De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Intrare Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Baie Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Baie Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior hotel
Zona Wanchai Număr camere: 98
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,6

din 991 opinii

Calitate-preţ
6,8
Situare
7,6
Prestaţia personalului
6,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,5
Confort/Standard Cameră
6,5
Alimentaţie/Local
5,8
Toate opiniile (991)
Sortare:
Agostino B. Călător pentru drum de afaceri Italy, 28 octombrie 2014
king solo nel nome

posizione buona per chi deve andare in fiera
4,7
stanza piccolissima con water accanto al letto. Mai piu' hotel king.
Raportaţi această recenzie
Orawan L. Călător pentru drum de afaceri Thailand, 29 august 2015
Pleasure

Location, Location, Location
7,7
Raportaţi această recenzie
Jimmy C. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 21 august 2015
It is one of the worse hotel I stayed

location is good, door man is very helpful.
4
I travel across the world, stay and live in HK. I have no choice to stay in this hotel due to last mins booking as my favorite hotel was fully booked. The last min hotel charge is expensive. This hotel is basically for very budget mainland traveler; so one can imagine its room conditions and the front desk service staff. The room was pretty shabby and the toilet is not clean. Surprisingly the doorman is very helpful and I am impressed. I want to thank him for his service.
Raportaţi această recenzie
Jaeho A. Călător pentru drum de afaceri South Korea, 17 august 2015
The worst hotel in my life.
2,7
I had a meeting and conference in Hong Kong, the location of the Hong Kong Kings Hotel was good actually. However, the conditions, performance of the workers, and cleaning were totally the worst I have had. If I have meetings and conferences again in Hong Kong, then I am sure to decide to book the other Hotels. P.S. There is no windows in the room and extra space except bed location. If you open the door then you see only bed and washroom.
Raportaţi această recenzie
Jaeho A. Călător pentru drum de afaceri South Korea, 15 august 2015
The worst room condition I have had.

There is no best things.
3
I had a meeting and conference in Hong Kong, the location of the Hong Kong Kings Hotel was good actually. However, the conditions, performance of the workers, and cleaning were totally the worst I have had. If I have meetings and conferences again in Hong Kong, then I am sure to decide to book the other Hotels.
Raportaţi această recenzie
Eytan G. Călător pentru drum de afaceri Israel, 14 august 2015
Way too old

Reception welcome
5
Very old hotel. It is less then 3 stars in quality
Raportaţi această recenzie
Lai K. Călător individual Hong Kong, 10 august 2015
便宜但可以有其他選擇

Female staffs, no more
5
Quite so so. Old , and far from mtr, the staffs are relatively ok compare to the hotel hardware ...
Raportaţi această recenzie
Sudhir P. Familie, copii în vârstă India, 10 august 2015
just ok

location, pleasant staff, easy access to tram
6,7
Raportaţi această recenzie
Kavin A. Călător pentru drum de afaceri Thailand, 8 august 2015
Enjoyed my stay.. walking distance to everything

Great location, comfortable stay, nice bathroom
7,7
Raportaţi această recenzie
David L. Familii cu copii tineri United States of America, 4 august 2015
It's an alright hotel.

price, location, location
7
Want to see Ferrari?
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hong Kong Kings Hotel Hong KongHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - IntrareHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BaieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BaieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BaieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepţieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HolHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepţieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HolHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Exterior hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BaieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HolHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BaieHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Baie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C01