De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Kowloon Commercial Inn

4floor, No.733 Nathan Road, Chun Yee Building, Mongkok, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţi Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Interior hotel Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Atracţii în apropiere
Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Atracţii în apropiere Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Atracţii în apropiere Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Atracţii în apropiere Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Atracţii în apropiere Kowloon Commercial Inn Hong Kong - Atracţii în apropiere
Zona Mongkok Număr camere: 50

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Peste medie

5,4

din 202 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
5,7
Situare
7,3
Prestaţia personalului
5,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
4,8
Confort/Standard Cameră
4,9
Alimentaţie/Local
4,7
Toate opiniile (202)
Sortare:
Giancarlo C. Călători drum de afaceri Italy, 20 ianuarie 2015
no

colon inn
5,7
buono
Raportaţi această recenzie
Yong J. Călători în pereche Singapore, 2 decembrie 2015
Overall fine

Near mtr, big room because of free upgrade, good attitude.
6,7
Got early check in and free upgrade from 2 bed to 3bed room. Good attitude, free deposit of bag after check out. It is better if u can speak mandarin or Cantonese, so that u can communicate well with the staffs. Cleanliness can be improve, there's a smell in the building.
Raportaţi această recenzie
Pia N. Călători individuali Sweden, 1 noiembrie 2015
Two data in Hong Kong

Big bed and good location.
3,3
Raportaţi această recenzie
Yury G. Călători individuali Russia, 18 mai 2015
Great value for money

Great location, near MTR and airport bus station
8,3
Great location in MongKok No lobby. You must call staff via phone (attached on the wall) All instructions in chieneese :)) Call number and don`t worry they spek english. Room was small but clean and with window. Better than hostels in TsimSha Tsui. Don`t expect too much. Grate place for 1 night stopover in HongKong
Raportaţi această recenzie
Andriyanto O. Călători în pereche Indonesia, 1 mai 2015
not bad

not bad
4
Raportaţi această recenzie
Andriyanto O. Călători în pereche Indonesia, 30 aprilie 2015
not bad

not bad
4
Raportaţi această recenzie
Barrie E. Călători drum de afaceri South Africa, 27 aprilie 2015
value for money

value for money, location
7
Finding the place was a mission. The address is an apartment on the 4th floor with no signage on the door (Agoda, please take this up with the "hotel". Language is a problem as they cannot speak English. What I could gather from observations is that the lady at this apartment appears to be an agent for the "hotel" rooms. I went up and down in the high rise building as I was sent from floor to floor by the residents whom I enquired from. As I was about to give up and look for another place to stay, I decided to enquire once more from a resident; this person then took me to this apartment on the 4th floor. I waited another about 15 minutes in the apartment while the lady was phoning and discussing with another person in the apartment. She eventually took me to an adjacent building where my room was. The room was better than expected, neat and clean, with aircon and TV. The bathroom was tiny - toilet, basin & shower; all fitted into about 1.5 square metre. So, when you shower the floor and toilet will be wet. However, considering I only paid US$25 for the nigh, it was good value for money.
Raportaţi această recenzie
Miguel B. Călători individuali Portugal, 23 aprilie 2015
Kowloon Commercial Inn
4
the filth and dirt i cant describe. cockroaches in my room. i paid for 6 days and checked-out immediately after the first night. i complained but my money bot refunded. this is all simply not acceptable according to any standards.
Raportaţi această recenzie
Jeevan N. Călători individuali Australia, 6 aprilie 2015
Good for the money

price, location, wifi
5,7
It was as expected. As cheap as chungking mansions and about as comfortable, but in a much quieter building. I think the location was good. Proabably the cheapest private rooms in hong kong.
Raportaţi această recenzie
Lichelle R. Călători în grup Philippines, 25 martie 2015
Worst hotel room I've ever been in my whole life!!

location
3,7
The room is filthy. The toilet is disgusting!
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Kowloon Commercial Inn Hong KongKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Cameră de oaspeţiKowloon Commercial Inn Hong Kong - Interior hotelKowloon Commercial Inn Hong Kong - Atracţii în apropiereKowloon Commercial Inn Hong Kong - Atracţii în apropiereKowloon Commercial Inn Hong Kong - Atracţii în apropiereKowloon Commercial Inn Hong Kong - Atracţii în apropiereKowloon Commercial Inn Hong Kong - Atracţii în apropiereKowloon Commercial Inn Hong Kong - Atracţii în apropiere


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C07