De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezia 20111 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

JW Marriott Medan Medan - Exterior hotel JW Marriott Medan Medan - Exterior hotel JW Marriott Medan Medan - Exterior hotel JW Marriott Medan Medan - Cameră de oaspeţi JW Marriott Medan Medan - Sală de bal JW Marriott Medan Medan - Cameră de oaspeţi JW Marriott Medan Medan - Restaurant JW Marriott Medan Medan - Restaurant JW Marriott Medan Medan - Intrare JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Sală de fitness JW Marriott Medan Medan - Cameră de oaspeţi JW Marriott Medan Medan - Restaurant JW Marriott Medan Medan - Sală de bal JW Marriott Medan Medan - Restaurant JW Marriott Medan Medan - Restaurant
JW Marriott Medan Medan - Executive Lounge JW Marriott Medan Medan - Restaurant JW Marriott Medan Medan - Restaurant JW Marriott Medan Medan - Executive Lounge JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Restaurant JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Sală de bal JW Marriott Medan Medan - Mâncare şi băutură JW Marriott Medan Medan - Sală de fitness JW Marriott Medan Medan - Sală de bal JW Marriott Medan Medan - Recepţie
Zona Medan Perjuangan Număr camere: 280

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,8

din 1300 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,7
Situare
8,5
Prestaţia personalului
9,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
8,9
Alimentaţie/Local
8,5
Toate opiniile (1300)
Sortare:
Gustavo C. Călători drum de afaceri Italy, 24 iulie 2011
Hotel all'altezza del nome

Camere, posizione, offerte varie
7,7
Camere spaziose e pulite. A me è stata data un'executive per 'overbooking', quindi una sicuramente piacevole sorpresa dopo il lungo viaggio fatto. Buffet del ristorante non proprio da 5 stelle, in termini di qualità. Personale cortese e professionale.
Raportaţi această recenzie
Juli J. Călători drum de afaceri Indonesia, 6 februarie 2016
Fabolous hotel

Spacious, good service
9,7
I always like the standard of Marriott. The room and bed are very comfortable. Location is also convenient to travel around the city. Most importantly, the staff is very helpful.
Raportaţi această recenzie
Timothy H. Călători în pereche Indonesia, 30 ianuarie 2016
Fabulous view

Love the pool, the view from the executive room, the breakfast and the bar.
8,7
Perfecto
Raportaţi această recenzie
Nik A. Călători în pereche Malaysia, 27 ianuarie 2016
excellent

Room, Staff and fast internet
9,3
Raportaţi această recenzie
Irene T. Călători în pereche Indonesia, 10 ianuarie 2016
Great stay

Room standards, location, value
9,3
The stay was great and up to the 5-star standard.
Raportaţi această recenzie
Mario L. Familii cu copii în vârstă Indonesia, 10 ianuarie 2016
Good hotel but bad maintenance

Good location, nice staff, good price
8
The hotel was great, the location is perfect, right in the middle of the city, you can get any food around this hotel. Unfortunately, during our visit there in last day, the flush in the toilet wasnt work, they said there some problem in their pipe or something. For 5 stars hotel, this was a fatal mistake.
Raportaţi această recenzie
Hendra H. Călători în pereche Indonesia, 9 ianuarie 2016
Nice hotel

Amazing..clean and the big hotel
10
so happy
Raportaţi această recenzie
Ucci M. Călători în pereche Indonesia, 3 ianuarie 2016
Good Staycation

room, luxury, good food
7,3
it was great! me and my husband had a staycation and this was the second time we had it in JW Medan. I love the room and the breakfast, although I must say their tea and coffee were overpriced for the quality (especially the coffee!). It was a crowded when we stayed there (2nd of January). The management should have been more prepared, I queued like half an hour to check out, there were only two staffs in the receptionist handling all the crowded. We also had to waited almost an hour when we requested for robes and extra slipper. Overall, it was a nice stay and we sure will go back next time.
Raportaţi această recenzie
Anton .. Familii cu copii tineri Indonesia, 3 ianuarie 2016
the place is so strategic, the room is clean

comfortable, clean, strategic place
9
vacation on JW Marriott
Raportaţi această recenzie
Sherly S. Familii cu copii tineri Indonesia, 2 ianuarie 2016
Delightful new year stay with my little one

Location, Cleanliness, Breakfast
7,7
It was a delightful stay with my husband and one year old daughter. But the swimming pool was too cold so instead I took her to play in the bathtub. Luckily she was satisfied. The service was not I expect from a 5 star hotel.. There was no welcoming drinks, we got our room only after waiting for 2 hours at 4pm. There was no smile from any of the staffs and it was chaotic when we queued for breakfast.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Exterior hotelJW Marriott Medan Medan - Exterior hotelJW Marriott Medan Medan - Exterior hotelJW Marriott Medan Medan - Cameră de oaspeţiJW Marriott Medan Medan - Sală de balJW Marriott Medan Medan - Cameră de oaspeţiJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - IntrareJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sală de fitnessJW Marriott Medan Medan - Cameră de oaspeţiJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - Sală de balJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sală de balJW Marriott Medan Medan - Mâncare şi băuturăJW Marriott Medan Medan - Sală de fitnessJW Marriott Medan Medan - Sală de balJW Marriott Medan Medan - RecepţieJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - Sală de şedinţeJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - Sală de balJW Marriott Medan Medan - IntrareJW Marriott Medan Medan - Interior hotelJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - HolJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - HolJW Marriott Medan Medan - HolJW Marriott Medan Medan - Sală de balJW Marriott Medan Medan - RestaurantJW Marriott Medan Medan - Spa


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C03