De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Kangaroo Hostel

71 Hang Luoc, Hoan Kiem Dist.,, Piaţa Dong Xuan, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Kangaroo Hostel Hanoi - Intrare Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Baie Kangaroo Hostel Hanoi - Baie Kangaroo Hostel Hanoi - Intrare Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi Kangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Zona Piaţa Dong Xuan Număr camere: 14
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,6

din 71 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,3
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
6,6
Toate opiniile (71)
Sortare:
Danica A. Călător individual Philippines, 22 iunie 2015
Good staff

Good staff and near the market
8,7
It was alright. Ms moon is very caring and i feel pampered because of her assistance. She patiently assisted me in every ppssible way she can. She even help me deliver my passport when i left it when i was to board the bus to laos. Though there isnt a lift, i still enjoyed my time there. Thanks ms moon. I will surely recommend your hostel to my backpacker friends.
Raportaţi această recenzie
Nataliya B. Călător în pereche Kazakhstan, 18 iunie 2015
Very hot

Value for money
6
They repair air con, because it's very old and in bad condition. Old furniture. Very hot. Eggs for breakfast and instant noodles. Not good location.
Raportaţi această recenzie
Lim Y. Călător în grup Malaysia, 9 iunie 2015
friendly and beautiful stuff

friendly stuff, good location, value for money
9,3
Raportaţi această recenzie
Zishan A. Călător individual India, 23 mai 2015
Good and friendly staff

Friendly staff, location, cosy room
9
The stay was good for the helpful staffs and convenient for the prime location. However before booking any day trip from here try to take a look at some other places as my Halong bay 1 dat trip was not so good. The hotel itself is worth staying and totally value for money.
Raportaţi această recenzie
Suthasinee O. Călător individual Thailand, 13 aprilie 2015
Everthing goid

Food, location, suggestion all good
9,7
Comfortable
Raportaţi această recenzie
Curtis V. Călător individual Canada, 3 februarie 2015
Friendly staff, good location

Staff, location, price
9,3
The people at the Kangaroo Hostel are very friendly, the food is good, and it is located in the old quarter about a 10 minute walk north of Hoan Kiem Lake. The room was comfortable. The shower drain was slow, yet, overall, very good value for money.
Raportaţi această recenzie
Soon Y. Călător în grup Malaysia, 6 ianuarie 2015
A great stay

Great location, Value for money, Friendly staffs
9,7
i've got a private triple room. It's run by a family (I guess?), cheap, centrally located in the heart of Hanoi city. Dong Xuan market is just behind the street. We requested airport transfer through agoda.com but the hostel was not notified about this. So we had to take cab to the hostel. However the staffs are very friendly and helpful. They will try their best to serve us the best. A very pleasant stay.
Raportaţi această recenzie
Penn E. Călător în pereche Malaysia, 3 ianuarie 2015
Small but cosy

Location, size of the room, comfort
8,3
It was actually quite good except that we have to climb the stairs but we still liked it though.
Raportaţi această recenzie
Lucy D. Călător în pereche United Kingdom, 9 noiembrie 2014
Great Hostel

Very helpful and friendly staff, comfy beds, great value for money
9
We had 3 great stays at this hostel. We left our big bags here as we travelled to Cat Ba and Bac Ha. Each time the staff were very helpful and welcoming. They have great tours on offer and helped with our onward travel. The hostel is clean and if you get a back room it is also very quiet. Thank you Kangaroo
Raportaţi această recenzie
Kim V. Călător în pereche Netherlands, 14 octombrie 2014
Nice and comfy

Friendly staff, big nice room, comfy beds
8,7
Kangaroo hostel (more a hotel than a hostel) is a really nice place. We stayed here for only one night but the staff was very helpful and not pushy. Make sure you get a -02 room; those are the ones with a balcony and are way nicer than the rooms at the back of the hotel.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Kangaroo Hostel HanoiKangaroo Hostel Hanoi - IntrareKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - BaieKangaroo Hostel Hanoi - BaieKangaroo Hostel Hanoi - IntrareKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţiKangaroo Hostel Hanoi - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A03