sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Kalima Resort & Spa

338/1 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Kalima Resort & Spa Phuket - Baie Kalima Resort & Spa Phuket - Baie Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Piscină Kalima Resort & Spa Phuket - Piscină Kalima Resort & Spa Phuket - Piscină Kalima Resort & Spa Phuket - Piscină Kalima Resort & Spa Phuket - Vilă
Kalima Resort & Spa Phuket - Vilă Kalima Resort & Spa Phuket - Vilă Kalima Resort & Spa Phuket - Vilă Kalima Resort & Spa Phuket - Vilă Kalima Resort & Spa Phuket - Vilă Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Kalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotel Kalima Resort & Spa Phuket - Vedere Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament
Zona Patong Număr camere: 190
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 1669 opinii

Calitate-preţ
7,9
Situare
7,5
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,5
Alimentaţie/Local
7,9
Toate opiniile (1669)
Sortare:
Angela O. Familie, copii în vârstă Italy, 4 aprilie 2014
Pessimo

Colazione, servizio navetta, internet
5,3
Avevo prenotato due stanze Delux, arrivata all'hotel mi sono trovata due bellissime stanze con vista MURO!! Ho richiesto di cambiare stanza ma mi è stato risposto che quelle erano le DELUX, PER CAMBIARE STANZA DOVEVO PAGARE LA DIFFERENZA. Solo dopo aver chiesto se il funerale fosse compreso nel prezzo dei loculi, e con un piccolo importo, ho ottenuto due nuove stanze, stavolta con Vista esterna. L'hotel non è sulla spiaggia ma c'è un servizio navetta gratuito tre volte al giorno. È abbarbicato sulla collinetta fronte mare (e non spiaggia) ricco di scale, non è proprio comodo. In tutto ciò, le stanze sono ambie e ben arredate. La prima colazione è davvero ottima e varia, inoltre la connessione internet è disponibile in tutto l'hotel. Ma non lo consiglio.
Giuseppina G. Familie, copii în vârstă Italy, 25 februarie 2013
Hotel molto piacevole, camere pulite

Camere a noi assegnate adiacenti alla piscina pensile
8
albergo molto bello, breakfast con molta scelta. abbiamo pranzato con piatti europei e trovati molto buoni. avuto problema con doccia e sono intervenuti subito nel frattempo di hanno dato una camera in sostituzione per poter fare doccia . l'unica pecca è che la struttura si trova fuori dal centro di pattong beach ma con il taxi in meno di 5 minuti si raggiunge il centro.
Charles B. Călător individual Belgium, 20 ianuarie 2015
4 days city trip

View + Swimming pool + room size
7,3
Very good but at the end it's over rated (everything you ask is overpriced regarding the real price, ex: laundry service, spa service, ...) Also i find the room not well isolated from the sounds coming from de corridor !! No problem coming from window side ... But it's very important to my opinion for a ***** hotel. I would come back only if I benefit of promotion for room
Mohammad A. Familie, copii în vârstă Kuwait, 19 ianuarie 2015
Nice hotel

location pool room
7,7
Great
Jessica B. Călător individual United States of America, 14 ianuarie 2015
Solo traveler

The green tea and gym and bathroom
6,3
Was decent. Only 3 shuttles to Patong beach 11,2,4. Air condition didn't work well as throughout my stay room stayed warm. Nice view. Everything was mediocre nothing was amazing or outstanding nor was anything horrible.
Nicha A. Călător în pereche Thailand, 11 ianuarie 2015
Nice room

The hotel is beautiful. Nice pool and private artificial sand beach, peaceful
8,7
Peaceful and relaxing, perfect for couples :)
Ranjoy M. Călător individual India, 11 ianuarie 2015
Great Hotel to Relax...A bit hard to commute

1. Great View from Most Hotel Rooms.
8,3
Sima T. Călător în pereche Sweden, 11 ianuarie 2015
Our stay at Kalima

The pool, our room and the staff.
9,7
I can highly recommend Kalima Resort & Spa if you are looking for a hotel that keeps a very high standard. This is the second time I have stayed there and I there is really not much I can complain on. The pool is amazing, the rooms are clean and the hotel as a whole follow a very high standard. We were upgraded to a sea view room which was of course highly appreciated. I would specially like to send my regards to Jessie that works there and helped us with the check-in, very professional and service-minded.
Poong W. Călător în pereche Malaysia, 10 ianuarie 2015
Best of the best...

Nice environment n facing sea... Supers food n beverage served even for breakfast or dinner.... Suitable for honeymooner ... Value for money.....
10
Will come bec .....
Samerphong K. Familii cu copii tineri Thailand, 9 ianuarie 2015
Pleasant stay but a bit overpriced.

The pool, the view, and the breakfast.
7,7
It was a pleasant stay but a bit overpriced for what we pay for. The lobby looks a bit cheap so it was a not-so-good first impression for us. The staff are not very professional. The menu at the restaurant needs to be redesigned and the foodshot in the menu is very horrible. We recommend Avista Hideaway for the same range of price.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Kalima Resort & Spa PhuketKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - BaieKalima Resort & Spa Phuket - BaieKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - VedereKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Balcon/TerasăKalima Resort & Spa Phuket - Balcon/TerasăKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - BaieKalima Resort & Spa Phuket - BaieKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - BaieKalima Resort & Spa Phuket - BaieKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - Sală de fitnessKalima Resort & Spa Phuket - Sală de fitnessKalima Resort & Spa Phuket - Sală de şedinţeKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - Interior hotelKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PlajăKalima Resort & Spa Phuket - PlajăKalima Resort & Spa Phuket - PlajăKalima Resort & Spa Phuket - HolKalima Resort & Spa Phuket - HolKalima Resort & Spa Phuket - HolKalima Resort & Spa Phuket - HolKalima Resort & Spa Phuket - HolKalima Resort & Spa Phuket - HolKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - MagazineKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - Restaurant


AS-AGWEB-3C02