De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Macao, Macau

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,6

din 2406 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,5
Prestaţia personalului
8,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
8,9
Alimentaţie/Local
7,9
Toate opiniile (2406)
Sortare:
Diotaiuti R. Călători individuali Italy, 2 mai 2012
Hotel eccezionale, il massimo del comfort

Stanza bellissima, bagno tecnologico al top
10
Personale gentilissimo, high tea e aperitivo in omaggio, ottima colazione senza lo sfarzo di altri hotel, ma di qualità. Locazione all'interno del Galaxy mega casinò con servizi di trasporto gratuiti in tutta Macao. Ristoranti all'interno per tutti i gusti.
Hotel Feature Tip: Non è a buon mercato, ma per un paio di giorni vale la spesa.
Raportaţi această recenzie
Orazio C. Călători în pereche Italy, 23 ianuarie 2012
Hotel piacevole e cortesia nel servizio

Cortesia, eleganza
9,7
Purtroppo ho soggiornato una sola notte in questo hotel, però ne ho potuto gustare tutte le comodità che esso ti offre, poi per chi vuole giocare al casinò è l'ideale.
Hotel Feature Tip: E' situato all'interno di un complesso turistico dove trovi ristoranti di ogni tipo. All'aeroporto c'è l'autobus dell'hotel che ti prende gratis.
Raportaţi această recenzie
Thomas N. Călători în pereche Philippines, 20 mai 2016
great place kind staff 👍👍👍
6,7
its a bday treat for me...im so amazed with view from our room..i enjoyed it so much that were planning of coming back with the kids..thank you Hotel Okura you made my bday so memorable😍💕
Raportaţi această recenzie
Wai M. Călători în grup Hong Kong, 2 mai 2016
Relax hotel
5,7
Overall is very good, but the pillow too soft to sleep.
Raportaţi această recenzie
Chaocho Y. Călători drum de afaceri Taiwan, 28 aprilie 2016
Convenient location
6,3
Has free shuttles from airport and to other hotels. Clean rooms.
Raportaţi această recenzie
Che T. Călători în pereche Hong Kong, 24 aprilie 2016
Fantastic Stay
6,7
Received the most welcome when we arrived. Staff on the club were extremely helpful and all putting on the best smile. Very accommodating to our request and offered lots of local attractions tips. As a frequent traveller to Macau, I would say this hotel is the best so far, compare to all the luxury hotels in Macau I have ever stayed.
Raportaţi această recenzie
Hiu Y. Călători în pereche Hong Kong, 24 aprilie 2016
Good!
5,3
Good!
Raportaţi această recenzie
Wendy C. Călători individuali Australia, 22 aprilie 2016
Good
6
No comment
Raportaţi această recenzie
Peter L. Familii cu copii tineri Hong Kong, 10 aprilie 2016
Good for everything but Galaxy has...
6,3
Room is bit bigger for ~price but Galaxy has free 1 time all fridge soft drinks...: p
Raportaţi această recenzie
Suk M. Călători în pereche Hong Kong, 9 aprilie 2016
Birthday Celebration
6,7
Location is good, clean and neat Japanese Style room design. Very comfy room. Good for couple. Value worth.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Hotel Okura Macau MacaoHotel Okura Macau Macao - Exterior hotelHotel Okura Macau Macao - Facilităţi de recreereHotel Okura Macau Macao - DotăriHotel Okura Macau Macao - Exterior hotelHotel Okura Macau Macao - Facilităţi de recreereHotel Okura Macau Macao - PiscinăHotel Okura Macau Macao - Cameră de oaspeţiHotel Okura Macau Macao - Cameră de oaspeţiHotel Okura Macau Macao - Cameră de oaspeţiHotel Okura Macau Macao - Cameră de oaspeţiHotel Okura Macau Macao - Cameră de oaspeţiHotel Okura Macau Macao - Cameră de oaspeţiHotel Okura Macau Macao - ApartamentHotel Okura Macau Macao - ApartamentHotel Okura Macau Macao - ApartamentHotel Okura Macau Macao - BaieHotel Okura Macau Macao - Pub/LoungeHotel Okura Macau Macao - RestaurantHotel Okura Macau Macao - RestaurantHotel Okura Macau Macao - Salon de înfrumuseţareHotel Okura Macau Macao - PiscinăHotel Okura Macau Macao - Sală de fitnessHotel Okura Macau Macao - HolHotel Okura Macau Macao - HolHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - Cameră de oaspeţiHotel Okura Macau Macao - Plan Etaje


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C03