sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Orasul Cebu, Cebu, Filipine 6000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Interior hotel Hotel Stella Cebu - Recepţie Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi
Zona Orasul Cebu Număr camere: 35
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 352 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
7,7
Prestaţia personalului
7,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
6,0
Toate opiniile (352)
Sortare:
John A. Familii cu copii tineri Philippines, 2 martie 2015
very nice hotel

very clean, near cebu doctors hospital, near chong hua
8
Hotel Stella is a very nice hotel that we will refer to all my friends
John A. Familii cu copii tineri Philippines, 28 februarie 2015
centrally located

accesible, affordable, clean
8
Hotel stella is a very nice hotel centrally located
Richard T. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 30 ianuarie 2015
Value For Money Even For Biz Travelers

Location. Value For Money. Fast Internet Speed.
8
Nice location. McDo, Jollibee, Chowking, good local restos are all walking distance. fast internet speed.
Darren S. Familii cu copii tineri Australia, 15 decembrie 2014
Closed to Robinson cebu

Location, shops, OK rooms
7,7
Good stay there, np at all, repetionist ok
Arianne C. Călător individual Philippines, 25 noiembrie 2014
Will definitely stay here again when I get back :)

location. cleanliness. friendly staff.
9,7
It was very great. :)
Alan P. Călător în grup United Kingdom, 18 noiembrie 2014
Convenient

staff helpful, convenient location,
5,7
Mel P. Călător în pereche Philippines, 12 octombrie 2014
Review for Hotel Stella

Location, Location and Location
6,7
Katrina N. Călător în pereche Philippines, 22 septembrie 2014
The room was too small

Clean, location, staff is helpful
7
Good
Agnes G. Călător individual Australia, 19 septembrie 2014
location, clean, comfortable

location, comfortable,good staff
7
its a good hotel comfortable beds nice location..nice staf
Christopher M. Călător individual United States of America, 16 septembrie 2014
Never Stay There Again

I can only thing of 1. I was in a great location of everything.
5
I rat came under my door one night and kept me up all night. Called the front desk they sent a female up to look for it. She didn't look very hard. Suppose to have been free wifi and internet. The internet worked one day out of the seven I was there. I had got a dirt stain on the sheet they tried to make me pay for it. Said it was blood and its not going to wash out.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Stella CebuHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Interior hotelHotel Stella Cebu - RecepţieHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3C05