De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hotel Tunjungan

Jl. Tunjungan, 102 - 104, Surabaya Centru, Surabaya, Indonezia 60011 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Hotel Tunjungan Surabaya - Restaurant Hotel Tunjungan Surabaya - Spa Hotel Tunjungan Surabaya - Pub/Lounge Hotel Tunjungan Surabaya - Sală de şedinţe Hotel Tunjungan Surabaya - Dotări Hotel Tunjungan Surabaya - Dotări Hotel Tunjungan Surabaya - Sală de fitness Hotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţi Hotel Tunjungan Surabaya - Interior hotel Hotel Tunjungan Surabaya - Pub/Lounge Hotel Tunjungan Surabaya - Restaurant Hotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţi Hotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţi Hotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţi Hotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţi Hotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţi
Hotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţi Hotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţi Hotel Tunjungan Surabaya - Apartament Hotel Tunjungan Surabaya - Balcon/Terasă Hotel Tunjungan Surabaya - Interior hotel Hotel Tunjungan Surabaya - Interior hotel Hotel Tunjungan Surabaya - Balcon/Terasă Hotel Tunjungan Surabaya - Interior hotel
Zona Surabaya Centru Număr camere: 273

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,0

din 667 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
6,6
Situare
8,7
Prestaţia personalului
6,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,8
Confort/Standard Cameră
6,9
Alimentaţie/Local
6,2
Toate opiniile (667)
Sortare:
Ruben T. Familii cu copii în vârstă Australia, 5 ianuarie 2016
Unclean room, poor service even public used elevat

location
4,7
Unpleasanr, even we stay at the hotel almost for resting in the evening.
Raportaţi această recenzie
Husein T. Călători individuali Indonesia, 1 ianuarie 2016
over rated hotel

complimentary new year eve dinner, location,
7
Raportaţi această recenzie
Ronald K. Familii cu copii în vârstă United States of America, 22 decembrie 2015
Location is best feature

Location, staff friendliness, dining
9,3
I selected Hotel Tunjungan due to location. That is its best feature. After reserving the room I read so many negative reviews I almost cancelled, but I am glad that I did not. In contrast to many others, I found the dining superior to other hotels in which I have stayed in Indonesia. I did not find it necessary to ask for any items I thought missing. Wi-fi is a problem, country-wide. I found problems with connectivity, took my laptop and android phone to the front desk, and the problems were resolved. Inconvenient, yes, but functional. The hotel is old; the elevator operation takes some getting used to, again, I asked and received help from the staff. Any problems I encountered were overcome with minimal inconvenience and all such problems were minimal when compared to the benefits of location.
Raportaţi această recenzie
Ahmad I. Călători în pereche Indonesia, 22 decembrie 2015
smell not good, breakfast not okay

location
4,3
breakfasf not good, hotel small so bad.
Raportaţi această recenzie
Zuraida A. Familii cu copii tineri Malaysia, 15 decembrie 2015
Quiet hotel with not many guests

Location only
6,3
Not enough light in our room. No iron service in the room. Only laundry can do so and you have to pay it. Location still the best, near to the mall but not the hotel.
Raportaţi această recenzie
Jumat Z. Călători drum de afaceri Brunei Darussalam, 12 noiembrie 2015
Near Shopping Plaza

very near the biggest shopping mall
6,3
It could have been better if the aircond is working properly. The hot water is not always available for shower. No stationary available in the room. The towel were old. The breakfast selection are limited. Cereal was there one day but not there in another. On the whole very disappointing experience stay in this hotel.
Raportaţi această recenzie
Noriza S. Călători în pereche Malaysia, 8 noiembrie 2015
Good

Attached with Mall & center of town
7,7
Raportaţi această recenzie
Sulyono H. Călători drum de afaceri Indonesia, 8 octombrie 2015
Nice hotel

Nice hotel
8
Nice hotel
Raportaţi această recenzie
Tio S. Călători drum de afaceri Singapore, 6 octombrie 2015
Good location

Good location
8
Raportaţi această recenzie
Zulkifli E. Călători în grup Malaysia, 13 septembrie 2015
good

nice
8
centre
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Hotel Tunjungan SurabayaHotel Tunjungan Surabaya - RestaurantHotel Tunjungan Surabaya - SpaHotel Tunjungan Surabaya - Pub/LoungeHotel Tunjungan Surabaya - Sală de şedinţeHotel Tunjungan Surabaya - DotăriHotel Tunjungan Surabaya - DotăriHotel Tunjungan Surabaya - Sală de fitnessHotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţiHotel Tunjungan Surabaya - Interior hotelHotel Tunjungan Surabaya - Pub/LoungeHotel Tunjungan Surabaya - RestaurantHotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţiHotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţiHotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţiHotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţiHotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţiHotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţiHotel Tunjungan Surabaya - Cameră de oaspeţiHotel Tunjungan Surabaya - ApartamentHotel Tunjungan Surabaya - Balcon/TerasăHotel Tunjungan Surabaya - Interior hotelHotel Tunjungan Surabaya - Interior hotelHotel Tunjungan Surabaya - Balcon/TerasăHotel Tunjungan Surabaya - Interior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A08