sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta, Bali, Indonezia 80361 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Quest Hotel Kuta central Park

Kuta Central Park Hotel Bali - Recepţie Kuta Central Park Hotel Bali - Sală de fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Restaurant Kuta Central Park Hotel Bali - Cadă fierbinte Kuta Central Park Hotel Bali - Cadă fierbinte Kuta Central Park Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Kuta Central Park Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Kuta Central Park Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Kuta Central Park Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Kuta Central Park Hotel Bali - Club pentru copii Kuta Central Park Hotel Bali - Teren de joacă Kuta Central Park Hotel Bali - Spa Kuta Central Park Hotel Bali - Sală de fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Coffee Shop/Cafenea Kuta Central Park Hotel Bali - Sală de şedinţe Kuta Central Park Hotel Bali - Sală de şedinţe
Kuta Central Park Hotel Bali - Transport în comun din zonă Kuta Central Park Hotel Bali - Spa Kuta Central Park Hotel Bali - Club pentru copii Kuta Central Park Hotel Bali - Piscină Kuta Central Park Hotel Bali - Club pentru copii Kuta Central Park Hotel Bali - Spa Kuta Central Park Hotel Bali - Spa Kuta Central Park Hotel Bali - Spa Kuta Central Park Hotel Bali - Restaurant Kuta Central Park Hotel Bali - Pub/Lounge Kuta Central Park Hotel Bali - Club pentru copii
Zona Kuta Număr camere: 225
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 1065 opinii

Calitate-preţ
7,9
Situare
7,0
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,7
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
7,3
Toate opiniile (1065)
Sortare:
Eric D. Călător în grup New Zealand, 12 iulie 2014
Great location at reasonable price

Location , room good, good breakfast
7
Good hotel in central location with free shuttle to beach and shops
Nemo T. Călător individual Taiwan, 8 iulie 2014
GOOD, BUT I WANT REFUND, COS I DO ONLY USE ONE

STAFF, LOCATION
6,3
I BOOK TWO ROOM , BUT I DO ONLY USE ONE ROOM. I WISH AGODA CAN GIVE ME SOME REFUND.
Seau S. Călător în pereche Malaysia, 5 iulie 2014
Amazing services provided by the hotel

Value for money, friendly staffs, best services
10
I went Bali for a 3 days 4 nights trip with my boyfriend. It is really surprised when we finishing our breakfast, suddenly we heard the birthday song in the restaurant and the staffs take a piece of cake written "happy birthday" appear in front of us. Thank you for giving me an unforgettable birthday celebration in Bali and thank you for services provided by this hotel.
Riana P. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 5 iulie 2014
Nice hotel in strategic location

Good location and Clean room
7,3
The check in process is a little slow...I order 2 rooms, but we can only check in 1 room at 2.30pm. The room is clean, but we got no window room...so there's no view.
Tuti S. Călător în grup Indonesia, 3 iulie 2014
Love to back again

Clean, nice and cool
6
Im satisified to stay at this hotel, the room services very nice and cool swimming pool
Goh A. Călător în pereche Malaysia, 1 iulie 2014
Comfortable stay in a central location

Big room, fast check-in & check-out , and shops and convenient store around the hotel.
7
Satisfied with the price we paid.
See M. Călător în grup Malaysia, 30 iunie 2014
Comfortable

Clean, value for money,
7,7
Good and comfortable. Yet, they need to improve the toilet and cleanliness of the floor.
Mee K. Familie, copii în vârstă Malaysia, 30 iunie 2014
Value for money and very clean & spacious rooms

friendly staff, spacious room , value for $$
8
only stayed for 1 nite. Hotel is big , very accessible to taxis and friendly staff. Room is clean and spacious
Franco V. Călător în grup Australia, 30 iunie 2014
Great and cheap room rate easy to get around

Big rooms and great discounted price, breakfast included makes it extremely good value for money . Close to all facilities either by car or bike
8,7
Cheap and easy , big room makes a difference in my opinion
Aditya K. Călător în grup Indonesia, 29 iunie 2014
Value for the money

Good as a transit hotel
9
Very good, we like the swimming pool. Clean room as well

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - RecepţieKuta Central Park Hotel Bali - Sală de fitnessKuta Central Park Hotel Bali - RestaurantKuta Central Park Hotel Bali - Cadă fierbinteKuta Central Park Hotel Bali - Cadă fierbinteKuta Central Park Hotel Bali - Cameră de oaspeţiKuta Central Park Hotel Bali - Cameră de oaspeţiKuta Central Park Hotel Bali - Cameră de oaspeţiKuta Central Park Hotel Bali - Cameră de oaspeţiKuta Central Park Hotel Bali - Club pentru copiiKuta Central Park Hotel Bali - Teren de joacăKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - Sală de fitnessKuta Central Park Hotel Bali - Coffee Shop/CafeneaKuta Central Park Hotel Bali - Sală de şedinţeKuta Central Park Hotel Bali - Sală de şedinţeKuta Central Park Hotel Bali - Transport în comun din zonăKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - Club pentru copiiKuta Central Park Hotel Bali - PiscinăKuta Central Park Hotel Bali - Club pentru copiiKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - RestaurantKuta Central Park Hotel Bali - Pub/LoungeKuta Central Park Hotel Bali - Club pentru copii


AS-AGWEB-3A05