De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Elizabeth Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Camputhaw, IT Park, Cebu City, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Restaurant Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Împrejurimi Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Dotări Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sală de şedinţe Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Dotări Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Dotări Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Dotări Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Restaurant Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Dotări Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Dotări Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Baie Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţi
Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Recepţie Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sală de şedinţe Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Baie Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Interior hotel Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Recepţie Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Dotări
Zona IT Park Număr camere: 131

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 348 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,7
Situare
8,8
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,1
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
6,9
Toate opiniile (348)
Sortare:
Fabio D. Călători individuali Italy, 12 august 2015
soggiorno soddisfacente

tranquillo, vicino a Ayala Center, spazioso
7,3
l'hotel è complessivamente pulito, lo staff è cordiale, posizione buona neanche 5 minuti a piedi dall'Ayala Center...colazione ok anche se non c'è troppa varietà e la sala è un pò piccola x le dimensioni dell'Hotel (una mattina ho dovuto aspettare più di 5 minuti prima di potermi sedere)...il wifi è un pò lento, alle volte il segnale sparisce continuamente...nel complesso un buon hotel ma secondo me non vale un quattro stelle (l'Asia in generale la conosco bene e da queste parti si trovano 3 stelle molto meglio di questo)
Raportaţi această recenzie
Sherif A. Familii cu copii tineri Egypt, 8 februarie 2016
Good Hotel

Clean , staff good & breakfast very limited choices
7,3
Raportaţi această recenzie
Asuncion D. Călători în grup Philippines, 27 ianuarie 2016
Recomend

Hotel staff are kind and friendly . But there were still a few at the front receptionist that need to be more attentive.
8,7
oVerall it is a recommendable place to stay. My only concern are their food serve for breakfast . There are most food that run out of its kind. And when you have your breakfast at 9 am . Your are just have to be serve with what has left . From dish to pastry and even fruits. I really find your place a nice place to stay I hope your service for your meal buffet must be improve. Even room service for food takes a while.
Raportaţi această recenzie
Cristian G. Călători în pereche Romania, 24 ianuarie 2016
Nice stay in Cebu City

Great location, big and clean rooms
9
Great value for money. The hotel in located near Alaya Mall. The rooms are clean and comfortable. The restaurant where they serve breakfast it's a little bit crowded and the food choices are limited.
Raportaţi această recenzie
Kok P. Călători în grup Singapore, 18 ianuarie 2016
good location

Friendly staff, good service and good location
7
friendly staff and good location
Raportaţi această recenzie
Kok P. Călători în grup Singapore, 18 ianuarie 2016
friendly staff

good service, friendly staff and good location
7
good service, friendly staff and good location
Raportaţi această recenzie
Anthony A. Călători în grup Australia, 18 ianuarie 2016
Too noisy in reception and cafe area. No internet

Location
7
It was a disaster. Cable tv not working properly. No internet connection & wifi not functional at all. It was a rip off. They should not advertise it at all. Too deceiving to customers. Even the IT department can't do anything about it. The noise in the reception area was deafening due to loud sound during the Sinulog festival. No concern for customers who want to have a quiet day in the cafe. We had to go somewhere else to eat. I guess they should have an area which can accommodate customers who respect the festival but needs a space where they can relax and dine.
Raportaţi această recenzie
Ma. V. Familii cu copii în vârstă Philippines, 18 ianuarie 2016
Good location & worth the stay

Good location, big rooms and good food.
9,7
Our stay in Hotel Elizabeth was great. The hotel has a good location a walk away from IT park and Ayala mall. The room is big and comfortable. The breakfast buffet was good, they offer variety of food and everyday they change their food choices. The staffs are very friendly and accommodating.
Raportaţi această recenzie
Ma R. Călători individuali Philippines, 17 ianuarie 2016
Just what i needed

Room set up, location and cleanliness
8,3
It's location was perfect since it made it easier for my friends to pick me up. Plus the restaurants i wanted to try were mostly very near the hotel. Staff were great & food was good as well. Overall i'm glad i chose this hotel especially in this occasion - sinulog.
Raportaţi această recenzie
Boon B. Călători drum de afaceri Singapore, 16 ianuarie 2016
Staffs friendly but facilities YUK

Nothing really if u want me to be honest. Only friendliness of staffs
5,7
Never never agaon! For the price I paid I get to stay in Kl @ Shangri la. Dont even have a blanket. For a 4 star hotel and price I paid I get a cake of soap! No bath gel. Bathroom floor was slippery and nearly fell. And I end up fixing the toilet bowl as water pump flowing whole nite. Want more??? Like the electric adaptor I want to borrow but told must pay...never never again...
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Elizabeth Cebu Cebu CityHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RestaurantHotel Elizabeth Cebu Cebu City - ÎmprejurimiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sală de şedinţeHotel Elizabeth Cebu Cebu City - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu City - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu City - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RestaurantHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu City - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RecepţieHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sală de şedinţeHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Interior hotelHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RecepţieHotel Elizabeth Cebu Cebu City - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sală de şedinţeHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Interior hotelHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Interior hotelHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sală de şedinţeHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B05