De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

JPark Island Resort and Waterpark

M.L. Quezon Highway, Brgy.Maribago, Mactan Island, Mactan Island, Filipine 6015 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Imperial Palace Waterpark Resort and Spa
JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi
JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţi JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Piscină
Zona Mactan Island Număr camere: 556
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 628 opinii

Calitate-preţ
7,3
Situare
7,6
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
8,1
Toate opiniile (628)
Sortare:
Ralph M. Familie, copii în vârstă Philippines, 24 iulie 2015
great hotel for family bonding

the villa, the water park and the staff
7,7
had a great time together with my family in a nice pool villa. the room was big enough for all of us and the staff were really kind to cater to all our needs.
Raportaţi această recenzie
Abdullah A. Familii cu copii tineri Saudi Arabia, 24 iulie 2015
Saudi going vaction for first time in philippens

Water park food and location
9,3
Raportaţi această recenzie
Andrew D. Familii cu copii tineri Australia, 23 iulie 2015
Good fun for family!

slides, breakfast, big room
9
We had a very luxurious stay at JPark as befits the price!! The slides were great fun. I recommend splashing out on the 70sq.m family rooms overlooking the ocean but maybe limiting stay to 2 nights if on budget. Don't even think of doing day trips into Cebu City - traffic is atrocious across bridge and into Mandaue. Makes Manila traffic look smooth....
Raportaţi această recenzie
Yuen P. Familie, copii în vârstă Hong Kong, 20 iulie 2015
kids love the slides in the waterpark

waterpark, upgraded room, friendly staff
8
Raportaţi această recenzie
Edwin Y. Familii cu copii tineri Hong Kong, 17 iulie 2015
Great for water park lovers

Waterpark, seaview, lazy river
8
Great for kids
Raportaţi această recenzie
Siegfred D. Călător în pereche Philippines, 9 iulie 2015
Birthday in JPark

Room, food, customer service
9,3
We had a really great time during our stay in JPark even if we stayed for only a night. We are looking forward to sharing our experience to our friends and hopefully we can come back someday. We were amazed upon entering the resort premises. The facilities are well-maintained from the reception to the pools and the rooms. Customer service was excellent! During meals in the restaurants, waiters were very attentive to our needs even without us telling them. Our glasses were filled with water from time to time and our used plates were taken right away. Overall customer service from the restaurants to receptionists to life guards and other staffs was great. The room is clean and we had the things we need except for an iron for clothes. Our room is facing the ocean and we had a great view except for the roofing on lower floor which was not maintained well. It actually did not look good on our pictures. But overall the room was comfortable. Food from the restaurant is excellent however, it is a bit pricey. We wanted to eat more but we were already full. But we were really satisfied with the food. And since we checked in during my birthday I had a whole cake as complimentary delivered to our room. Overall, it was an excellent stay. We will surely be back. Thanks! :)
Raportaţi această recenzie
Jamie S. Familii cu copii tineri United States of America, 3 iulie 2015
fantastic!

fantastic!
9,7
Fantastic!
Raportaţi această recenzie
Carrie C. Călător în pereche Hong Kong, 28 iunie 2015
Good value

clean, nice private beach, close to some shops
8
free snorkel gears to borrow, very nice mango cocktail that you can't find in other places.
Raportaţi această recenzie
Ellyn C. Familie, copii în vârstă Philippines, 13 iunie 2015
My happy moments with my children.

Clean, big rooms, accessible
9
We enjoyed, liked the pools, staff are friendly
Raportaţi această recenzie
John A. Familii cu copii tineri Philippines, 8 iunie 2015
j park is the best

very accomodating, very nice hotel. clean
10
Our stay at j park hotel is very good that we enjoy it very much
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

JPark Island Resort and Waterpark Mactan IslandJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Cameră de oaspeţiJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Piscină


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A01