De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Oraşul Cebu, Cebu City, Filipine 6000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu City - Interior hotel Hotel Stella Cebu City - Recepţie Hotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi
Zona Oraşul Cebu Număr camere: 35
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 365 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
7,7
Prestaţia personalului
7,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
6,0
Toate opiniile (365)
Sortare:
Cristina M. Călător individual Ecuador, 13 iulie 2015
Value for money

Value for money, comfort
9
I just stayed over for one night due to business and it was very good.The room was big enough for me, it didnt have window though. I think this hotel is a great option if you are just passing by.
Raportaţi această recenzie
Long C. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 3 iulie 2015
Budget Hotel

value for money
6,7
Great hotel for what i have paid. Don't expect 5 star facilities. Good value for money
Raportaţi această recenzie
Seth V. Familii cu copii tineri Philippines, 22 iunie 2015
Value For Money

easy access to public transportation, affordable room prices, nearby restaurants
9
We were greeted by friendly staff, though the room was small and the one that we stayed has no windows, the cleanliness are well kept. Good wifi access and can connect easily. The set meals for their room service are affordable too. But if you are on a tight budget, you can buy from outside as there is a mall nearby with restaurants and food chain stores.
Raportaţi această recenzie
Dane D. Călător în pereche Canada, 16 mai 2015
It Was good

Hotel staff, cleaniness, location
8,7
We stayed for 4 nights only complaint was that staff didnt clean room or change sheets
Raportaţi această recenzie
Jill J. Călător în grup Philippines, 15 mai 2015
hotel stella

good site, rms ok, wi.fi fxnl, value for money for short stay
6
Ok
Raportaţi această recenzie
Sigrid E. Familii cu copii tineri Philippines, 26 aprilie 2015
good

good food, good place, good people.. ;)
7,3
satisfactory! but please update some of the prices of your menu.. thanks! ;)
Raportaţi această recenzie
Mike A. Călător individual Philippines, 25 aprilie 2015
ok

staff staff and staff
7
Nice staff, fair room, dark room, rusty faucets, ok ok stay
Raportaţi această recenzie
James E. Călător individual Singapore, 10 aprilie 2015
small room but comfortable and has a good location

location, comfortable bed, warm staff
8,7
Its seems a new hotel with a good location. Good eateries are around the corner. Accessible to public transport like SM, Ayala, Fuente, downtown, uptown, Jones Avenue, Capitol, etc. The best for its price!!.
Raportaţi această recenzie
Eucelyn S. Călător în grup Philippines, 29 martie 2015
Hotel is good but rest rooms very tiny

Rooms are clean, staff are good, location is accessable
6,7
Great value for your money. Nice location. If you just want a place to sleep overnight, this would be a good place. Keep in mind though that the rest room is very very tiny.
Raportaţi această recenzie
Chris P. Călător individual Canada, 29 martie 2015
Enjoyed

Service and location
7,3
I rather enjoyed my stay here. A little more expensive then I wanted to pay but I found myself returning after the terrible experience a Capitol central hotel. Staff is super friendly...food is terrible. Rooms are clean and nice.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Stella Cebu CityHotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu City - Interior hotelHotel Stella Cebu City - RecepţieHotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu City - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C07