De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centru, Surabaya, Indonezia 60261 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţi JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţi JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţi JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţi JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţi JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţi JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţi JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interior hotel JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive Lounge JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Piscină JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Împrejurimi JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sală de bal JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Hol JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Vedere JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Mâncare şi băutură JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sală de şedinţe
Zona Surabaya Centru Număr camere: 407
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,6

din 610 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
8,3
Toate opiniile (610)
Sortare:
Jayron Y. Călător în grup Malaysia, 21 iunie 2015
Nice Hotel

Friendly staff, nice room and awesome food
8,7
We get upgraded to executive room to enjoy the executive lounge. Enjoyed alot and the room is nice. Staff is friendly as well. Will definitely go for the next time
Mohd Y. Călător individual Malaysia, 9 iunie 2015
Pleasant stay but room need upgrading

Pleasant staff, overall spacious ambience and atmosphere
6,7
I had a pleasant stay but tye room is just too old and need upgrading. The bathroom especially. The toilet bowl had not been properly cleaned in a long time abd smelled of urine. Disgusting!
Devi L. Călător individual Indonesia, 1 iunie 2015
holiday

Location, price and staff service
10
nice place...
Lee Y. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 31 mai 2015
JW Marriott is a well managed 5 stars hotel

Clean room, nice decoration and well mannered staff
8
I enjoyed my star at JW because the hotel room is spacious and clean.
Lee Y. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 31 mai 2015
Good class hotel at good location

Nicely decorated, good location and good food
8
I enjoyed my business stay at the hotel. Staff are friendly and the hotel is well maintained
Charles D. Călător în pereche United States of America, 23 mai 2015
Surabaya

Price, Staff, Pool
8,3
In general good. However, food selection in Executive Lounge should be more like that in the Singapore Marriott.
Chiew W. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 20 mai 2015
Nice 5 star hotel

big room, comfortable room and clean
7,7
Juan F. Călător individual Spain, 20 mai 2015
Fantastic hotel with fair pricing

Location, confort, value for money
9,7
JW Marriott Surabaya is a top class business hotel with very good value for money. All amenities of a 5 star in the heart of the city
Surya D. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 14 mai 2015
Wonderful stay, we will be back!

Location, Staff and Cleanliness
8
It's a great hotel! We all enjoyed our stay!
Surya D. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 14 mai 2015
Wonderful stay, we will be back!

Location, Staff and Cleanliness
8
It's a great hotel! We all enjoyed our stay!

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interior hotelJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - PiscinăJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - ÎmprejurimiJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sală de balJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - HolJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VedereJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Mâncare şi băuturăJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Sală de şedinţe


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

HK-AGWEB-2H06