sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Centru oraş Medan, Medan, Indonezia 20112 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Piscină Hotel Aryaduta Medan Medan - Piscină Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepţie Hotel Aryaduta Medan Medan - Hol Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Baie Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Baie Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Baie Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/Lounge
Hotel Aryaduta Medan Medan - Coffee Shop/Cafenea Hotel Aryaduta Medan Medan - Sală de bal Hotel Aryaduta Medan Medan - Sală de bal Hotel Aryaduta Medan Medan - Sală de bal Hotel Aryaduta Medan Medan - Sală de şedinţe Hotel Aryaduta Medan Medan - Mâncare şi băutură Hotel Aryaduta Medan Medan - Mâncare şi băutură Hotel Aryaduta Medan Medan - Mâncare şi băutură Hotel Aryaduta Medan Medan - Dotări Hotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţi Hotel Aryaduta Medan Medan - Interior hotel
Zona Centru oraş Medan Număr camere: 200
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 1164 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,3
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (1164)
Sortare:
Moreno M. Călător pentru drum de afaceri Italy, 17 noiembrie 2013
Soggiorno veloce ma rilassante

Tranquillità, comfort, buon ristorante e ottima colazione
8,7
Il soggiorno è stato funzionale a spostamenti verso itinerari e città diverse; l'hotel ha svolto il compito di offrire un giorno di calma e relax in un ambiente ben organizzato, ben progettato, con ottimo personale ed ottimi servizi.
Felix B. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 5 martie 2015
Good stay

Clean, comfort, good service
8
Novie O. Călător individual Indonesia, 3 martie 2015
Staff

Location
8
Location
Conrad A. Călător pentru drum de afaceri United Kingdom, 26 februarie 2015
Food poisoning, poor room condition & no apology
3
I should preface this by saying I have probably stayed in the aryaduta over 30 times and havn't had a problem up until now. But this time I arrived late and ordered in room dining at about 10 pm. The kitchen did not have the two western dishes I wanted and ended up ordering off the chinese menu - beef black pepper and sweetcorn soup. I think that the beef was probably ok but the soup was bad - no sweetcorn, minced chicken and tasted wrong - by 2am I was throwing up and had diarrhoea. In the room, the toilet didn't flush and there was no hot water in the shower. The room was in a wifi deadzone and water from the taps was brown. Nightmare trip. Doctor confirmed food poisoning, ended up having to stay an extra night, missed my flights the next day.
Gregory B. Călător în grup Australia, 23 februarie 2015
A good hotel

The staff are excellent, location is walking distance from the train station
9
This was my fourth or fifth time at the Aryaduta Medan. As usual I was happy with the service, I will stay there again.
Muzhafar I. Călător în pereche Malaysia, 22 februarie 2015
Good Stay

Food, staff services, location.
8
A good stay for family.
Binsar H. Familii cu copii tineri Indonesia, 22 februarie 2015
Overrated

Swimming pool
4
Simply overrated.
Nadiah H. Familii cu copii tineri Malaysia, 21 februarie 2015
Nice and convenient hotel

The bed n pillow are comfortable. The pool is superb. The hotel area is strategic. Attached to shopping mall is brilliant idea.
7,3
My stay was good. My kids really love the pools. The shopping mall that attached to hotel makes my stay more easier. Easy for me to shop things that I forgot to bring since I travel with small kids n infant. The food was average. The bed n pillow was very comfortable. The staff was average. Overall is good.
Shelly S. Familie, copii în vârstă Indonesia, 20 februarie 2015
Hotel Aryaduta Medan
8
Acest client numai a punctat acest hotel, fără a-şi exprima vreo opinie.
Binsar H. Familii cu copii tineri Indonesia, 19 februarie 2015
Overrated

Swimming pool, swimming pool, swimming pool
5,3
Simply overrated and recommended only for smokers. Only swimming pool is good, other than that is completely overrated.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinăHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinăHotel Aryaduta Medan Medan - RecepţieHotel Aryaduta Medan Medan - HolHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - BaieHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - BaieHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - BaieHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/LoungeHotel Aryaduta Medan Medan - Coffee Shop/CafeneaHotel Aryaduta Medan Medan - Sală de balHotel Aryaduta Medan Medan - Sală de balHotel Aryaduta Medan Medan - Sală de balHotel Aryaduta Medan Medan - Sală de şedinţeHotel Aryaduta Medan Medan - Mâncare şi băuturăHotel Aryaduta Medan Medan - Mâncare şi băuturăHotel Aryaduta Medan Medan - Mâncare şi băuturăHotel Aryaduta Medan Medan - DotăriHotel Aryaduta Medan Medan - Cameră de oaspeţiHotel Aryaduta Medan Medan - Interior hotel


AS-AGWEB-3B03