De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Java Paragon Hotel & Residences

JL. Mayjend Sungkono 101-103, Jawa Timur, Surabaya Centru, Surabaya, Indonezia 60225

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 1624 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,0
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (1624)
Sortare:
Diego M. Călători drum de afaceri Italy, 30 iunie 2013
Poco soddisfatto della pulizia nella mia camera

Buoni i ristoranti all'interno dell'hotel
6
La camera dove ho dormito non è molto spaziosa ma ciò che mi ha disturbato è l'odore della moquette sul pavimento che è vecchia e macchiata. La connessione internet nella mia stanza è molto lenta. Il personale è molto cortese e i ristoranti all'interno dell'albergo offrono piatti squisiti di cucina internazionale, cinese e giapponese oltre che indonesiana, questo però non compensa la sensazione spiacevole che ho provato dormendo nella camera scomoda.
Raportaţi această recenzie
Gino D. Călători individuali Italy, 3 mai 2012
Molto positivo, ambiente pulito e servizio ottimo

Ben posizionato vicino al collegamento autostradale
8,3
Il personale e sempre molto disponibile e cortese, la colazione alla mattina e molto assortita e gli ambienti sono puliti. Ottimo ristorante all'ultimo piano del Hotel con una gran vista panoramica
Raportaţi această recenzie
Kelvin W. Călători individuali Singapore, 9 februarie 2016
Very comfortable stay

Clean room, nice lounge and friendly staff
8,3
Raportaţi această recenzie
Fernand S. Familii cu copii tineri Indonesia, 8 februarie 2016
Nice and comfy

location, quiet and good food
8,7
Raportaţi această recenzie
Tommy I. Călători individuali Indonesia, 7 februarie 2016
Nice Hotel

I love the view, they give my request to giving me the highest floor and love the location as well. Great experience. Love it
7,3
Comfortable, Nice and Unforgettable
Raportaţi această recenzie
Arie K. Călători în pereche Indonesia, 31 ianuarie 2016
breakfast

room, services, security
8,3
The food was delicious yet they dont have many foods choice
Raportaţi această recenzie
Adi S. Călători în pereche Indonesia, 31 ianuarie 2016
good hotel

very friendly, good location,
6,3
good hotel
Raportaţi această recenzie
Muhd A. Călători în grup Singapore, 27 ianuarie 2016
Group Stay

Location, service, value for money
8
Location and service were great. Service Apartments need to be upgraded.
Raportaţi această recenzie
Yuliani S. Familii cu copii tineri Indonesia, 17 ianuarie 2016
Comfort hotel

The food, the location, the room
8,3
As usual, still comfort staying here. The room is clean, and the breakfast is great.
Raportaţi această recenzie
Sia Y. Călători drum de afaceri Malaysia, 17 ianuarie 2016
Bad Breakfast

Roof top Bar
5,7
I booked executive deluxe which is located at executive floor. They only limit 6-8pm daily to serve food and drinks in executive lounge, they should not limit the time. Room carpet was dirty. Breakfast was bad, very very limit choice. I rather take a cab for McD. Swimming pool is located at another building, where u will need to walk pass though the main entrance after swimming. With this kind of rate, i rather stay in Ciputra Hotel or Pullman which is 5*. Good luck.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Java Paragon Hotel & Residences SurabayaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestaurantJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - SpaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestaurantJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Sală de şedinţeJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Exterior hotelJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Baie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C07