sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Orasul Cebu, Cebu, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Interior hotel Hotel Stella Cebu - Recepţie Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi Hotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi
Zona Orasul Cebu Număr camere: 35
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 348 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
7,7
Prestaţia personalului
7,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
6,0
Toate opiniile (348)
Sortare:
Darren S. Familii cu copii tineri Australia, 15 decembrie 2014
Closed to Robinson cebu

Location, shops, OK rooms
7,7
Good stay there, np at all, repetionist ok
Arianne C. Călător individual Philippines, 25 noiembrie 2014
Will definitely stay here again when I get back :)

location. cleanliness. friendly staff.
9,7
It was very great. :)
Alan P. Călător în grup United Kingdom, 18 noiembrie 2014
Convenient

staff helpful, convenient location,
5,7
Mel P. Călător în pereche Philippines, 12 octombrie 2014
Review for Hotel Stella

Location, Location and Location
6,7
Katrina N. Călător în pereche Philippines, 22 septembrie 2014
The room was too small

Clean, location, staff is helpful
7
Good
Agnes G. Călător individual Australia, 19 septembrie 2014
location, clean, comfortable

location, comfortable,good staff
7
its a good hotel comfortable beds nice location..nice staf
Christopher M. Călător individual United States of America, 16 septembrie 2014
Never Stay There Again

I can only thing of 1. I was in a great location of everything.
5
I rat came under my door one night and kept me up all night. Called the front desk they sent a female up to look for it. She didn't look very hard. Suppose to have been free wifi and internet. The internet worked one day out of the seven I was there. I had got a dirt stain on the sheet they tried to make me pay for it. Said it was blood and its not going to wash out.
Al C. Călător în grup Philippines, 7 septembrie 2014
Receptionist is not knowledgeable

It is clean.some staff are very nice.
5,3
Not very good.The receptionist doesn't seem to know what she's doing. Also, the people who travel with me complained about hair in their food.
Soliel N. Călător individual Philippines, 6 iulie 2014
Nice

Very good location, good room ambiance, good value for money
7,3
Anna L. Călător individual Philippines, 12 iunie 2014
The room is small but the staff were friendly

It was located nearby my favorite restaurant and you can easily find nearby spa stablishments
6

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Stella CebuHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Interior hotelHotel Stella Cebu - RecepţieHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţiHotel Stella Cebu - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3B06