De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Java Paragon Hotel & Residences

JL. Mayjend Sungkono 101-103, Jawa Timur, Dukhu Pakis, Surabaya, Indonezia 60225 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Restaurant Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţi Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţi Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Spa Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţi Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţi Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţi Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţi Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţi Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţi Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Restaurant Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţi Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţi Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţi Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţi Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Sală de şedinţe
Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Exterior hotel Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Baie
Zona Dukhu Pakis Număr camere: 290
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 1472 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,0
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (1472)
Sortare:
Diego M. Călător pentru drum de afaceri Italy, 30 iunie 2013
Poco soddisfatto della pulizia nella mia camera

Buoni i ristoranti all'interno dell'hotel
6
La camera dove ho dormito non è molto spaziosa ma ciò che mi ha disturbato è l'odore della moquette sul pavimento che è vecchia e macchiata. La connessione internet nella mia stanza è molto lenta. Il personale è molto cortese e i ristoranti all'interno dell'albergo offrono piatti squisiti di cucina internazionale, cinese e giapponese oltre che indonesiana, questo però non compensa la sensazione spiacevole che ho provato dormendo nella camera scomoda.
Raportaţi această recenzie
Gino D. Călător individual Italy, 3 mai 2012
Molto positivo, ambiente pulito e servizio ottimo

Ben posizionato vicino al collegamento autostradale
8,3
Il personale e sempre molto disponibile e cortese, la colazione alla mattina e molto assortita e gli ambienti sono puliti. Ottimo ristorante all'ultimo piano del Hotel con una gran vista panoramica
Raportaţi această recenzie
Shahadini A. Familii cu copii tineri Brunei Darussalam, 25 iulie 2015
Very good hotel.

Cheap
6,7
Very good.
Raportaţi această recenzie
Krystie M. Călător în pereche Indonesia, 24 iulie 2015
Crap breakfast
5,7
Citilites was great, excellent food and service.. But the room is so small, bed is not comfy and only few breakfast menu .. Not tasty anyway..
Raportaţi această recenzie
Wira B. Călător în pereche Indonesia, 18 iulie 2015
Not a good staff but good food

Good location, Good Food, Value Price
8
I stayed at Java Paragon hotel after few years ago stayed there. I stayed at Deluxe room with breakfast. First checked-in I got room number 1821 which the location on hook..so room not really good and it's look very small. I went down to receptionist to ask another room. At first I was talk to a woman staff, and she said all other room are exactly the same, all on hook location.. then after few minutes a man staff (that handled my check'in) came to me and said there still another Deluxe room NOT on hook. Finally I moved to room number 1817. His name is Mr.Yoga, very good staff. Anyway, this was my bad impression why the woman staff NOT give me the room? Secondly, there seems some of decrease on Java Paragon service. There only one tooth paste and one tooth brush. Lucky the breakfast still good... there were plenty of choice of foods provided at the Cafe. Thank you.
Raportaţi această recenzie
Mintarja S. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 9 iulie 2015
best value in the area

price, location, quality
10
Very pleasant...., would definitely come back
Raportaţi această recenzie
Techang Y. Familii cu copii tineri Taiwan, 9 iulie 2015
Good in all

Efficient staff and convient location
9,7
Very comfortable
Raportaţi această recenzie
John S. Familii cu copii tineri Indonesia, 3 iulie 2015
Great hotel

Breakfast menu .. Rooms.. Location
8,7
Raportaţi această recenzie
Peggy K. Familii cu copii tineri Indonesia, 29 iunie 2015
Spacious Room, Good Location

Spacious Room, Good Location
9
We stayed in the 3-Bedrooms Apartment for 2 nights. Rooms are so spacious, big rooms but the floor in the entire rooms were so dirty. Breakfast was not vary. it was standard for this hotel class. Location is best. It is nearby Ciputra World Mall (one of big malls in Surabaya), only about 5mins by car. Pool is so big, kids enjoyed it very much. Recommended for family.
Raportaţi această recenzie
Aguslina A. Familii cu copii tineri Indonesia, 28 iunie 2015
Cozy hotel

Nice designed room. Comfort bed. Delicious food.
9,7
The apartment is spacious for my children who love running around playing with their cousins
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Java Paragon Hotel & Residences SurabayaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestaurantJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - SpaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestaurantJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Cameră de oaspeţiJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Sală de şedinţeJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Exterior hotelJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Baie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A01