De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Pension Columbus

Meinekestrasse 5., Charlottenburg, Berlin, Germania 10719 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Pension Columbus Berlin - Bufet Hotel Pension Columbus Berlin - Bufet Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Pension Columbus Berlin - Interior hotel Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Pension Columbus Berlin - Bufet Hotel Pension Columbus Berlin - Interior hotel Hotel Pension Columbus Berlin - Restaurant Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi
Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi Hotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi
Zona Charlottenburg Număr camere: 19
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,9

din 32 opinii

Calitate-preţ
8,9
Situare
9,4
Prestaţia personalului
9,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,0
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
8,5
Toate opiniile (32)
Sortare:
Staffan S. Familie, copii în vârstă Sweden, 6 iulie 2015
helpful stuff

the stuff was very nice and helpful.
8,7
Good.
Raportaţi această recenzie
Zlatko M. Călător pentru drum de afaceri Croatia, 10 mai 2015
Super location and staff

Location, breakfast, staff
9
The stay was pleasant, and we have already been before in this hotel. Because of the location close to the Kurfürstendamm, this is an ideally position. Bus transportation to the airport is ideal. The only problem was that this week was a strike of drivers of many trains.
Raportaţi această recenzie
Rosolino F. Călător individual Italy, 27 aprilie 2015
Best service and breakfast

Kindness, breakfast and care
10
I've been to Berlin for a weekend, the room was comfortamble, good beds, breakfast was the best ever. The staff was very gentle and always customer caring. Best quality/price rate.
Raportaţi această recenzie
Ferdinand D. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 10 octombrie 2014
Love this place - feels like home.

Situated at the center at Berlin, Hotel Pension Columbus is a perfect place for those people like me who loves a decent, quiet, clean and homely place to stay amidst a very busy city.
9,3
Thanks to Chris and Klaus for the wonderful stay: the warm welcome and delightful breakfast.
Raportaţi această recenzie
Sari B. Călător în pereche Finland, 5 octombrie 2014
A very nice Hotel, I recommend!

Personal rooms, very friendly staff and a lvely breakfast room.
8,7
Stayed 3 nights on a short holiday with my husband
Raportaţi această recenzie
Karl Z. Călător în pereche United States of America, 2 octombrie 2014
Bed too short.

location , big room , dining nearby
6
If they spent a little money to upgrade beds would give much better rating. I'm 6'3" and bed was too short.
Raportaţi această recenzie
Raine L. Călător în pereche Canada, 25 septembrie 2014
Wonderful Hosts, Fantastic Location

Coffee, Staff, Location
9,7
The hosts were wonderful, and super accommodating. They knew their city very well. We ended up drinking four cups of coffee with the amazing breakfasts because their coffee is out of this world. We also appreciated that they had a lift from the ground floor. Would definitely go back.
Raportaţi această recenzie
Zlatko M. Călător în pereche Croatia, 7 septembrie 2014
Hotel Pension Columbus

Very nice staff, ideal position, good breakfast
9
OK
Raportaţi această recenzie
Rebecca S. Călător individual United States of America, 29 august 2014
I'd recommend this bnb to family and friends

Cleanliness, location, staff
9,3
The architecturally beautiful building is located near a metro underground station and along a quaint tree lined street. It is adjacent to a "downtown" area with familiar shops like h&m (just in case you need to purchase a cheap article of clothing you may have forgotten to pack). The breakfast is wonderful and the staff extremely pleasant. My room was impeccably clean as well as the facilities. The fixtures are older but well maintained and charming. My only complaint is the lack of wifi in the rooms - I had to be in the hallway for a connection. I will recommend this place to my friends and family.
Raportaţi această recenzie
Andrew B. Familie, copii în vârstă United Kingdom, 19 august 2014
It depends what you are after.....

Love it! Love it! Love it!
9,7
If you are after a chain hotel with identical white towels, little plastics bottles of shampoo and anonymous staff then go elsewhere. I loved this hotel. Chris the hostess was friendly and helpful. The hotel had real character and the breakfast excellent. I will be staying again
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Pension Columbus BerlinHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Pension Columbus Berlin - BufetHotel Pension Columbus Berlin - BufetHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Pension Columbus Berlin - Interior hotelHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Pension Columbus Berlin - BufetHotel Pension Columbus Berlin - Interior hotelHotel Pension Columbus Berlin - RestaurantHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţiHotel Pension Columbus Berlin - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C02