sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Langham Place Mongkok Hotel

555 Shanghai Street, Mongkok, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Hol Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Hol Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Piscină Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Sală de fitness Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Pub/Lounge
Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Sală de bal Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Zona Mongkok Număr camere: 665
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,6

din 2496 opinii

Calitate-preţ
7,9
Situare
9,1
Prestaţia personalului
8,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
8,0
Toate opiniile (2496)
Sortare:
Bazzani C. Călător în pereche Italy, 10 ianuarie 2014
bellissimo hotel

vista dalla camera pulizia colazione
9,7
Siamo stati 3 notti ci siamo trovati benissimo ottimo wi-fi colazione superba bel ristorante abbiamo anche cenato benissimo hong kong non e' economica raccomando l'hotel assolutamente
Simone S. Călător pentru drum de afaceri Italy, 23 iunie 2012
ottimo

tutto e meraviglioso
9,3
qualita e servizio superiore alla media,cortesia e professionalita ai massimi livelli. location stupenda per fare acquisti.
Veron S. Călător în pereche Singapore, 1 septembrie 2014
convenient

friendly staff, convenient location and wow service
10
Wonderful
Judy S. Familie, copii în vârstă United States of America, 29 august 2014
Great hotel!!!

Location, great services, and clean
9,7
Excellence!
Delphine T. Călător în pereche Singapore, 28 august 2014
Hotel services & Location

Great location, Friendly & Helpful Hotel Staffs & Cleanliness environment.
10
My first time stay at this hotel. Fast & prompt Check-In with the services provided by the hotel staff. Easy access to the MTR Station (Mongkok Station). Hotel is connected via a Linkway from Langham Place. ( Shopping Complex with many shops and great food ). Impressed & was surprised when I came back to my room at night ( 2nd day of my stay, which was my Birthday), with a Birthday Cake , Birthday Greeting Card & Complimentary Drink Voucher place inside my hotel room. I'm really touched. Will book the hotel if I will to visit Hong Kong again.
Judy S. Familie, copii în vârstă United States of America, 27 august 2014
Five stars hotel

Well location, staff performance is excellence, and very clean.
9,7
I am very please for my staying. They are so well to perpare welcome you.
Chan W. Familii cu copii tineri Macau, 24 august 2014
Excellent

Good Location, Good Swim pool and nice spa
9,3
Cheung L. Călător individual Hong Kong, 24 august 2014
No swimming pool

Very good location.
6,3
Ngoc V. Călător în pereche Australia, 21 august 2014
great location and awesome gym, swimming and spa !

love the swimming and spa on top floor. the hotel is in the heart of mongkok just a few mins walk to the lady market, sport wear street and local restaurants.
8,7
We booked for 4 nights. The bed was very comfortable and they also offer dvd player in the room. Free internet. Stagf waa friendly and helpful. The bathroom was nice and big. Overall the hotel provided all the essential to make you feel like home.
Sijie S. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 21 august 2014
super good location hotel

location, comfort, room size
8,7
i enjoyed my stay at this hotel because of the comfort of the room and also the location. it is just situated above the mongkok mtr station and below has a wide variety of food stalls and shops. nearby also has the night markets. however i found the room very cold..too cold for comfort.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Langham Place Mongkok Hotel Hong KongLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - HolLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - HolLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PiscinăLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Sală de fitnessLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Pub/LoungeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Sală de balLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartamentLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartamentLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartamentLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3A03