De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Centru oraş Brisbane, Brisbane, Australia 4000

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,3

din 494 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,9
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,5
Alimentaţie/Local
7,3
Toate opiniile (494)
Sortare:
Maureen F. Călători individuali Australia, 19 aprilie 2016
very good value, if you book early on line. curio
6
Ideal location for Train travellers, good size rooms, great views,most things you need, except milk for a good cup of tea.
Raportaţi această recenzie
Richard C. Călători individuali Thailand, 17 aprilie 2016
3 Nights
4,7
Location adjacent to Railway Station is a great plus. This makes traveling around on public transport very easy. The noise from the railway is a negative. The general precinct (not a part of the hotel) is a bit grubby. Staff are always polite, efficient and friendly.
Raportaţi această recenzie
Anna D. Călători în grup Australia, 17 aprilie 2016
Bar closed at 10pm......
4,7
My booking for 3 rooms was made for the incorrect date when I checked in. Lucky for us there were 3 rooms left in the hotel. I requested 3 twin rooms on the same level but were not able to have this and were told we could have King rooms, however one room was only a double! Overall our stay was good however we were staying on a Saturday night and we were back at the hotel at 9.45pm to have a drink at the bar only to be told it was closing in 10mins and we had to order our drinks and take them to our room. We ordered a bottle of wine but the barman would only give us 2 glasses and told us we had to use the glasses in our room which was very inconvenient as our rooms were on different levels of the hotel We wanted to order some food from the menu to snack on but was told the kitchen was closed but we could order room service. We were extremely disappointed when we read the room service menu that the majority of the food on the menu were Asian meals and no snack food at all. the staff were helpful but our experience was a little ruined by some unnecessary inconveniences.
Raportaţi această recenzie
Margaret L. Călători în pereche Australia, 9 aprilie 2016
Hotel Jen
6,7
It was excellent value for money. The room was a good size and clean. The bed was excellent. Location next to the train station was just what we needed.
Raportaţi această recenzie
Tracey B. Călători drum de afaceri Australia, 8 aprilie 2016
Fantastic hotel at an excellent price
6,7
A great experience!
Raportaţi această recenzie
Lucian P. Călători drum de afaceri Australia, 5 aprilie 2016
Easy
6,7
all good
Raportaţi această recenzie
Stefan D. Călători drum de afaceri Australia, 4 aprilie 2016
Great place to stay.
6,7
Happy with the hotel and value for money
Raportaţi această recenzie
Russell G. Călători în pereche Australia, 4 aprilie 2016
overall good
5
We had to move from our first room beside the lifts as they were noisy and after that everything was ok.
Raportaţi această recenzie
Christopher R. Călători în pereche Australia, 4 aprilie 2016
Weekend away
3
Not impressed by staff but room was good.
Raportaţi această recenzie
Jing L. Călători individuali Australia, 3 aprilie 2016
Good
6,7
Nice clean
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - Sală de şedinţeHotel Jen Brisbane Brisbane - Sală de şedinţeHotel Jen Brisbane Brisbane - Sală de balHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepţieHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepţieHotel Jen Brisbane Brisbane - Cameră de oaspeţiHotel Jen Brisbane Brisbane - DotăriHotel Jen Brisbane Brisbane - Cameră de oaspeţiHotel Jen Brisbane Brisbane - Cameră de oaspeţiHotel Jen Brisbane Brisbane - GrădinăHotel Jen Brisbane Brisbane - Mâncare şi băuturăHotel Jen Brisbane Brisbane - HolHotel Jen Brisbane Brisbane - Sală de fitnessHotel Jen Brisbane Brisbane - IntrareHotel Jen Brisbane Brisbane - Mâncare şi băuturăHotel Jen Brisbane Brisbane - RestaurantHotel Jen Brisbane Brisbane - GrădinăHotel Jen Brisbane Brisbane - Coffee Shop/CafeneaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestaurantHotel Jen Brisbane Brisbane - HolHotel Jen Brisbane Brisbane - RestaurantHotel Jen Brisbane Brisbane - RestaurantHotel Jen Brisbane Brisbane - RestaurantHotel Jen Brisbane Brisbane - GrădinăHotel Jen Brisbane Brisbane - DotăriHotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurant


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C07