De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Elizabeth Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Camputhaw, Oraşul Cebu, Cebu, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Restaurant Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Împrejurimi Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Dotări Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Sală de şedinţe Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Dotări Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Dotări Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Dotări Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Restaurant Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Dotări Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Dotări Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Baie Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi
Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Recepţie Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Sală de şedinţe Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Baie Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Interior hotel Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Recepţie Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Dotări
Zona Oraşul Cebu Număr camere: 131
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 237 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,8
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
6,9
Toate opiniile (237)
Sortare:
Michael B. Familii cu copii tineri Australia, 27 iunie 2015
Staff were really accommodating

The friendliness of staff, the location and the comfort of the room
9,3
Staff were very accommodating - Our kids were not well behaved and the staff helped and did their best to make our stay enjoyable.
Celia P. Călător în pereche Philippines, 25 iunie 2015
Value for money

Location, spacious room, value for money
7
We were satisfied with our stay as this was our second time in this hotel. Our only suggestion is to improve their breakfast buffet with enough choices for them to be rated as 4-star hotel.
Celia P. Călător în pereche Philippines, 17 iunie 2015
Value for money

Value for money, location, affordable
7
It was a satisfying stay. The location is great especially for shoppers. My only observation that needs improvement is their breakfast buffet that they should add more choices for them to be rated as a 4-star hotel.
Paul A. Familie, copii în vârstă Philippines, 16 iunie 2015
my Hotel Elizabeth experience

the hotel is just a walking distance from Ayala mall, my Executive suite room is very spacious, clean and comfortable.
8,3
my check in process was a mess. I don't understand why they couldn't find my booking through Agoda even if I supplied them wilth all the necessary documents with my booking. it was my first booking with agoda and with hotel elizabeth and I dont think I'll use it again.
Yuadyong K. Călător în grup Thailand, 5 iunie 2015
hotel location is good near to Ayala center

Good location / Room Clean / Nice breakfast
9,7
Hotel location stay in the center of the city and near Ayala center take 5 mins by walk. Room is clean but look old. For the staff perfromance is okay but not smilely. Restaurant recommend name Rico's lechon, just only 200-300 meters from hotel.
Justerienni T. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 4 iunie 2015
Hotel Elizabeth Review

location, price, comfort
9,7
The hotel was good, except that i was expecting a wifi in my room, but only the lobby has wifi.
Yee L. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 21 mai 2015
Three and a half star.

Nothing
6,7
F&B not good I'm vegetrian I don't fine any food shoulable to me so sad I ask eggs the staff talk to me we don't has eggs....
Kathrina J. Călător în grup Philippines, 17 mai 2015
comfortable stay

good location, peaceful, nice room
7
we booked the executive suite, nice room, spacious and confortable king size bed. the only downpart was the check in, supposedly hotels check in is 2 pm.. we arrived at the hotel around 1 pm and was told that the room is not available yet and so we waited at the restaurant and key was given around 2:30 or 3pm.. since we booked executive suite, 2 extra beds are included, we had to call housekeeping twice to remind them of our beds and it arrived around 6pm.. so my friend had to sleep in the sofa while waiting for the beds. hotel is nice but poor service.
Fely C. Familii cu copii tineri Australia, 10 mai 2015
great location, value for money ,great food

location, restaurant staff are friendly and great food. comfy bed
2,3
We enjoyed the great and yummy food at the restaurant lovely staff .also the concierge we're helpful. 😊
Armando J. Familie, copii în vârstă Philippines, 2 mai 2015
Excellent location

Location
9
Great

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Elizabeth Cebu CebuHotel Elizabeth Cebu Cebu - RestaurantHotel Elizabeth Cebu Cebu - ÎmprejurimiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu - Sală de şedinţeHotel Elizabeth Cebu Cebu - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu - RestaurantHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - RecepţieHotel Elizabeth Cebu Cebu - Sală de şedinţeHotel Elizabeth Cebu Cebu - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu - Interior hotelHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - RecepţieHotel Elizabeth Cebu Cebu - DotăriHotel Elizabeth Cebu Cebu - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu - BaieHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Sală de şedinţeHotel Elizabeth Cebu Cebu - Interior hotelHotel Elizabeth Cebu Cebu - Interior hotelHotel Elizabeth Cebu Cebu - Sală de şedinţeHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

HK-AGWEB-2E02