De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Java Paragon Hotel & Residences

JL. Mayjend Sungkono 101-103, Jawa Timur, Surabaya Centru, Surabaya, Indonezia 60225

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 1673 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (1673)
Sortare:
Diego M. Călători drum de afaceri Italy, 30 iunie 2013
Poco soddisfatto della pulizia nella mia camera

Buoni i ristoranti all'interno dell'hotel
6
La camera dove ho dormito non è molto spaziosa ma ciò che mi ha disturbato è l'odore della moquette sul pavimento che è vecchia e macchiata. La connessione internet nella mia stanza è molto lenta. Il personale è molto cortese e i ristoranti all'interno dell'albergo offrono piatti squisiti di cucina internazionale, cinese e giapponese oltre che indonesiana, questo però non compensa la sensazione spiacevole che ho provato dormendo nella camera scomoda.
Raportaţi această recenzie
Gino D. Călători individuali Italy, 3 mai 2012
Molto positivo, ambiente pulito e servizio ottimo

Ben posizionato vicino al collegamento autostradale
8,3
Il personale e sempre molto disponibile e cortese, la colazione alla mattina e molto assortita e gli ambienti sono puliti. Ottimo ristorante all'ultimo piano del Hotel con una gran vista panoramica
Raportaţi această recenzie
Kevin S. Călători drum de afaceri Taiwan, 24 aprilie 2016
Business
3
Lt 22 very bad for heavy luggage
Raportaţi această recenzie
Vera S. Călători drum de afaceri Indonesia, 20 aprilie 2016
Good location.
5
Nice clean room, good location.
Raportaţi această recenzie
Jeffrey B. Călători drum de afaceri Philippines, 18 aprilie 2016
not as new, but still great value
5,3
Java Paragon offers great value. Facilities, food are above average. Staff friendly. Nice Avenue lounge at lobby. Wide breakfast buffet spread. Carpet though pretty old and starting to have that smell. Overall, still great value.
Raportaţi această recenzie
Enrico T. Călători individuali Indonesia, 17 aprilie 2016
great hotel
5,3
I just love of this hotel never get bored ! gym,pool,spa and location !
Raportaţi această recenzie
Sri M. Călători drum de afaceri Indonesia, 16 aprilie 2016
travelling
5,3
Good
Raportaţi această recenzie
Edy S. Călători în grup Indonesia, 11 aprilie 2016
Old Clean Hotel
5
Really recommended. Staffs are so helpful.
Raportaţi această recenzie
Edy S. Călători în grup Indonesia, 10 aprilie 2016
Clean Hotel
5
Not too expensive and i was having a good stay here. thank you.
Raportaţi această recenzie
Irawan S. Călători drum de afaceri Indonesia, 9 aprilie 2016
Its improving
5,3
I see a lot of new venue at java paragon and they make renovation at the lobby etc But i thing need to improved is at the chinese resto ah yat,i cant make reservation even im a staying at the hotel and the ac is not cold. Near to shopping mall and to other business place
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Java Paragon Hotel & Residences SurabayaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestaurantJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - SpaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestaurantJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Sală de şedinţeJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Exterior hotelJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Baie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B05