De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel LBP

Hollywood Centre, 77-91 Queen Road's West, Sheung Wan, Hong Kong Central / zona Sheung Wan, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Apartament Hotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Hotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţi Hotel LBP Hong Kong - Sală de fitness Hotel LBP Hong Kong - Sală de fitness Hotel LBP Hong Kong - Restaurant
Zona Hong Kong Central / zona Sheung Wan Număr camere: 46
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 1594 opinii

Calitate-preţ
8,4
Situare
7,7
Prestaţia personalului
8,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
7,4
Toate opiniile (1594)
Sortare:
Fabrizio F. Familii cu copii tineri Italy, 28 iulie 2015
I love hk

Dimensione camere, la cucina con bibite e tortine gratis, gentilezza staff
9,3
Viaggiando con due bimbi di 4 e 5 anni questo hotel é stato perfetto per i seguenti motivi: zona ben servita, vicino alla mtr, camere grandi, ottima la zona cucina a disposizione con bibite e tortine gratuite, staff gentilissimo, e film a disposizione, buona la colazione. Ottimo soggiorno e ottimo hotel.
Raportaţi această recenzie
Riccardo S. Călător pentru drum de afaceri Italy, 28 mai 2015
Alloggio piacevole

Pulizia cordialità e posizione
10
Ho alloggiato per 5 giorni , la struttura e' a 2 fermate dal centro città e la metro dista 3 minuti a piedi, ho trovato l albergo piacevole e la colazione superba
Raportaţi această recenzie
Gary T. Familie, copii în vârstă United States of America, 30 iulie 2015
A

A
8,3
A
Raportaţi această recenzie
Caroline R. Călător în grup Philippines, 26 iulie 2015
clean

location is ok.. free breakfast
8
Raportaţi această recenzie
Shih-Ting H. Călător pentru drum de afaceri Taiwan, 25 iulie 2015
Goood

Clear
8
Raportaţi această recenzie
Andyanto L. Familii cu copii tineri Indonesia, 25 iulie 2015
Nice Hotel

Room Lobby Restaurant
7,7
Small room but cozy. Everything is ok
Raportaţi această recenzie
Andyanto L. Familii cu copii tineri Indonesia, 25 iulie 2015
Nice Hotel

Clean and cozy room. Good service
7,7
Clean room Good service Everything is ok
Raportaţi această recenzie
Sylvana R. Familii cu copii tineri Indonesia, 24 iulie 2015
good for family vacation, and good location

clean, friendly staf and close to mtr station
7,7
It was nice, they gave us an extra bed when they see we're coming with my son, since it was rain they give us free umbrella . But the breakfast is very limited .
Raportaţi această recenzie
Boeun H. Familie, copii în vârstă South Korea, 20 iulie 2015
Great Stay

Breakfast, spacious room, kind staff
9,3
We stayed at the Hotel LBP for two nights and three days. Overall, we couldn't be more satisfied with the room condition and services of the hotel. We got a free upgrade from business suite to platinum suite, so it was more than enough room for us to stay. Plus, meals they offer for breakfast was much better than we were expecting. Every staff was nice and professional. Though it is about ten minutes of walk from the Sheung Wan station, it wasn't at all bad. Glad we could stay at this hotel. We'd definitely stay here again if we visit Hong Kong later.
Raportaţi această recenzie
Natalia H. Călător în pereche Russia, 19 iulie 2015
Stylish cozy hotel in good location

Stylish, clean, good location
9,3
I definitely can recommend the hotel for those who come to Hong Kong for the weekend sightseeing. Clean, cozy, with excellent staff and good breakfasts. A perfect price-quality combination.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel LBP Hong KongHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - ApartamentHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Sală de fitnessHotel LBP Hong Kong - Sală de fitnessHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - GrădinăHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Exterior hotelHotel LBP Hong Kong - Exterior hotelHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - BaieHotel LBP Hong Kong - Balcon/TerasăHotel LBP Hong Kong - Exterior hotelHotel LBP Hong Kong - RecepţieHotel LBP Hong Kong - Interior hotelHotel LBP Hong Kong - Interior hotelHotel LBP Hong Kong - Interior hotelHotel LBP Hong Kong - Interior hotelHotel LBP Hong Kong - Interior hotelHotel LBP Hong Kong - Balcon/TerasăHotel LBP Hong Kong - BaieHotel LBP Hong Kong - BaieHotel LBP Hong Kong - BaieHotel LBP Hong Kong - Cameră de oaspeţiHotel LBP Hong Kong - Sală de şedinţeHotel LBP Hong Kong - Interior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01