sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Adlon Kempinski

Unter den Linden 77, Mitte, Berlin, Germania 10117 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel Adlon Kempinski Berlin - Exterior hotel Hotel Adlon Kempinski Berlin - Exterior hotel Hotel Adlon Kempinski Berlin - Exterior hotel Hotel Adlon Kempinski Berlin - Apartament Hotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Adlon Kempinski Berlin - Apartament Hotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţi
Hotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Adlon Kempinski Berlin - Baie Hotel Adlon Kempinski Berlin - Baie Hotel Adlon Kempinski Berlin - Baie Hotel Adlon Kempinski Berlin - Baie Hotel Adlon Kempinski Berlin - Piscină Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Facilităţi de recreere Hotel Adlon Kempinski Berlin - Sală de fitness
Zona Mitte Număr camere: 382
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Superb

9,3

din 70 opinii

Calitate-preţ
8,7
Situare
9,6
Prestaţia personalului
9,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,6
Confort/Standard Cameră
9,4
Alimentaţie/Local
8,9
Toate opiniile (70)
Sortare:
Marina I. Călător în pereche Italy, 8 ianuarie 2012
ottimo

centrale, elegante, servizio eccellente e cortese
10
l'hotel è splendido, molto elegante e raffinato, dotato di ogni confort, tutti iservizi sono garantiti 24/24 ore. ubicato in posizione centralissima, raggiungibile direttamente dall'aeroporto con bus di linea che passa ogni 10 minuti e ferma a 50 metri dall'hotel. l'arredamento delle camere è sobrio e raffinato, curato nei minimi dettagli. si può cenare in piena notte in camera aspettando non più di 10 minuti per il servizio. i costi dei servizi aggiuntivi sono molto ragionevoli.
Miyuki F. Călător pentru drum de afaceri Japan, 8 octombrie 2009
stupenda .

sanno che cosa e' il servizio. Ho potuto stare tranquilla perche'tutto pensano loro immaginamdo la mia esigenza.
7,7
Il concetto dello servizio deve essere chiaro ogni Hotel. Mancapropro questo. Non hanno senso dedicare solo il senso estetico. Non hanno senso fare solo apparenza. Vorrei avere il tempo sccorrevole senza stress ogni minuto in Hotel.
Lina B. Călător pentru drum de afaceri Lithuania, 26 iunie 2014
Completely fine, but I have seen better hotels

Spacious room, good shower and bedding
8
It was completely fine and nice, but I think it is overrated.
Doris J. Călător în pereche Germany, 16 iunie 2014
Admiring Decent Lodging On Nobleness

comfort, atmosphere and style
9,7
excellent
Karsten K. Călător în pereche Denmark, 26 ianuarie 2014
simply first class

atmosphare, restaurant, pool/sauna/fitness area
10
it was a very nice stay, rather cold but that lead to more time at the hotel - great
Eliyahu R. Călător în pereche Israel, 26 ianuarie 2014
it was great

great location , very friendly stuff
9,3
Jantamas D. Călător individual Thailand, 22 ianuarie 2014
luxury stay

cleanliness, luxury and confortable
10
we were very happy during our stay. this is truely 5stars hotels. we will recommend to everyone. it is really worth staying there. breakfast was great. dining room room is very good, nice decoration. high tea was perfect. besides there are variety of restaurants there.
Marie H. Familie, copii în vârstă Sweden, 25 septembrie 2013
Luxury and history perfectly combined

Beautiful interiour, magnificent breakfast, and very friendly staff
9,7
The perfect hotel experience. Very attentive staff. Champagne while checking in and at breakfast. Even my son was amazed by the apperance of the hotel and he loved the pool. The S-bahn and U-bahn is just a few steps away from the hotel entrance.
Rolando G. Familie, copii în vârstă Philippines, 7 septembrie 2013
Staff and the whole hotel service is EXCELLENT!

Friendly staff, comfortable rooms and centrally located.
9,7
Our room was upgraded to a suite room...just fantastic!
James A. Călător în pereche United Kingdom, 26 august 2013
We had an excellent stay and were well cared for

Central; Relaxing; Service
8,7
Everything was excellent except for one small point. On arrival we wanted to get changed quickly and go out immediately. We were discouraged from taking our own suitcases to our room. But then it took quite a while for the suitcases to arrive so we had to hang around for a while. It was only 15 minutes but seemed longer because we were eager to start our holiday.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Adlon Kempinski BerlinHotel Adlon Kempinski Berlin - Exterior hotelHotel Adlon Kempinski Berlin - Exterior hotelHotel Adlon Kempinski Berlin - Exterior hotelHotel Adlon Kempinski Berlin - ApartamentHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - ApartamentHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - BaieHotel Adlon Kempinski Berlin - BaieHotel Adlon Kempinski Berlin - BaieHotel Adlon Kempinski Berlin - BaieHotel Adlon Kempinski Berlin - PiscinăHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - Facilităţi de recreereHotel Adlon Kempinski Berlin - Sală de fitnessHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - HolHotel Adlon Kempinski Berlin - Interior hotelHotel Adlon Kempinski Berlin - Interior hotelHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - Interior hotelHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Exterior hotelHotel Adlon Kempinski Berlin - Exterior hotelHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Sală de balHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - ApartamentHotel Adlon Kempinski Berlin - ApartamentHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - ApartamentHotel Adlon Kempinski Berlin - ApartamentHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - ApartamentHotel Adlon Kempinski Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Adlon Kempinski Berlin - ApartamentHotel Adlon Kempinski Berlin - Apartament


AS-AGWEB-3B01