De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Thailanda (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plajă Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Intrare Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Baie Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartament Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balcon/Terasă
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restaurant Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restaurant Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mâncare şi băutură Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Club pentru copii Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Grădină Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centru de afaceri Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Piscină Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Piscină Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Piscină Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Piscină Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Intrare
Zona Patong Număr camere: 160
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,6

din 1112 opinii

Calitate-preţ
7,4
Situare
8,6
Prestaţia personalului
7,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,4
Confort/Standard Cameră
7,5
Alimentaţie/Local
7,4
Toate opiniile (1112)
Sortare:
Roberto P. Călător individual Italy, 24 iulie 2013
Bufala

niente di buono personale veramente scortese
2
Pessimo non lo consiglierei.. Ci sono hotel migliori per stesso prezzo
Raportaţi această recenzie
Sara T. Călător în pereche Italy, 17 februarie 2012
posizione ottima

posizione
7
La posizione e' ottima, proprio sulla strada principale di Patong ma abbastanza all'interno da essere silenziossimo. Il personale e' stato gentilissimo. Le camere al piano terreno sono improponibili, sono piene di muffa, noi ce la siamo fatta cambiare con un altra. Le camere sono molto grandi e c'e' anche la cucina. Nonostante abbiamo prenotato con un prezzo offerta lancio e' un po' caruccio per quello che offre.
Raportaţi această recenzie
Fausto N. Călător în pereche Italy, 16 ianuarie 2011
La posizione a Patong è centrale

centrale, silenzioso e discreto
7,7
La struttura è abbastanza datata ma molto efficiente sia nella location che nella disponibilità del personale. C'è una navetta che la collega con la gemella di Karon dove il mare è bellissimo ma la vita è quasi nulla.
Sfat pentru călătorie: va bene così
Raportaţi această recenzie
Sara T. Călător în pereche Italy, 24 august 2009
Puzza di Muffa

nessuno
3
non prenotare
Raportaţi această recenzie
Andrea B. Călător în pereche Italy, 27 ianuarie 2009
vacanza

POSIZIONE PERFETTA PER PATONG, ESSERE VICINO AL CENTRO, MA IN UNA ZONA PIU TRANQUILLA . MOLTO PULITO, OTTIMI I SERVIZI .
9
Raportaţi această recenzie
Bazzani C. Călător în pereche Italy, 22 ianuarie 2009
Hotel Carino

Colazione
8
Costa poco va bene.
Raportaţi această recenzie
Jeff N. Călător individual United States of America, 26 iulie 2015
Great Rally Point Hotel

Price, location, flexibility
8,3
Stayed here for weekend get away with group. We did tons of other activities in sub groups. Thus this was great rally point hotel The room was functionable, clean and worked great for me. Breakfast was decent, staff friendly and location was good Stayed in patong several times at other similar hotels in same location and this is equivalent, would definitely stay here again
Raportaţi această recenzie
Frederick B. Călător în pereche South Africa, 23 iulie 2015
Great

Pool poolbar breakfast
3
Very good
Raportaţi această recenzie
Lim S. Călător în pereche Malaysia, 19 iulie 2015
Strategic Location

Location, Free Transport to Karon, Swimming Pool
7
The checking in was efficient. One set back about this hotel is: We were woken up at 7.00am in the morning. Someone banged our room door to inform us that we are checking out at 7.00am and it gave us a shook. We told the porter that the check out time should be 12.00 noon. Then he left. Then we informed the reception who told us that in the system it was keyed in as 7.00am checking out time which we have not informed them at all. In my opinion, there was something very strange to find a porter knocking at our room door instead of calling our room number. I think we were 'marked' because I made a mistake of wearing a diamond necklace on my 3rd day while going out and I have forgotten to keep it at home. The bathroom gets flooded easily and we had to wait for the water to flow down. Apart from this, the hotel is strategic located and free transport to Karon Beach.
Raportaţi această recenzie
Saravanan K. Călător individual Singapore, 14 iulie 2015
One best thing about this resort is the location.

Once you are inside it gives you a closely feeling. The whole report is not too big or too small. A perfect size , place and it gives a nice feel to you.
8
Nice , gives a closey feeling to you. Not too big or small, just nice and nice feeling once you are inside. Front office staffs are very nice. No complains, ask me if I would wanna return there? My answer the very next second will be "Yes".
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlajăHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - IntrareHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BaieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartamentHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balcon/TerasăHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mâncare şi băuturăHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Club pentru copiiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GrădinăHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Centru de afaceriHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PiscinăHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PiscinăHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PiscinăHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PiscinăHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - IntrareHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - HolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Interior hotelHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Exterior hotelHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - DotăriHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Exterior hotelHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BaieHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - HolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mâncare şi băuturăHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mâncare şi băuturăHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plan Etaje


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B08