De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel AMANO

Auguststrasse 43/ Ecke Rosenthaler Strasse, Mitte, Berlin, Germania 10119

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,7

din 86 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,6
Situare
9,0
Prestaţia personalului
8,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
8,3
Toate opiniile (86)
Sortare:
Graziella D. Călători în pereche Italy, 13 octombrie 2015
ci ritorneremo

ubicazione, atrio terrazzo
10
ottimo
Raportaţi această recenzie
Simona L. Călători drum de afaceri Italy, 8 iunie 2012
Posizione fantastica, camere comode

posizione strategica
8,7
Hotel con posizione strategica. Camere non enormi ma ben disegnate. Buono il design dell'Hotel. Cortesia nel servizio. Colazione ottima.
Raportaţi această recenzie
John B. Călători drum de afaceri Ireland, 30 ianuarie 2016
Business traveller

All staff very helpful and friendly.Reception exceptional
9
Excellent.Well located and helpful staff
Raportaţi această recenzie
Sue F. Călători în pereche United Kingdom, 3 ianuarie 2016
Joint account on tour

Location, friendly staff, modern
8
Great. Would recommend hotel for a city break. Lots of local food and drink options. Close to public transport. Staff friendly.
Raportaţi această recenzie
Paul L. Familii cu copii tineri Australia, 3 ianuarie 2016
Family Holiday

location, cleanliness, bathrooms
6
It was great accept for the extra bed costs each night. When I booked online through Agoda I did my search for two rooms eone with three children. The issue is when you acually pay for the rooms its does not include the third child and puts you in a standard room. So instead of having two rooms for five people it just books two standard rooms for four people. Not Amarnos fault but Agola.com
Raportaţi această recenzie
Marianna J. Călători drum de afaceri Estonia, 16 decembrie 2015
Title

Atmosphere, room and location
9,3
Very lovely, next time i would visit again
Raportaţi această recenzie
Elina E. Călători individuali Finland, 13 decembrie 2015
Weekend in Amano

Clean rooms, comfortable bed and nice staff
9,3
The stay was very pleasant. The room was on 4th floor, very tidy and cosy. Staff was friendly and eager to help with finding places to eat, providing extra pillows and blankets as I was sick. Breakfast ok as long as you are no special diet such as gluten free or milk free as then the options are very limited.
Raportaţi această recenzie
Harriett K. Călători în pereche United Kingdom, 7 decembrie 2015
Stunning!

Staff, room & location
9,7
Perfect! Not a songle complaint.
Raportaţi această recenzie
Ziv S. Călători în pereche Israel, 8 noiembrie 2015
Great stay

Location, beds, bathroom
9
Great hotel, nice and clean room. I was pretty mad when the receptionist tried to sell me a "quite room" for 10 euros more for each night. They didnt say i'm paying for a "loud room"
Raportaţi această recenzie
Claire H. Familii cu copii în vârstă Ireland, 30 octombrie 2015
Enjoyed our stay

Kitchen facilities, WiFi, comfort
8,7
Very good. My only minor complaint was that we had a triple room but there were only 2 cups, plates, forks, knives, stools etc and we had to ask 3 times before we got the extra items.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Hotel AMANO BerlinHotel AMANO Berlin - Exterior hotelHotel AMANO Berlin - HolHotel AMANO Berlin - HolHotel AMANO Berlin - Cameră de oaspeţiHotel AMANO Berlin - Cameră de oaspeţiHotel AMANO Berlin - Cameră de oaspeţiHotel AMANO Berlin - Cameră de oaspeţiHotel AMANO Berlin - Cameră de oaspeţiHotel AMANO Berlin - Interior hotelHotel AMANO Berlin - Cameră de oaspeţiHotel AMANO Berlin - Pub/LoungeHotel AMANO Berlin - BufetHotel AMANO Berlin - BufetHotel AMANO Berlin - RestaurantHotel AMANO Berlin - Facilităţi de recreereHotel AMANO Berlin - Facilităţi de recreereHotel AMANO Berlin - Facilităţi de recreereHotel AMANO Berlin - Facilităţi de recreere


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B04