De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Hullett House

1881 Heritage, 2A Canton Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,8

din 122 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,8
Situare
9,5
Prestaţia personalului
9,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,1
Confort/Standard Cameră
9,0
Alimentaţie/Local
8,4
Toate opiniile (122)
Sortare:
Yu S. Călători în pereche Hong Kong, 23 ianuarie 2016
Great

Location, staff and feeling
9,7
Raportaţi această recenzie
Sarah W. Familii cu copii în vârstă United Kingdom, 17 ianuarie 2016
A Special Place

Beautiful room, outsanding service, fabulous food
9,7
Simply stunning. Enjoyed every moment. From the moment we stepped through the door until the moment we left the staff could not have been more welcoming, helpful and curteous.The hotel is beautiful and the room was out of this world. Loved it.
Raportaţi această recenzie
Susan E. Călători în pereche Philippines, 19 septembrie 2015
My unforgettable stay at Hullett Housese

Service, accommodation and food were superb.
10
It was a great experience. Dining at Saint George was the finest I've experienced. Service and food were excellent nothing like it.
Raportaţi această recenzie
Andrew T. Călători în pereche United Kingdom, 16 august 2015
Amazing

Staff, Rooms, Service
10
Raportaţi această recenzie
Anna T. Călători în pereche Canada, 25 iulie 2015
Amazing stay

Personalized service, staff were amazing and aimed to please, lovely room
9,7
We had a really lovely stay here. It was our anniversary so they delivered a lovely cake for us and they really made our stay memorable. We loved the location and the staff were very good! We had to wait a bit to check in but they bought us lunch while we waited. We were quite impressed with the service!
Raportaţi această recenzie
Jennifer V. Familii cu copii tineri Philippines, 19 iulie 2015
Beautiful Hotel

Location, staff and room
9,3
It's a very beautiful building not to mention the big rooms and friendly staff
Raportaţi această recenzie
George H. Călători drum de afaceri Hong Kong, 15 iunie 2015
Very nice hotel

The decoration
9,7
Raportaţi această recenzie
Jackie T. Călători individuali Hong Kong, 18 februarie 2015
a beautiful experience

excellent service. very helpful and friendly staff. beautiful colonial house
7,7
Raportaţi această recenzie
Dominic G. Familii cu copii în vârstă Philippines, 2 ianuarie 2015
Historic & well maintained

The building itself, the balconies, historic value & preservation. Views.
8,7
Excellent!
Raportaţi această recenzie
Dora C. Călători în pereche Hong Kong, 19 octombrie 2014
A special treat

Location, rooms and attention to detail.
8,7
It was our 10th wedding anniversary. We had some hiccups at check-in but the staff and hotel more than made up for their mistakes. They treated us to lunch on the house and delivered a very yummy anniversary cake to our room. The room was very unique. All in all, a very enjoyable stay.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Hullett House Hong KongHullett House Hong Kong - IntrareHullett House Hong Kong - Exterior hotelHullett House Hong Kong - Exterior hotelHullett House Hong Kong - Pub/LoungeHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - RestaurantHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - ApartamentHullett House Hong Kong - Dotări


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C05