De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Tropika

Kilometer 7, JP Laurel Avenue, Lanang, Davao, Filipine 8000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel Tropika Davao - Exterior hotel Hotel Tropika Davao - Restaurant Hotel Tropika Davao - Dotări Hotel Tropika Davao - Împrejurimi Hotel Tropika Davao - Împrejurimi Hotel Tropika Davao - Sală de bal Hotel Tropika Davao - Dotări Hotel Tropika Davao - Dotări Hotel Tropika Davao - Sală de bal Hotel Tropika Davao - Sală de bal Hotel Tropika Davao - Sală de bal Hotel Tropika Davao - Interior hotel Hotel Tropika Davao - Cameră de oaspeţi Hotel Tropika Davao - Cameră de oaspeţi Hotel Tropika Davao - Grădină Hotel Tropika Davao - Interior hotel
Hotel Tropika Davao - Exterior hotel Hotel Tropika Davao - Hol Hotel Tropika Davao - Exterior hotel Hotel Tropika Davao - Sală de şedinţe Hotel Tropika Davao - Recepţie Hotel Tropika Davao - Hol Hotel Tropika Davao - Hol Hotel Tropika Davao - Exterior hotel Hotel Tropika Davao - Grădină Hotel Tropika Davao - Intrare Hotel Tropika Davao - Exterior hotel Hotel Tropika Davao - Piscină
Zona Lanang Număr camere: 30
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,2

din 84 opinii

Calitate-preţ
8,2
Situare
7,8
Prestaţia personalului
8,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
7,4
Toate opiniile (84)
Sortare:
Amelio M. Călător în pereche Italy, 11 decembrie 2010
hotel nuovo e quindi molto bello e buon servizio

struttura bella e pulita, camera e internet wi-fi free
9
abbiamo alloggiato solo per una notte con prenotazione via internet ma senza problemi. la struttura nuova ti da una bella sensazione di ordine e pulito con un buon servizio. il prezzo è buono per questa struttura che dovrebbe migliorare la prima colazione proponendola a buffet come in altri hotel della stessa classe.
Raportaţi această recenzie
Candice F. Călător în grup Philippines, 22 august 2015
Very friendly staff :)

*swimming pool, *friendly staff, *affordable hotel
9
Raportaţi această recenzie
Candice F. Călător în grup Philippines, 20 august 2015
Kadayawan 2015

Friendly staff and cheap accomodations
10
Raportaţi această recenzie
Zbigniew S. Călător în pereche Canada, 16 august 2015
Very good stay

Cleamest service food
9
Better than expected
Raportaţi această recenzie
Dennis L. Călător în pereche Philippines, 9 august 2015
Peaceful place

Quiet place, great staff, nice pool
8,3
Nice and quiet place, nice pool, near malls and wharf to Samal island,friendly staff
Raportaţi această recenzie
Andrew E. Călător în pereche Australia, 1 august 2015
Nice One!

Great Pool, location, breakfast
8
I enjoyed my stay here. It's quiet as it is located about 200 metres off the main road. The major malls like SM and Robinsons are a short 100 peso taxi ride away and if you like good seafood walk about 10mins after you turn right on the main street there is a place called Yellow Fin, awesome fresh seafood. Breakfast was good each day although limited, rooms are big enough, air con works fine, pool is big, can't complain, an overall pleasant stay!
Raportaţi această recenzie
Gretchen M. Călător în pereche Philippines, 10 mai 2015
overall excellent service

cleanliness, location and well organized
9,3
Our stay made us feel at home.
Raportaţi această recenzie
Jason R. Călător individual United States of America, 1 mai 2015
Great stay

Location, price, FOOD!!
10
It was great
Raportaţi această recenzie
P J. Călător în pereche Netherlands, 20 martie 2015
Enjoyed my long stay

Silence, Service and the pool
8
I was very happy about my stay. The service level was very high and the pool was lovely. the only thing was the wifi, but they were working on it during my stay. Its a very silent hotel, witch was handy for i had to sleep during the day. The food was good and although there was not always a buffet for breakfast. i will return here next time i visit Davao.
Raportaţi această recenzie
Scott M. Călător individual United States of America, 6 februarie 2015
Nice and friendly

The pool was awesome for some exercise. The restaurant had a limited menu but very delicious. I felt very secure.
7,7
The hotel IS nice just a few things that I didn't expect...the advertised WiFi was non existent in the room. (3rd floor) The transmitter was not even 20 feet from my room. They rebooted upon request but it didn't help. I had to go to the rear outside courtyard to get a reliable signal. Also read the hotel information book. They add 10% to meals... Tips? Electricity isto be tturned off when you leave the room. Every time... The A/C was adequate but it was mildly annoying to return to the room and it be muggy and have to wait for it to cool. Overall I'd stay there again and may even return there this trip.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Tropika DavaoHotel Tropika Davao - Exterior hotelHotel Tropika Davao - RestaurantHotel Tropika Davao - DotăriHotel Tropika Davao - ÎmprejurimiHotel Tropika Davao - ÎmprejurimiHotel Tropika Davao - Sală de balHotel Tropika Davao - DotăriHotel Tropika Davao - DotăriHotel Tropika Davao - Sală de balHotel Tropika Davao - Sală de balHotel Tropika Davao - Sală de balHotel Tropika Davao - Interior hotelHotel Tropika Davao - Cameră de oaspeţiHotel Tropika Davao - Cameră de oaspeţiHotel Tropika Davao - GrădinăHotel Tropika Davao - Interior hotelHotel Tropika Davao - Exterior hotelHotel Tropika Davao - HolHotel Tropika Davao - Exterior hotelHotel Tropika Davao - Sală de şedinţeHotel Tropika Davao - RecepţieHotel Tropika Davao - HolHotel Tropika Davao - HolHotel Tropika Davao - Exterior hotelHotel Tropika Davao - GrădinăHotel Tropika Davao - IntrareHotel Tropika Davao - Exterior hotelHotel Tropika Davao - PiscinăHotel Tropika Davao - ÎmprejurimiHotel Tropika Davao - Exterior hotelHotel Tropika Davao - Sală de şedinţeHotel Tropika Davao - GrădinăHotel Tropika Davao - RestaurantHotel Tropika Davao - Sală de şedinţeHotel Tropika Davao - PiscinăHotel Tropika Davao - GrădinăHotel Tropika Davao - ÎmprejurimiHotel Tropika Davao - PiscinăHotel Tropika Davao - Sală de şedinţeHotel Tropika Davao - PiscinăHotel Tropika Davao - PiscinăHotel Tropika Davao - IntrareHotel Tropika Davao - Sală de şedinţeHotel Tropika Davao - Sală de şedinţeHotel Tropika Davao - PiscinăHotel Tropika Davao - Exterior hotelHotel Tropika Davao - GrădinăHotel Tropika Davao - PiscinăHotel Tropika Davao - Sală de şedinţeHotel Tropika Davao - Exterior hotelHotel Tropika Davao - IntrareHotel Tropika Davao - PiscinăHotel Tropika Davao - PiscinăHotel Tropika Davao - GrădinăHotel Tropika Davao - Sală de şedinţeHotel Tropika Davao - PiscinăHotel Tropika Davao - GrădinăHotel Tropika Davao - PiscinăHotel Tropika Davao - Cameră de oaspeţiHotel Tropika Davao - Împrejurimi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B08