De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Kalima Resort & Spa

338/1 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Kalima Resort & Spa Phuket - Baie Kalima Resort & Spa Phuket - Baie Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Piscină Kalima Resort & Spa Phuket - Piscină Kalima Resort & Spa Phuket - Piscină Kalima Resort & Spa Phuket - Piscină Kalima Resort & Spa Phuket - Vilă Kalima Resort & Spa Phuket - Vilă
Kalima Resort & Spa Phuket - Vilă Kalima Resort & Spa Phuket - Vilă Kalima Resort & Spa Phuket - Vilă Kalima Resort & Spa Phuket - Vilă Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Kalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotel Kalima Resort & Spa Phuket - Vedere Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Apartament Kalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi
Zona Patong Număr camere: 190
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 1864 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,5
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,5
Alimentaţie/Local
7,8
Toate opiniile (1864)
Sortare:
Angela O. Familie, copii în vârstă Italy, 4 aprilie 2014
Pessimo

Colazione, servizio navetta, internet
5,3
Avevo prenotato due stanze Delux, arrivata all'hotel mi sono trovata due bellissime stanze con vista MURO!! Ho richiesto di cambiare stanza ma mi è stato risposto che quelle erano le DELUX, PER CAMBIARE STANZA DOVEVO PAGARE LA DIFFERENZA. Solo dopo aver chiesto se il funerale fosse compreso nel prezzo dei loculi, e con un piccolo importo, ho ottenuto due nuove stanze, stavolta con Vista esterna. L'hotel non è sulla spiaggia ma c'è un servizio navetta gratuito tre volte al giorno. È abbarbicato sulla collinetta fronte mare (e non spiaggia) ricco di scale, non è proprio comodo. In tutto ciò, le stanze sono ambie e ben arredate. La prima colazione è davvero ottima e varia, inoltre la connessione internet è disponibile in tutto l'hotel. Ma non lo consiglio.
Giuseppina G. Familie, copii în vârstă Italy, 25 februarie 2013
Hotel molto piacevole, camere pulite

Camere a noi assegnate adiacenti alla piscina pensile
8
albergo molto bello, breakfast con molta scelta. abbiamo pranzato con piatti europei e trovati molto buoni. avuto problema con doccia e sono intervenuti subito nel frattempo di hanno dato una camera in sostituzione per poter fare doccia . l'unica pecca è che la struttura si trova fuori dal centro di pattong beach ma con il taxi in meno di 5 minuti si raggiunge il centro.
Reza B. Familie, copii în vârstă United States of America, 29 iunie 2015
Perfectly beautiful and clean

Clean rooms, design, pool
9,7
We really enjoyed our time !
Gordon B. Călător în pereche United Kingdom, 24 iunie 2015
Excellent

Room, bath overlooking bay, pool
8,3
Hwee H. Familie, copii în vârstă Singapore, 20 iunie 2015
Customer service not to 5star standard

spaces room, quite and good view
7
Kaye G. Călător în pereche Australia, 13 iunie 2015
Birds eye view of Patong Beach from a distance

#1. Infinity Pool & Views # 2. All staff very happy & helpful especially pool and breakfast staff. #3. Comfortable spacious clean rooms
9,3
We enjoyed our 5 night stay. Loved our room great views could even see big budda on distance hills. Loved the breakfast, although the Dinner Menu could do with a little work.
Jesslyn T. Familii cu copii tineri Malaysia, 11 iunie 2015
One of the best hotel

Receptionist is friendly and helpful, the hotel is clean and the location is quite strategic.
8
Overall is good except the room service staff did not replace the body gel & shampoo daily. I have to request then only they send it to my room.
Cheng H. Călător individual Malaysia, 10 iunie 2015
Front desk staff

Staff very helpful,specially Jessie at the front desk
8
Pleasant
Richard K. Călător în pereche United States of America, 10 iunie 2015
Good value but poor location and range of services

clean, modern room with excellent view
6
Kalima is a good to excellent value. The room we stayed in was very nice, comfortable and modern. However the location is very, very poor and they don't have shuttle services to downtown Patong. This is a problem because taxis in Phuket are criminally a ripoff. It's $25 for a one-way journey to the center of Patong which is about 30 min away. So that means a single trip to and from Patong is $50. I thought there was a coup to root out corruption? Apparently not very effective. The airport is about 45 min away and costs more. I believe the location description may be deceptive. Also the housekeeping staff was not very good about re-scheduling the room cleaning time. We requested this twice as we were in the room on two different days when housekeeping came to clean the room. Both times they forgot to return after we asked that they return later.
Saiid S. Familii cu copii tineri Lebanon, 5 iunie 2015
Not as expected

The location was just perfect not too far from town, and patong beach, swimming pool was amazing and last but not least the view...
5,7
It was almost the worth stay.... At the begenning they gave us a twin bed while our reservation was king size sea view, second the room was having a sewage smell... After complaining they changed our room the second day... I was expecting from a 5 stars hotel to have at least staff that undestand english, i was suffering every time i want from them smthng, room service order taker was the worth.. I had to call the reception every time i need to order from room service or from housekeeping They dont have a la card breakfast menu... Either The room was ok for a 4 stars hotel The matress was so hard and not confortable at all... The restaurant was good, food was ok the view from the restaurant was amazing.. Swimming pool was the best with the staff on the bar counter they were very proffessional... Gym is too small for a 5 stars hotel... I didnt get the chance to try the spa but my wife did and she was happy about it...

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Kalima Resort & Spa PhuketKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - BaieKalima Resort & Spa Phuket - BaieKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - VedereKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - ApartamentKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - Balcon/TerasăKalima Resort & Spa Phuket - Balcon/TerasăKalima Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiKalima Resort & Spa Phuket - BaieKalima Resort & Spa Phuket - BaieKalima Resort & Spa Phuket - Interior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Interior hotelKalima Resort & Spa Phuket - BaieKalima Resort & Spa Phuket - BaieKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - VilăKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - Sală de fitnessKalima Resort & Spa Phuket - Sală de fitnessKalima Resort & Spa Phuket - Sală de şedinţeKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - Interior hotelKalima Resort & Spa Phuket - PiscinăKalima Resort & Spa Phuket - PlajăKalima Resort & Spa Phuket - PlajăKalima Resort & Spa Phuket - PlajăKalima Resort & Spa Phuket - HolKalima Resort & Spa Phuket - HolKalima Resort & Spa Phuket - HolKalima Resort & Spa Phuket - HolKalima Resort & Spa Phuket - HolKalima Resort & Spa Phuket - HolKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - Exterior hotelKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - MagazineKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - Plan Etaje


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B07