De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Europa City

Konstanzer Street 60, Wilmersdorf, Berlin, Germania 10707 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel Europa City Berlin - Exterior hotel Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Baie Hotel Europa City Berlin - Interior hotel Hotel Europa City Berlin - Interior hotel Hotel Europa City Berlin - Pub/Lounge Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Intrare Hotel Europa City Berlin - Restaurant Hotel Europa City Berlin - Restaurant Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi
Hotel Europa City Berlin - Baie Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Europa City Berlin - Hol Hotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi
Zona Wilmersdorf Număr camere: 65
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 66 opinii

Calitate-preţ
7,9
Situare
7,8
Prestaţia personalului
7,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
7,4
Toate opiniile (66)
Sortare:
Roberto P. Călător în pereche Italy, 27 aprilie 2014
piacevole interessante tranquillo

camera luminosa, molto pulito, bagno mediocre
8
Raportaţi această recenzie
Christopher B. Călător individual United States of America, 20 iulie 2015
They have a gruff unpleasant Ill informed front dE

When the shut up and or turned the bass down
6,3
Lame
Raportaţi această recenzie
Olya N. Călător în pereche Israel, 19 iulie 2015
It couldn't be better

Very helpful stuff, best location, good rooms
10
Perfect place to stay in Berlin, they make you feel like home. I forgot my i phone somewhere in the hall of the hotel, and went to the city, after few hours I realized that my phone is missing, i called to reception with no hope and what a surprise- they found my phone and keep it for me . Very reliable place. Definitely will back again:)
Raportaţi această recenzie
Micha M. Călător individual Israel, 22 iunie 2015
Fair for the price

Helping stuff.price.cleaning
7
A good hotel for travelers
Raportaţi această recenzie
Teng P. Călător individual Malaysia, 20 februarie 2015
Front counter rude staff

nil
4,3
On a scale 1-10 I rate 3 walls to thin sound coming all directions got a room 101 next to lift shaft
Raportaţi această recenzie
Yeung W. Călător individual China, 12 august 2014
Good location and breakfast

Varied food provided for breakfast
7,7
A front desk staff is not helpful and unfriendly. When i asked him to help for reservation, he refused to help and said that he was busy. But it should be just a few minutes thing. Other staff are fine. The hotel is old but clean.
Raportaţi această recenzie
Rebecca B. Călător în pereche Israel, 22 mai 2014
The staff were very helpful and attentive

Staff, location, quiet
9,3
We were very satisfied, the staff catered to out special needs and helped us out. The bath was wonderful and the room was quiet and clean. We were very close to olivear plats
Raportaţi această recenzie
Mikko P. Călător în pereche Finland, 19 mai 2014
Nice value for money

cheap, good breakfast, ok location
8
Good
Raportaţi această recenzie
Prosselkov P. Călător în pereche Australia, 30 septembrie 2013
Fantastic

Great value for money.
10
Would recommend it for everyone but suspect that it costs more to stay there what I actually paid.
Raportaţi această recenzie
Laszlo V. Călător pentru drum de afaceri Hungary, 10 septembrie 2013
Good location, reconstruction needed!

Good location, good breakfast
8
No aircondition on noisy street, not recommended for summer. Carpets, bathroom is old, not really clean, but acceptable. Location is very good, close to subway. Breakfast really good.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Europa City BerlinHotel Europa City Berlin - Exterior hotelHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - BaieHotel Europa City Berlin - Interior hotelHotel Europa City Berlin - Interior hotelHotel Europa City Berlin - Pub/LoungeHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - IntrareHotel Europa City Berlin - RestaurantHotel Europa City Berlin - RestaurantHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - BaieHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Europa City Berlin - HolHotel Europa City Berlin - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C05