sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezia 20111 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

JW Marriott Medan Medan - Exterior hotel JW Marriott Medan Medan - Exterior hotel JW Marriott Medan Medan - Exterior hotel JW Marriott Medan Medan - Cameră de oaspeţi JW Marriott Medan Medan - Sală de bal JW Marriott Medan Medan - Cameră de oaspeţi JW Marriott Medan Medan - Restaurant JW Marriott Medan Medan - Intrare JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Sală de fitness JW Marriott Medan Medan - Cameră de oaspeţi JW Marriott Medan Medan - Restaurant JW Marriott Medan Medan - Sală de bal JW Marriott Medan Medan - Restaurant JW Marriott Medan Medan - Executive Lounge JW Marriott Medan Medan - Executive Lounge
JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Sală de bal JW Marriott Medan Medan - Mâncare şi băutură JW Marriott Medan Medan - Sală de fitness JW Marriott Medan Medan - Sală de bal JW Marriott Medan Medan - Recepţie JW Marriott Medan Medan - Sală de şedinţe JW Marriott Medan Medan - Sală de bal JW Marriott Medan Medan - Intrare JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Hol
Zona Medan Perjuangan Număr camere: 280

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,8

din 1062 opinii

Calitate-preţ
8,8
Situare
8,5
Prestaţia personalului
9,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
8,5
Toate opiniile (1062)
Sortare:
Gustavo C. Călător pentru drum de afaceri Italy, 24 iulie 2011
Hotel all'altezza del nome

Camere, posizione, offerte varie
7,7
Camere spaziose e pulite. A me è stata data un'executive per 'overbooking', quindi una sicuramente piacevole sorpresa dopo il lungo viaggio fatto. Buffet del ristorante non proprio da 5 stelle, in termini di qualità. Personale cortese e professionale.
Jefri K. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 2 noiembrie 2014
nice and comfort

clean, good hotel staff, near bussiness area
9,3
best place in town
Ho P. Călător în grup Malaysia, 2 noiembrie 2014
5 star hotel in medan

location, cleanliness, grand
8,3
overall it was a nice stay in this hotel, the swimming pool is abit smaller than expected. other things are just perfect. worth the price for this 5 stars hotel.
Ho P. Călător în grup Malaysia, 2 noiembrie 2014
great 5 stars hotel

nice hotel
8,3
overall it was a nice stay in this hotel, the swimming pool is abit smaller than expected. other things are just perfect. worth the price for this 5 stars hotel.
Thi L. Călător pentru drum de afaceri Vietnam, 1 noiembrie 2014
Great hotel

Great location, good Chinese restaurant, friendly staff
9,7
Comfortable, convenient.
Iswandi H. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 25 octombrie 2014
Excellent

Room, the lounge and the bar
9,3
Excellent
Fransiska N. Familii cu copii tineri Indonesia, 19 octombrie 2014
Our 3-night stays at JW Marriott with a 2-year old

Big room + bathroom, city view, swimming pool
7,3
The hotel personnels were kind and ready to help on our requests. We met with Pak Dimas, the Hotel Manager, who had kindly offered us a room upgrade after we complained on the unprofessionalism of the room cleaning service personnels. The room was amazingly good just as our expectations on a first class hotel like Marriott. It was showing signs of wear and tear in some parts of the room, like in the shower area and clogging of the washing basin, but nevertheless it was clean and in good working condition. Taxi was readily available in the hotel, which is good, considering that we need to take taxi to get us to most of our destinations. Not many food choices around the hotel, unless you don't mind eating in the hotel restaurants. We have no comments on the hotel restaurants as we chose to try local foods outside the hotel. Swimming pool was clean and not crowded when we were there. It was a beautiful view too.
Andrew F. Călător pentru drum de afaceri Australia, 15 octombrie 2014
Outstanding hotel & exceptionally friendly staff

The staff, the staff & the staff!
8,7
Great hotel, true 5-star from rooms, to general hotel, the dinning options and the staff. Thoroughly enjoyable stay!
Dewi P. Călător în pereche Indonesia, 4 octombrie 2014
Great location

Location, prices, cleanliness
8,3
Kiah P. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 29 septembrie 2014
Not bad

comfortable, spacious and clean
9
Not bad, feel very comfortable during the stay. The beds were very inviting.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Exterior hotelJW Marriott Medan Medan - Exterior hotelJW Marriott Medan Medan - Exterior hotelJW Marriott Medan Medan - Cameră de oaspeţiJW Marriott Medan Medan - Sală de balJW Marriott Medan Medan - Cameră de oaspeţiJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - IntrareJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sală de fitnessJW Marriott Medan Medan - Cameră de oaspeţiJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - Sală de balJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sală de balJW Marriott Medan Medan - Mâncare şi băuturăJW Marriott Medan Medan - Sală de fitnessJW Marriott Medan Medan - Sală de balJW Marriott Medan Medan - RecepţieJW Marriott Medan Medan - Sală de şedinţeJW Marriott Medan Medan - Sală de balJW Marriott Medan Medan - IntrareJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - HolJW Marriott Medan Medan - HolJW Marriott Medan Medan - HolJW Marriott Medan Medan - Sală de balJW Marriott Medan Medan - Spa


AS-AGWEB-3C05