De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Karibia Boutique Hotel

JL.Timor Block J No.I -IV, Centru oraş Medan, Medan, Indonezia

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 852 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,5
Situare
7,7
Prestaţia personalului
7,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
6,5
Toate opiniile (852)
Sortare:
Norhafizi O. Călători drum de afaceri Malaysia, 13 mai 2016
Overall good ..
5,7
Overall good only the room too small ..
Chua L. Călători în pereche Singapore, 10 mai 2016
Food
4,7
Breakfast is disappointing.
Takaharu H. Călători individuali Japan, 3 mai 2016
Convenient location
6,3
Convenient location, clean and good value for money. It is located near by train station. Shopping mall, Centre Point is next to the building. Hotel is very clean. I think I can't ask for more. Oh, there was no swimming pool though there is a gym. Over all very good hotel.
Prabowo S. Călători drum de afaceri Indonesia, 13 aprilie 2016
Efficient Business Hotel
4,7
This is a true business hotel. Location is superb, as it is just a walk to the airport railway station, as well as huge mall. If you are looking for a holiday hotel, look somewhere else.
Marlix L. Călători drum de afaceri Indonesia, 7 aprilie 2016
Good location
4,3
Good location Breakfast could be better Room smell like cheap car perfume I use to stay when they first open, now seem aging
Erik T. Călători drum de afaceri Indonesia, 6 aprilie 2016
ok
4
ok
Woei P. Călători drum de afaceri Singapore, 6 aprilie 2016
Over rated
3,7
Location is good, room is also clean in general. Staff are not really helpful or friendly. Air conditioning unit leaking, no refrigerator in the room. Very noisy at night, not sure where the heavy music from thou.
Nik K. Călători individuali Malaysia, 2 aprilie 2016
Uncomfortable
3,3
Not as expected. Bad toilet. Slow aircond.
Christine W. Familii cu copii în vârstă Indonesia, 31 martie 2016
bad services
3
I choose this hotel because the location is very good. But i'm so shock when i saw some cockroaches walk on walls, room 526. I told the staff that i want to change room but they just came with baygon to kill the cockroaches, they said no more room because it's full. I still want to change the room and the hotel staff looked unhappy. The next day they gave us a new room, but by we can hear the sound of a very buzzing exhaust fan, it's make us dizzy. 4 star hotel? i'm not sure
Puspita P. Călători drum de afaceri Indonesia, 29 martie 2016
NICE ROOM
6,3
QUITE & CLEAN, LOCATION IS OK
1 din 1 recenzii
Karibia Boutique Hotel MedanKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/LoungeKaribia Boutique Hotel Medan - SpaKaribia Boutique Hotel Medan - Sală de balKaribia Boutique Hotel Medan - DotăriKaribia Boutique Hotel Medan - DotăriKaribia Boutique Hotel Medan - DotăriKaribia Boutique Hotel Medan - Sală de şedinţeKaribia Boutique Hotel Medan - DotăriKaribia Boutique Hotel Medan - Sală de şedinţeKaribia Boutique Hotel Medan - Sală de şedinţeKaribia Boutique Hotel Medan - RecepţieKaribia Boutique Hotel Medan - DotăriKaribia Boutique Hotel Medan - DotăriKaribia Boutique Hotel Medan - RecepţieKaribia Boutique Hotel Medan - Cameră de oaspeţiKaribia Boutique Hotel Medan - Cameră de oaspeţiKaribia Boutique Hotel Medan - DotăriKaribia Boutique Hotel Medan - DotăriKaribia Boutique Hotel Medan - DotăriKaribia Boutique Hotel Medan - DotăriKaribia Boutique Hotel Medan - DotăriKaribia Boutique Hotel Medan - DotăriKaribia Boutique Hotel Medan - Mâncare şi băutură


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C06