De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Intrare Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Baie Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Baie Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior hotel
Zona Wanchai Număr camere: 98

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,6

din 1064 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
6,8
Situare
7,6
Prestaţia personalului
6,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,5
Confort/Standard Cameră
6,4
Alimentaţie/Local
5,8
Toate opiniile (1064)
Sortare:
Agostino B. Călători drum de afaceri Italy, 28 octombrie 2014
king solo nel nome

posizione buona per chi deve andare in fiera
4,7
stanza piccolissima con water accanto al letto. Mai piu' hotel king.
Raportaţi această recenzie
Silvana N. Călători în pereche Romania, 17 ianuarie 2016
Great location and good value

location, location, location
7,7
The hotel served its purpose perfectly. We were in Hong Kong on an extended layover and wanted to be in the heart of the city - this is exactly what The Kings Hotel provides. A short walk from the MTR (either Wan Chai or Causway - it is between the two) and close to some great restaurants and pubs... I can't comment on the food or dining as we never ate there hence my "average' (3) rating. Many reviews of this hotel had complained about the hard beds - we love a hard bed so we were keen - but we found that the beds are super hard! But actually provided a good nights sleep!! so no problem there. The room is small but it does have a good shower and clean bathroom. This is a good base to tour the city from.
Raportaţi această recenzie
Waruna M. Familii cu copii tineri Australia, 15 ianuarie 2016
Stay one night in Kings Hotel

Location, Value for money, Clean
7
We stayed one night in Kings Hotel last week. The hotel was ok for the price we paid. We had some trouble finding the reception when we arrived. You have to go via lift to get to the main hotel lobby. There was no sufficient notice. Our room was standard and nothing to complain. Staff is not that helpful at all. Hotel location was good.
Raportaţi această recenzie
Maneerat S. Călători drum de afaceri Thailand, 12 ianuarie 2016
Toilet at the lobby is too dirty to welcome guest.

Location and not so far from the convention center
4,7
Good location
Raportaţi această recenzie
Rajarajan S. Călători drum de afaceri India, 10 ianuarie 2016
Not bad

Not bad
6,7
Not bad. Over rated...
Raportaţi această recenzie
Nelson B. Familii cu copii tineri Philippines, 6 ianuarie 2016
very unfriendly hotel staffs

the location
3,3
very bad.....! nobody greeted us when we checked in and when we checked out. Upon arrival at the lobby area, I have to ask all the 3 ladies sitting at the reception table who can I talk to regarding how to check in. Nobody even bother to say "good morning sir, may I help you". They just immediately ask me to give 500 HK Dollars for the deposit then gave me the key and that's it. No explanation on how to go to my room, if there's wifi connection etc. No complimentary water inside the room, room appearance look very nice in the photos but are actually old in reality. Nothing to watch in the television if you are non-chinese speaking person as most channels are local channels (in chinese). Finally on our check-out, after getting our hotel deposit, the receptionist didnt even say (thank you for coming) or any words that would make you feel trying to come back to their hotel.
Raportaţi această recenzie
Chi K. Familii cu copii tineri Hong Kong, 3 ianuarie 2016
e

Modern Room, Large Toliet, Convinient locatiom
8
NIL
Raportaţi această recenzie
Gilmer G. Familii cu copii tineri Venezuela, 2 ianuarie 2016
It won't be a second stay

Location, frequent cleaning.
5
Not good in my opinion inclusive been a budget hotel, comfort is an issue, mattress from bed are hard like a wood, you will feel your back as injured in the morning. Internet sucks, there were guest next rooms quite loudly parting during night times, we complaint and no one did a thing. There is not laundry available at the hotel, you need to find external laundry services. The staff at the lobby it is not much friendly, they don't speak much English. I believe the staff requires to understand how to deal with multiple culture visitor and guest. The best rate I can give is the location, it is close to the metro and many attractions in Hong Kong and Kowloon.
Raportaţi această recenzie
San M. Călători în grup United States of America, 1 ianuarie 2016
Reasonable

Average
6,7
location is great but rooms below average
Raportaţi această recenzie
Kwok Y. Călători individuali Brunei Darussalam, 27 decembrie 2015
overprice

nothing much to said
4,7
room rate overprice / room need new fresh coat paint / wifi is so so.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hong Kong Kings Hotel Hong KongHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - IntrareHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BaieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BaieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BaieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepţieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HolHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepţieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HolHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Exterior hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BaieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HolHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BaieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Baie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C08