De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Baie Lanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Sală de fitness Lanson Place Hotel Hong Kong - Coffee Shop/Cafenea Lanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/Lounge
Lanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Restaurant Lanson Place Hotel Hong Kong - Restaurant Lanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Zona Causeway Bay Număr camere: 194
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 905 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,9
Prestaţia personalului
8,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
9,1
Alimentaţie/Local
7,1
Toate opiniile (905)
Sortare:
Eugenio S. Călător în pereche Italy, 29 august 2011
Riferimento ideale per soggiorni in Hong Kong

Tutte le zone dell'albergo sono confortevoli ed il personale, veramente disponibile e professionale
8,3
ritengo il lanson uno dei migliori hotel da me visitati sia per business che per turismo. le camere, cosi come le altre zone dell'hotel, sono assolutamente confortevoli ed arredate con gusto . la professionalità e preparazione di tutto il personale risulta essere di un livello superiore alla media. la posizione è certamente adatta allo shopping in hong kong per ogni tipo di prodotti. sono certo di riconsiderare questo hotel in occasione di miei prossimi soggiorni in hong kong e mi sento di consigliarlo sia per soggiorni turistici che per business. la presenza dell'angolo cucina nelle camere, amplia notevolmente le scelte a disposizione dell'ospite.
Shopping Tip: la scelta dei negozi nelle vicinanze è cosi ampia che, se non si prepara per tempo l'elenco delle cose da vedere, si rischia di non centrare l'obiettivo.
Raportaţi această recenzie
Lucia G. Familie, copii în vârstă Italy, 20 august 2009
moderno e rffinato

Le camere sono spaziose , il mobilio è nuovo,il letto è comodo, l'illuminzione sufficiente, la. pulizia impeccabile.Non si sentiva nessun rumore.La posizione è comoda, vicino ll stazione della metropolitana , in un quartiere popolare ma vivace anche di notte. Il personale è stato attento e competente..
9,3
min. 50 parole Al check-in Hanno assegnato la suite più bella ai nostri figli e la camera standard a noi .I nostri figli ce l'hanno detto solo alla fine del soggiorno ! Abbiamo chiesto un indirizzo di un sarto al concierge e ce ne ha indicato uno piuttosto caro Ogni giorno nella stanza c'erano biscotti e bevande gratuite, molto opportuno poichè fcev molto caldo fuori
Raportaţi această recenzie
Chou I. Călător pentru drum de afaceri Portugal, 29 iulie 2015
Clean staff friendly comfy

Very nice and clean the staff is so nice n location is still good
8,7
When I just arrive the hotel I the staff is so nice n everyone says hi to me. After I checked in they gave me 1 pm check out. But I left at 1:30 at last. But they didn't say anything or charge me extra money. My room is comfy n nice , clean n bright. I like it so so much. I stayed 2 Nite n I love it. They gave me some complimentary snacks n juice in my room. I will come here again next time I love this hotel!
Raportaţi această recenzie
Fenny B. Familii cu copii tineri Indonesia, 25 iulie 2015
Comfort place in hk

Comfort room with perfect staff and great service
8,3
Raportaţi această recenzie
Hang K. Călător în pereche Hong Kong, 23 iulie 2015
Excellent hotel excellent staff

Excellent staff who are very helpful and takes the initiatives to take the luggage in a rainy day.
9,7
I will definitely visit this hotel again next time
Raportaţi această recenzie
Rico V. Călător pentru drum de afaceri Germany, 20 iulie 2015
Plasend stay

verry clean and comftable rooms
9
The hotel is verry clean and the room comftable. This is main reason for my booking. The hotel is close to MTR and shopping mals. I will book again.
Raportaţi această recenzie
Trevor C. Călător pentru drum de afaceri United Kingdom, 17 iulie 2015
Good Hotel

Value. Room. Location
8,3
Being a regular visitor to Hong Kong, I still believe that the Lanson Place Hotel is really a good choice for visitors to Hong Kong. Rooms are a nice size, rate is good value and the location is great. Literally on your doorstep are lots of resturants, some of the best shopping centers, and you are only a 5 minute walk to the Causeway Bay MTR station. I will continue to stay here on my future visits to Hong Kong.
Raportaţi această recenzie
Guenevierre P. Călător în grup Philippines, 12 iulie 2015
Great Location, Great Room

Room, Location, Service
9,3
We got a Premier Room. It was very spacious, and we had a seating area where our friend could hang while waiting for us to get ready. Not only that, I loved that there was free snacks. There was also a very nice kitchenette.
Raportaţi această recenzie
Tricia T. Familie, copii în vârstă Singapore, 8 iulie 2015
Nice boutique at a convenient location

Location, room and mobike phone
8
Raportaţi această recenzie
Cynthia L. Familie, copii în vârstă Singapore, 7 iulie 2015
My family HK trip

They provided a handy phone (1) which allows us to move around HK easily, (2) ability to contact our tour guide and friends and (3) also the ability to call home at no additional charge.
6,7
I am happy with the stay at the hotel except that the pillows and bed are too soft. Did not really have a good sleep.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - BaieLanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Sală de fitnessLanson Place Hotel Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaLanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/LoungeLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/LoungeLanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - RestaurantLanson Place Hotel Hong Kong - RestaurantLanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - RecepţieLanson Place Hotel Hong Kong - HolLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06