sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonezia 80361 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Piscină Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sală de şedinţe Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vedere Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băutură Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băutură Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băutură Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băutură Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băutură Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băutură Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băutură Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Dotări Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Dotări Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Dotări Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Dotări Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Dotări Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Dotări
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interior hotel Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restaurant Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Cameră de oaspeţi Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Cameră de oaspeţi Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Baie Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Cameră de oaspeţi Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Baie Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Baie Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Cameră de oaspeţi Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Dotări Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Dotări
Zona Nusa Dua / Benoa Număr camere: 153
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 500 opinii

Calitate-preţ
8,4
Situare
7,5
Prestaţia personalului
8,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
7,8
Toate opiniile (500)
Sortare:
Martino K. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 18 martie 2015
Good hotel

Food, clean, interior
8
Very good stay and good breakfast with many variety .. so pleasant stay.. thank you agoda and santika
Mary J. Călător în pereche Philippines, 11 martie 2015
best holiday and good value for money

staff were very polite and accomodating, wide selection for breakfast buffet, good value for money
9,3
my husband and i enjoy our stay at the hotel,though it's quite far from the beach we enjoyed walking and strolling along the shops on the way to the beach. food was great especially their wide selection of foods for breakfast. the moment we stepped into the hotel we immediately felt the warmth of the staff and their helpfulness. room was clean and comfortable. we'd be back for sure...
Luciana B. Familie, copii în vârstă Indonesia, 4 martie 2015
great hotel, great staff

location, ambiance, staffs
8,3
What makes us really satisfied with the service is when we arrived in our room, and one of the front office staff came and brought my mother's bag which she was forget to bring. Furthermore, the room is cozy and enjoyable. Looking forward for our next stay.
Christopher S. Familii cu copii tineri New Zealand, 3 martie 2015
holiday

pool staff food
9,3
this isnt our 1st stay here and not our last love this hotel
Derek G. Călător în pereche Australia, 25 februarie 2015
A little gem

Staff, Pool, Breakfast
9,7
Our stay could not have been better from the General Manger to the boy who cleans the pool all were extremely courteous, professional in their roles and pleasant. Their low star rating reflects the fact that the hotel is not on the beach but there is a beach club reached by the shuttle provided.
Jarad F. Călător individual Canada, 11 februarie 2015
Best 'hotel' option in Nusa dua

Location-free shuttle to beach, rooms-great beds, pool-huge
9
Great stay, The location is great, good local restaurants across the street, pretty quiet location although the doors to the hallway are thin so you can hear the loud Chinese people in the evening time.. Also the latches are loud so every time someone closes the door it sounds like a slam.. An easy one time upgrade for the hotel.. Awesome pool, good buffet breakfast.. Beds are heavenly clouds.. Shower is decent.. Staff very accommodating..
Yenti T. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 8 februarie 2015
Nice Hote

Location, cleanliness WIFI
10
Tua B. Călător în pereche Sweden, 11 ianuarie 2015
Great hotel

The staff , the room and breakfast
10
We were very satisfied with our stay
Ricky L. Călător în pereche Indonesia, 5 ianuarie 2015
The new hotel with reasonable price

location close to bali collection
5,3
good
Liza Y. Familii cu copii tineri Indonesia, 5 ianuarie 2015
Great hotel, helpful staff

location, room, staff
9,3

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PiscinăHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sală de şedinţeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VedereHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băuturăHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băuturăHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băuturăHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băuturăHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băuturăHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băuturăHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mâncare şi băuturăHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - DotăriHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - DotăriHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - DotăriHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - DotăriHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - DotăriHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - DotăriHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interior hotelHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestaurantHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Cameră de oaspeţiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Cameră de oaspeţiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BaieHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Cameră de oaspeţiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BaieHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BaieHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Cameră de oaspeţiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - DotăriHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Dotări


AS-AGWEB-3B01