De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Europa City

Konstanzer Street 60, Wilmersdorf, Berlin, Germania 10707 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel Europa City Berlin - Exterior hotel Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Baie Hotel Europa City Berlin - Interior hotel Hotel Europa City Berlin - Interior hotel Hotel Europa City Berlin - Pub/Lounge Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Intrare Hotel Europa City Berlin - Restaurant Hotel Europa City Berlin - Restaurant Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi
Hotel Europa City Berlin - Baie Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Hol Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi
Zona Wilmersdorf Număr camere: 65

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 89 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,7
Prestaţia personalului
7,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
7,0
Alimentaţie/Local
7,3
Toate opiniile (89)
Sortare:
Stefano P. Călători în grup Italy, 21 august 2015
Vale quel che paghi

Colazione, Staff, Tranquillità, Vicinanze U Bahn
7,3
Tutto sommato bene. Ci sono stati alcuni problemi con la doccia (anta scorrevole rotta). Quartiere che mette un po' in soggezione. Asciugamano bucato, muri un po' sottili. Pulizia bagno in buone condizuoni eccezione per la doccia. Vicina alle U Bahn di Kostanzer Str. e Adenauer Platz. Colazione abbondante e di qualità, staff disponibile e simpatico. Raffronto qualità prezzo giusto.
Raportaţi această recenzie
Roberto P. Călători în pereche Italy, 27 aprilie 2014
piacevole interessante tranquillo

camera luminosa, molto pulito, bagno mediocre
8
Raportaţi această recenzie
Rolandas B. Familii cu copii tineri Lithuania, 31 decembrie 2015
Value for money

Value for money, good beakfast, clean rooms and ood service
7,7
Value for money
Raportaţi această recenzie
Maria M. Călători individuali United States of America, 4 noiembrie 2015
Nice vacation in Berlin

Location, breakfast, helpful staff and nice quiet room
9
I was very pleased with my stay. I would recommend the hotel to my friends
Raportaţi această recenzie
Ellen J. Familii cu copii în vârstă United States of America, 21 octombrie 2015
Hotel Europa City

Reasonable Price, location, and Breakfast
7
It was OK; tiny elevator and bathroom. Hard beds. Large room.
Raportaţi această recenzie
Sylvain B. Călători drum de afaceri France, 9 septembrie 2015
Ok but disappointed

Location / Breakfast / Price
5
As a business traveller, the Wifi is a main choice criterai for me when going anywhere. Despoite a note in the booking, the room we had a very poor, if any, wifi signal, making any stable connection absolutely impossible. (there are wifi repeaters only every 2 floors :( ) As the hotel was full, it was not possible to change room, despite my request during the booking. The staff was not properly responding to my issue and found many excuses to not change that situation (maybe later, no one to clean your room right now...). this was a big disapointment. Otherwise, the hotel is ok, mostly clean. A better care and attention for detail (delapidated lift floor, squeeking door handle) would have given me a much better feeling about the place. In the end, to be recommended: Yes, because nothing (except wifi) was wrong. Nicely located, calm neighborhood and decent prices make it ok.
Raportaţi această recenzie
Albert V. Călători individuali Spain, 2 august 2015
Value for money, breakfast included

Value for money, breakfast included
7,3
Simple hotel but for its price more than enough if you are only looking for staying overnight and because breakfast is included, simple but included. Nice staff, quite area and just 3-5 min walking to subway.
Raportaţi această recenzie
Christopher B. Călători individuali United States of America, 20 iulie 2015
They have a gruff unpleasant Ill informed front dE

When the shut up and or turned the bass down
6,3
Lame
Raportaţi această recenzie
Olya N. Călători în pereche Israel, 19 iulie 2015
It couldn't be better

Very helpful stuff, best location, good rooms
10
Perfect place to stay in Berlin, they make you feel like home. I forgot my i phone somewhere in the hall of the hotel, and went to the city, after few hours I realized that my phone is missing, i called to reception with no hope and what a surprise- they found my phone and keep it for me . Very reliable place. Definitely will back again:)
Raportaţi această recenzie
Micha M. Călători individuali Israel, 22 iunie 2015
Fair for the price

Helping stuff.price.cleaning
7
A good hotel for travelers
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Europa City BerlinHotel Europa City Berlin - Exterior hotelHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - BaieHotel Europa City Berlin - Interior hotelHotel Europa City Berlin - Interior hotelHotel Europa City Berlin - Pub/LoungeHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - IntrareHotel Europa City Berlin - RestaurantHotel Europa City Berlin - RestaurantHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - BaieHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - HolHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A05