De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hullett House

1881 Heritage, 2A Canton Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,8

din 126 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,8
Situare
9,5
Prestaţia personalului
9,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,1
Confort/Standard Cameră
9,0
Alimentaţie/Local
8,4
Toate opiniile (126)
Sortare:
Fabrizio B. Călători în pereche Italy, 1 martie 2016
Fantastic

POSITION, FOOD, STAFF
8,3
FANTASTIC STAY
Raportaţi această recenzie
Yit F. Familii cu copii în vârstă Brunei Darussalam, 25 februarie 2016
Wonderful experience in a heritage building
6
The staff are very friendly and helpful. Service excellent. I like their bakery. Will be better if they send reminder email to room guest 1-2 days before check in date.
Raportaţi această recenzie
Yu S. Călători în pereche Hong Kong, 23 ianuarie 2016
Great

Location, staff and feeling
9,7
Raportaţi această recenzie
Sarah W. Familii cu copii în vârstă United Kingdom, 17 ianuarie 2016
A Special Place

Beautiful room, outsanding service, fabulous food
9,7
Simply stunning. Enjoyed every moment. From the moment we stepped through the door until the moment we left the staff could not have been more welcoming, helpful and curteous.The hotel is beautiful and the room was out of this world. Loved it.
Raportaţi această recenzie
Susan E. Călători în pereche Philippines, 19 septembrie 2015
My unforgettable stay at Hullett Housese

Service, accommodation and food were superb.
10
It was a great experience. Dining at Saint George was the finest I've experienced. Service and food were excellent nothing like it.
Raportaţi această recenzie
Andrew T. Călători în pereche United Kingdom, 16 august 2015
Amazing

Staff, Rooms, Service
10
Raportaţi această recenzie
Anna T. Călători în pereche Canada, 25 iulie 2015
Amazing stay

Personalized service, staff were amazing and aimed to please, lovely room
9,7
We had a really lovely stay here. It was our anniversary so they delivered a lovely cake for us and they really made our stay memorable. We loved the location and the staff were very good! We had to wait a bit to check in but they bought us lunch while we waited. We were quite impressed with the service!
Raportaţi această recenzie
Jennifer V. Familii cu copii tineri Philippines, 19 iulie 2015
Beautiful Hotel

Location, staff and room
9,3
It's a very beautiful building not to mention the big rooms and friendly staff
Raportaţi această recenzie
George H. Călători drum de afaceri Hong Kong, 15 iunie 2015
Very nice hotel

The decoration
9,7
Raportaţi această recenzie
Jackie T. Călători individuali Hong Kong, 18 februarie 2015
a beautiful experience

excellent service. very helpful and friendly staff. beautiful colonial house
7,7
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Hullett House Hong KongHullett House Hong Kong - IntrareHullett House Hong Kong - Exterior hotelHullett House Hong Kong - Exterior hotelHullett House Hong Kong - Pub/LoungeHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - Dotări


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C06