această recenzie
Roberta G. Călător individual Italy, 19 februarie 2013
albergo ok camere ok

posizione, vicino a negozi
6,7
Posizione ottimale per la vita notturna della città ... sconsigliato per le famiglie....non è una zona tranquilla....posto ideale per single disponibili.... hotel cmq carino
Raportaţi această recenzie
Rosa M. Călător în pereche Italy, 22 noiembrie 2011
Ottimo hotel, ottima posizione

Posizione, pulizia, bellezza delle camere
8,3
Siamo stati al "At home" 4 notti e siamo stati molto bene. Le camere sono molto carine e moderne. Non abbiamo mai né fatto colazione né mai mangiato al ristorante quindi non sappiamo nulla sulla cucina. Il personale è un po' scortese...ma a quei prezzi non ci si può proprio lamentare
Raportaţi această recenzie
Cristian M. Călător individual Italy, 4 martie 2011
Tuttto bello,posto e cortesia eccezzionali

comodita',servizi,pulizia breakfast
8
Sono molto cortesi anche se non capivo niente di cosa io dicevo a loro e di cosa dicevano loro a me....ma cercano di aiutarti in tutti i modi,super gentili e cortesi.Camere ottime e spaziose,colazione ottima e staff sempre sorridente
Nightlife Tip: vicino ai locali notturni e alla spiaggia
Raportaţi această recenzie
Charlie T. Călător în grup Indonesia, 10 august 2015
the staff is welcome, clean room, good nightlife

clean, comfortable and feel safe
8,7
I think that place is good to stay. The staff very welcoming and their security is good. Our room have safe deposit box,so that we can save our important things while we go from day to night. Because if we go to beaches,we cant take anything to there..
Raportaţi această recenzie
Loc D. Călător individual United States of America, 7 august 2015
Simple but clean and pleasant hotel

Clean, quiet, good location
8,7
Raportaţi această recenzie
David S. Călător în pereche Australia, 10 iulie 2015
Unwelcoming

Location, location, location
5,7
Very unwelcoming arrival at reception. No smiles and very sour attitude. Seemed like it was all a big hassle. Some of these people need to understand that first impressions leave a lasting impression. It was as if it was annoying to them that we interrupted their Facebook surfing !!. Hotel itself was fine and handy for everything. Some staff just need an attitude change
Raportaţi această recenzie
Soon G. Călător în pereche Malaysia, 7 iulie 2015
Overall good

good location, good price and comfort
7
good everything
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Balcon/Terasă@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Baie@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Cameră de oaspeţi@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Balcon/Terasă@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Baie@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Baie@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hol@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Restaurant@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Restaurant@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hol@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hol@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Centru de afaceri@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hol@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Pub/Lounge@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Pub/Lounge@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Exterior hotel@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Plan Etaje


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06