De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Majapahit

65, Jalan Tunjungan, Surabaya - East Java, Surabaya Centru, Surabaya, Indonezia 60275

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,7

din 1007 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,7
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
9,0
Alimentaţie/Local
8,2
Toate opiniile (1007)
Sortare:
Pezzella P. Călători în pereche France, 31 ianuarie 2014
Secondo soggiorno e tornero'

Hotel eccellente, quadro, servizio.
10
Per i viaggi passo da 2 anni al Majapahit. Tutto era perfetto. V ritornero senza dubbio l'anno prossimo. The best
Raportaţi această recenzie
Andrea P. Călători drum de afaceri Italy, 13 septembrie 2012
Hotel piacevole , servizio discreto

Struttura stupenda , camere all'altezza e ampie
6,7
Tutto sommato soggiorno gradevole , la scelta per la colazione non e' all'altezza di un 5 stelle
Hotel Feature Tip: Da provare
Raportaţi această recenzie
Vittorio M. Călători în pereche Italy, 25 septembrie 2011
nel centro città,estrema cortesia nel servizio,

pulizia,igiene,disponibilità del personale,confortevole.
9,7
coppia italiana fermatasi 2 notti in settembre,merita tutte le sue 5 stelle,pulito,disponibilità massima del personale,camera molto spaziosa con servizi di pulizia costanti, 3-4 ristoranti cucina indonesiana ottima,piscina pulita
Raportaţi această recenzie
Karen S. Călători în pereche Australia, 7 februarie 2016
Very Majestic Hotel

Style, cleanliness, service
9,3
Thoroughly enjoyed our stay and will definitely return. Beautifully appointed hotel wth exceptional staff and facilities. Would have no hesitation in recommending it.
Raportaţi această recenzie
Silvia L. Călători în pereche Indonesia, 18 ianuarie 2016
Very impressed

staff, hospitality, vintage
8,7
Raportaţi această recenzie
Vishal K. Călători drum de afaceri India, 8 ianuarie 2016
Best experience ever

Nice location, clean , room is nice and comfortable
9
Perfect and comfortable
Raportaţi această recenzie
Sukree K. Călători în pereche Thailand, 31 decembrie 2015
Fantastic Hotel

Beautiful, Peaceful, Unique
9,7
We really impress we hotel decoration colonial style. there's really unique
Raportaţi această recenzie
Dewi A. Familii cu copii tineri Indonesia, 21 decembrie 2015
Serene & Historical

Historical, Good food and Hospitality
9
Comfortable, kind of spooky because it's an old building and old hotel, but perfectly maintained. Clean and cozy, serene and all the staff members are polite. The food are delicious.
Raportaţi această recenzie
Durwood M. Călători individuali United States of America, 15 decembrie 2015
My stay at the Majapahit

It is beautiful and full of colonial antiquities. The staff were very helpful. The rooms were very large.
5,7
I had easily my worst meal in Indonesia there and it was also the most expensive meal I've had. I got the lamb shush kabob and it was essentially chunks of lamb fat and gristle with a little meat attached. And it came out almost raw even though I ordered it medium. I sent it back to be cooked more but what returned was still awful. I couldn't eat it. The rooms are nice but my bedding was a little damp. The call to prayer at 4am was quite loud, not that they can do anything about that.
Raportaţi această recenzie
Hon Y. Călători individuali Australia, 11 decembrie 2015
Hon

Art Deco, ambient and quiet room.
2,3
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Hotel Majapahit SurabayaHotel Majapahit Surabaya - IntrareHotel Majapahit Surabaya - Exterior hotelHotel Majapahit Surabaya - HolHotel Majapahit Surabaya - Cameră de oaspeţiHotel Majapahit Surabaya - BaieHotel Majapahit Surabaya - Cameră de oaspeţiHotel Majapahit Surabaya - Cameră de oaspeţiHotel Majapahit Surabaya - ApartamentHotel Majapahit Surabaya - ApartamentHotel Majapahit Surabaya - ApartamentHotel Majapahit Surabaya - ApartamentHotel Majapahit Surabaya - ApartamentHotel Majapahit Surabaya - ApartamentHotel Majapahit Surabaya - RestaurantHotel Majapahit Surabaya - RestaurantHotel Majapahit Surabaya - MagazineHotel Majapahit Surabaya - Executive LoungeHotel Majapahit Surabaya - Pub/LoungeHotel Majapahit Surabaya - Coffee Shop/CafeneaHotel Majapahit Surabaya - Sală de balHotel Majapahit Surabaya - Sală de balHotel Majapahit Surabaya - Sală de şedinţeHotel Majapahit Surabaya - Mâncare şi băuturăHotel Majapahit Surabaya - SpaHotel Majapahit Surabaya - SpaHotel Majapahit Surabaya - Sală de fitnessHotel Majapahit Surabaya - PiscinăHotel Majapahit Surabaya - BaieHotel Majapahit Surabaya - ApartamentHotel Majapahit Surabaya - ApartamentHotel Majapahit Surabaya - Apartament


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C06