De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Kings De Nathan Hotel

473 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,1

din 3755 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,0
Situare
8,7
Prestaţia personalului
7,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,1
Confort/Standard Cameră
7,0
Alimentaţie/Local
5,7
Toate opiniile (3755)
Sortare:
Logli R. Călători în pereche Italy, 29 august 2015
Ottima localizzazione vicino alla metro

Localizzazione e rapporto qualità prezzo
6,7
Raportaţi această recenzie
Stefano M. Călători în pereche Italy, 27 iunie 2013
In centro Hong Kong

Prossimità alla Metropolitana, Posizione Centrale e Ben segnalato
7,7
Albergo economico rispetto allo standard di Hong Kong, situato accanto alla metropolitana (1 minuto a piedi) ed è esattamente sulla via centrale quindi si raggiunge il centro anche a piedi (15-20 minuti in alternativa 2 fermate di metropolitana). La camera è effettivamente piccola (era tutto chiaramente indicato nella prenotazione) e la vista è quella di un palazzo alto di Hong Kong. E' certamente curato nei dettagli come albergo benchè la pulizia non sia al top: le lenzuola qualche macchiolina l'avevano.
Raportaţi această recenzie
Chin S. Călători individuali Hong Kong, 26 aprilie 2016
Good
3,3
Good
Raportaţi această recenzie
Salisa C. Călători în grup Thailand, 26 aprilie 2016
I have a great time here.
6,3
It's my first time for traveling at Hongkong. I searched many hotel where fit my budget,good location and easy for transportation.This hotel is great.It's not a large hotel but very comfy.Stuffs also great.Thank you !
Raportaţi această recenzie
Ho H. Familii cu copii tineri Malaysia, 20 aprilie 2016
Good
5
Recommend
Raportaţi această recenzie
Hoe Z. Călători în pereche Singapore, 19 aprilie 2016
Overall an OK stay
4,7
Booked this hotel because it's the "most value for money" 3.5 stars hotel but it seems like it's only a 2 star hotel and if I'd known its this bad, I'd pay a bit more for a real 3 star hotel. That aside, the locations IS the only good point about this hotel, near to YMT MTR, great walking distance to ladies market. But I had trouble finding the hotel when I first arrived because it is technically not facing a main road. The overall cleanliness is alright, I come back to neat rooms every night. Beds aren't that comfortable, shower and bath tub are alright (have to ask for the stopper though). Shower curtains are... Gross. Aircon is working fine but the exterior casing is damaged. I guess I'm one of the lucky ones that got a very quiet room facing the back alley (no view but peaceful). The staffs are generally helpful. There's no facilities in the hotel itself, but there's a money changer right beside and some HK eateries around the hotel. Temple St. is just right behind for some late night "shopping". However, my 5 nights here are OK. Peaceful and comfortable despite the weak wifi. Though, I may not come back ever.
Raportaţi această recenzie
Tawiwat S. Familii cu copii în vârstă Thailand, 17 aprilie 2016
Amazing Just only Location [WIFI slower than 28.8K
4
We stayed on eight floor The staff is very nice. The Location is great. They provide free WIFI [slower than 28.8K] Toilet has warm water. They have only one elevator. They provide free fungal at the curtain in the bathroom in case you want free fungal culture [ I thought it was a painted curtain at first because fungal has been colonied there about one-third of the side] They provide free dust Very amazing place for biology
Raportaţi această recenzie
Sittipat R. Familii cu copii în vârstă Thailand, 17 aprilie 2016
This is Nightmare!!
2,3
We stay here for 2nights. In two room, family and single. Room atmosphere was haunted, unpleasant smell and dirty bathroom, broken shower curtain with mole, bedsheet had a traces of (maybe) blood. on the first night I had a bad dream for the first time. This hotel put me a lot of room for imagination!, next time I'll go to another hotel. p.s they are about to move to the next block soon. So I understood why they left this place such an awful place.
Raportaţi această recenzie
Titisak S. Familii cu copii tineri Thailand, 15 aprilie 2016
Good location
4,3
Good location
Raportaţi această recenzie
Chaw K. Călători individuali Malaysia, 13 aprilie 2016
Good Location
6
Location good. Near mrt. Many restaurant and shopping near by.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Kings De Nathan Hotel Hong KongKings De Nathan Hotel Hong Kong - HolKings De Nathan Hotel Hong Kong - HolKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Exterior hotelKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - BaieKings De Nathan Hotel Hong Kong - BaieKings De Nathan Hotel Hong Kong - BaieKings De Nathan Hotel Hong Kong - BaieKings De Nathan Hotel Hong Kong - BaieKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - BaieKings De Nathan Hotel Hong Kong - IntrareKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - BaieKings De Nathan Hotel Hong Kong - BaieKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - BaieKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiKings De Nathan Hotel Hong Kong - BaieKings De Nathan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A03