sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Centru oraş Medan, Medan, Indonezia 20112 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Piscină Hotel Aryaduta Medan Medan - Piscină Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepţie Hotel Aryaduta Medan Medan - Hol Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Baie Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Baie Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Baie Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/Lounge
Hotel Aryaduta Medan Medan - Coffee Shop/Cafenea Hotel Aryaduta Medan Medan - Sală de bal Hotel Aryaduta Medan Medan - Sală de bal Hotel Aryaduta Medan Medan - Sală de bal Hotel Aryaduta Medan Medan - Sală de şedinţe Hotel Aryaduta Medan Medan - Mâncare şi băutură Hotel Aryaduta Medan Medan - Mâncare şi băutură Hotel Aryaduta Medan Medan - Mâncare şi băutură Hotel Aryaduta Medan Medan - Dotări Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Interior hotel
Zona Centru oraş Medan Număr camere: 200
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 986 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (986)
Sortare:
Moreno M. Călător pentru drum de afaceri Italy, 17 noiembrie 2013
Soggiorno veloce ma rilassante

Tranquillità, comfort, buon ristorante e ottima colazione
8,7
Il soggiorno è stato funzionale a spostamenti verso itinerari e città diverse; l'hotel ha svolto il compito di offrire un giorno di calma e relax in un ambiente ben organizzato, ben progettato, con ottimo personale ed ottimi servizi.
Prem D. Familie, copii în vârstă Singapore, 22 septembrie 2014
Why no papers in the morning

Size, pool view, cafe staff
7,3
Good but room service menu need some update when after 10-11pm Hope to see some improvements in those stated
Juliana J. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 21 septembrie 2014
Nice , good staff hotel, clean , big room

Nice , friendly staff , clean
6
Nice , good , close to shopping , and big room ..
Muhamad S. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 21 septembrie 2014
Really nice place

Pool, Room and Clean condition
9,7
Cozy place to stay
Wei P. Familie, copii în vârstă Singapore, 20 septembrie 2014
My favourite hotel in Medan

Clean rooms, good breakfast and value for money!!!
7
Always meeting my high standards. I had my wedding there five years ago, and every year after we still go back to stay when i go back. Love the pool, clean rooms and very good rates. The staff also very well trained, polite and prompt. Management please take note. The last time i was staying there, i remember there was a local promotion going on and the breakfast was very disappointing. I think you ran out of milk and the staff just added water to dilute the milk, thats was not a right thing to do. Please look into it and keep up the good work. Will definitely stay there again....
Thomas C. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 19 septembrie 2014
no hospitality I experience in this hotel

location very near to train station where you can go direct to airport
5
Sucipto A. Călător în pereche Indonesia, 18 septembrie 2014
Comfortable Stay at Luxury Hotel

Location, Nice Pool and 2 Nights Deal Price
8
Hendrik T. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 18 septembrie 2014
Staying 2 nights

Swimming pool, ambience, staff
7,3
Yusri Y. Familii cu copii tineri Malaysia, 18 septembrie 2014
very good.My room was upgraded to Premier.

Food
9
Very good except for my request for an iron from night but only delivered on next morning; after 3 times requested.
Norsalenawaty M. Călător în pereche Malaysia, 16 septembrie 2014
To improved on F&B service / choices of food

Staff are good, room are clean and location is very strategic
7
Overall are good but before choosing this hotel, I have got an idea of the hotel via review. One of the review was about the F&B service especially the breakfast. I shall agreed with the review that the breakfast serving was not at par being a 5 star hotel in town. I have to asked for coffee for 5 times during bfast, food was not being replenish when it is only 915am whereby the bfast ended at 1030am. Buffet counter was messy and for 3 nights I was there, they are serving almost the same bfast food choice. Coffee during bfast was terrible! The head of F&B or even the GM should look into the bfast issue seriously. I am a hotelier myself so little things could be a highlight for me.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinăHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinăHotel Aryaduta Medan Medan - RecepţieHotel Aryaduta Medan Medan - HolHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - BaieHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - BaieHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - BaieHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/LoungeHotel Aryaduta Medan Medan - Coffee Shop/CafeneaHotel Aryaduta Medan Medan - Sală de balHotel Aryaduta Medan Medan - Sală de balHotel Aryaduta Medan Medan - Sală de balHotel Aryaduta Medan Medan - Sală de şedinţeHotel Aryaduta Medan Medan - Mâncare şi băuturăHotel Aryaduta Medan Medan - Mâncare şi băuturăHotel Aryaduta Medan Medan - Mâncare şi băuturăHotel Aryaduta Medan Medan - DotăriHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - Interior hotel


AS-AGWEB-3A02