De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Islands Stay Hotels - Mactan

M.L. Quezon, Lapu Lapu, Mactan, Mactan Island, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Islands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Cameră de oaspeţi Islands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Recepţie Islands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Cameră de oaspeţi Islands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Cameră de oaspeţi Islands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Hol Islands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Pub/Lounge Islands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Cameră de oaspeţi Islands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Recepţie
Zona Mactan Număr camere: 14

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,6

din 286 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
6,8
Situare
8,2
Prestaţia personalului
6,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,3
Confort/Standard Cameră
6,4
Alimentaţie/Local
5,5
Toate opiniile (286)
Sortare:
Joanna P. Călători în grup United States of America, 14 ianuarie 2016
This hotel charges for everything extra

Location
6,3
It is very close to Mactan airport, which was the only reason why we booked it. A lot of restaurants across the street (including Zubuchon) we had to ask for extra pillows they charge $100 each, my sister who was feeling feverish asked for an extra blanket, which they also charged another $100! Ridiculous!
Raportaţi această recenzie
Zelynia D. Călători drum de afaceri Philippines, 19 decembrie 2015
One of the worst ive stayed
4,3
Nightmare
Raportaţi această recenzie
Cecile G. Călători în grup Philippines, 17 noiembrie 2015
Short stay with my friend

Near the airport
4,7
My stay in hotel was okay because it is near the airport. We arrived at 12:30am so we feel sleepy already. As i enter in the hotel i had having hard time to carry my luggage and one of the staff saw me but he is just looking at me and he didn't offer any help to carry my bag going to our room. As we enter the room me and my friend notice the towel because it is dirty white in color. The bed is okay and good thing the blanket is white. The following day, as we check out, i asked the guard to get the taxi for us and when the taxi arrived i asked him to carry my luggage at the trunk of the taxi. I think the guard doesn't have the initiative to do what suppose to do. He needs to be commanded first before he help me and my friend 😔
Raportaţi această recenzie
Stephen C. Călători individuali Canada, 4 noiembrie 2015
stay-

location, location, location.
4,7
It was very near the airport which I liked but the room was bland and small.
Raportaţi această recenzie
Juliet P. Familii cu copii în vârstă Philippines, 1 noiembrie 2015
room is clean, but the shower is awful. its broken

cleanliness
6,7
Raportaţi această recenzie
Cynthia D. Familii cu copii în vârstă Philippines, 1 noiembrie 2015
anti climatic moment

location
3
the front desk staff was not accommodating we were hoping to add another room but decided against it because of the attitude of the front desk staff the lobby was almost empty the sofa was defective
Raportaţi această recenzie
Thin W. Călători individuali Singapore, 25 septembrie 2015
Good Location

Location, location, location
5,3
Raportaţi această recenzie
Eliezer T. Familii cu copii în vârstă Philippines, 20 septembrie 2015
Transit hotel

Near airport, not expensive, simple hotel
6,3
It is only good if your on the budget and you need a hotel near the airport.
Raportaţi această recenzie
Sarah C. Călători în grup Australia, 17 august 2015
convenient location to airport

easy stay
7,3
Raportaţi această recenzie
Tim C. Călători în pereche Australia, 15 iulie 2015
Location close to Cebu Airport

Location,Location,Location
7,3
Good basic hotel close to Cebu Airport . Great for early flights
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Islands Stay Hotels - Mactan Mactan IslandIslands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Cameră de oaspeţiIslands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - RecepţieIslands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Cameră de oaspeţiIslands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Cameră de oaspeţiIslands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - HolIslands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Pub/LoungeIslands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Cameră de oaspeţiIslands Stay Hotels - Mactan Mactan Island - Recepţie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B05