sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Jinhai Hotel

18A, 9/F, Wing Wah Building, 24 Sai Yeung Choi Street, , Mongkok, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Interior hotel Jinhai Hotel Hong Kong - Intrare Jinhai Hotel Hong Kong - Exterior hotel Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Jinhai Hotel Hong Kong - Recepţie Jinhai Hotel Hong Kong - Interior hotel Jinhai Hotel Hong Kong - Interior hotel Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Baie Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Jinhai Hotel Hong Kong - Baie Jinhai Hotel Hong Kong - Recepţie Jinhai Hotel Hong Kong - Intrare Jinhai Hotel Hong Kong - Împrejurimi Jinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Zona Mongkok Număr camere: 10
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,2

din 455 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
8,7
Prestaţia personalului
7,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,1
Confort/Standard Cameră
6,9
Alimentaţie/Local
5,6
Toate opiniile (455)
Sortare:
Paola F. Călător în pereche Italy, 15 august 2013
Centrale ma di bassa qualità

Centrale vicino a tanti negozi
3,7
Per la prima notte ci hanno fatto dormire in uno sgabuzzino di 1 metro senza finestre e sporchissimo. Solo dopo aver protestato il giorno seguente ci hanno cambiato stanza in un altro palazzo di fronte, un po' più pulita con finestra ma piccolissima.
Sien J. Călător în grup Singapore, 4 martie 2015
Good for value

Wifi, location, convenience
7,7
The rooms and shower rooms are small. No wardrobe and some parts in the shower require repair. But good for money.
Elaiza A. Călător în grup Philippines, 23 februarie 2015
Not for group travelers
2,7
Acest client numai a punctat acest hotel, fără a-şi exprima vreo opinie.
Foong M. Familii cu copii tineri Malaysia, 13 ianuarie 2015
Good stay

Location, friendly staff & clean
9
This is my 2nd time stay in jinhai hotel , future if I ever come back to Hong Kong.. For sure will stay in Jin hai again .
Foong M. Familie, copii în vârstă Malaysia, 13 ianuarie 2015
Good Location

good location, good service and clean
9,7
happy with the hotel service, fast check in ..friendly boss and staff...good, will come back again even this is my second stay with this hotel .
Zhao C. Călător în pereche Malaysia, 2 ianuarie 2015
Not clean
4,7
Not clean and TV spoilt!
Tom W. Călător în pereche Canada, 2 ianuarie 2015
clean and good service. location is excellent for

friendly service clean comfort
7,7
good value
Jasmin A. Călător în pereche Philippines, 31 decembrie 2014
Location

Location, friendly staff and location
6,3
The Good: - Location is great. Near shopping and dining area. - Walking distance to MTR. - Friendly staff though they don't understand english. The Bad: - Room is too small and don't have enough space for big luggage. - Don't have anything like a hook to hang your clothes. - It gets quite noisy specially when people is around. Doors are banging and you can hear people talking in the corridor area. - Bed is hard.
Judith C. Familie, copii în vârstă Philippines, 30 decembrie 2014
Budget friendly hotel

Location,Location, Location
6,3
It was our fourth time to visit Hong Kong and we've decided to book on the same building but with different floor/vendor. We came earlier than check-in time and the room was understandably not yet ready. But the kind lady (that doesn't speak english) was kind enough to clean the room immediately just so we can use the room immediately. It was a 'shoebox' room. Just enough for a family of 3 to sleep. I needed to put my luggage atop my bed when I need to grab something because of the lack of space. Cannot complain though, you're getting what you pay for.
Loh R. Familie, copii în vârstă Malaysia, 24 decembrie 2014
We managed to go places easily.

Good location. Good and friendly service. Neat and clean.
8,3
A special thanks to the lady boss who came searching for us as we were lost just down the road. Very helpful too to arrange reasonable transport to airport.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Jinhai Hotel Hong KongJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Interior hotelJinhai Hotel Hong Kong - IntrareJinhai Hotel Hong Kong - Exterior hotelJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - RecepţieJinhai Hotel Hong Kong - Interior hotelJinhai Hotel Hong Kong - Interior hotelJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - BaieJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - BaieJinhai Hotel Hong Kong - RecepţieJinhai Hotel Hong Kong - IntrareJinhai Hotel Hong Kong - ÎmprejurimiJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - ÎmprejurimiJinhai Hotel Hong Kong - BaieJinhai Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiJinhai Hotel Hong Kong - Împrejurimi


AS-AGWEB-3C08