De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Baie Lanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Sală de fitness Lanson Place Hotel Hong Kong - Coffee Shop/Cafenea Lanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/Lounge
Lanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Restaurant Lanson Place Hotel Hong Kong - Restaurant Lanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotel Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Lanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Zona Causeway Bay Număr camere: 194
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 924 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,8
Prestaţia personalului
8,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
9,1
Alimentaţie/Local
7,1
Toate opiniile (924)
Sortare:
Eugenio S. Călător în pereche Italy, 29 august 2011
Riferimento ideale per soggiorni in Hong Kong

Tutte le zone dell'albergo sono confortevoli ed il personale, veramente disponibile e professionale
8,3
ritengo il lanson uno dei migliori hotel da me visitati sia per business che per turismo. le camere, cosi come le altre zone dell'hotel, sono assolutamente confortevoli ed arredate con gusto . la professionalità e preparazione di tutto il personale risulta essere di un livello superiore alla media. la posizione è certamente adatta allo shopping in hong kong per ogni tipo di prodotti. sono certo di riconsiderare questo hotel in occasione di miei prossimi soggiorni in hong kong e mi sento di consigliarlo sia per soggiorni turistici che per business. la presenza dell'angolo cucina nelle camere, amplia notevolmente le scelte a disposizione dell'ospite.
Shopping Tip: la scelta dei negozi nelle vicinanze è cosi ampia che, se non si prepara per tempo l'elenco delle cose da vedere, si rischia di non centrare l'obiettivo.
Raportaţi această recenzie
Lucia G. Familie, copii în vârstă Italy, 20 august 2009
moderno e rffinato

Le camere sono spaziose , il mobilio è nuovo,il letto è comodo, l'illuminzione sufficiente, la. pulizia impeccabile.Non si sentiva nessun rumore.La posizione è comoda, vicino ll stazione della metropolitana , in un quartiere popolare ma vivace anche di notte. Il personale è stato attento e competente..
9,3
min. 50 parole Al check-in Hanno assegnato la suite più bella ai nostri figli e la camera standard a noi .I nostri figli ce l'hanno detto solo alla fine del soggiorno ! Abbiamo chiesto un indirizzo di un sarto al concierge e ce ne ha indicato uno piuttosto caro Ogni giorno nella stanza c'erano biscotti e bevande gratuite, molto opportuno poichè fcev molto caldo fuori
Raportaţi această recenzie
Tasaneeporn B. Călător în grup Thailand, 30 august 2015
Great hotel

Location cleanliness service
8,3
It was my great experience staying in this hotel during hongkong trip. The location is so convenient.
Raportaţi această recenzie
Che-Sheng L. Familii cu copii tineri Taiwan, 30 august 2015
Good

Comfortable
7,7
Raportaţi această recenzie
Rhudilyn A. Familii cu copii tineri Philippines, 20 august 2015
Very good size hotel for HK

Very good size hotel for HK. Was just a bit hard to find the first time from causeway bay Mtr station. Staff are very helpful.
9
Raportaţi această recenzie
Stefanie N. Călător individual Singapore, 10 august 2015
August visit

Room condition, location, facility-gym
8,3
very satisfied
Raportaţi această recenzie
Earl K. Călător în pereche Philippines, 9 august 2015
Personnel very friendly and accommodating

The rooms were very clean and very comfortable and we had a handy phone with free calls
9,3
It made our visit to Hongkong more fun and memorable
Raportaţi această recenzie
Ameen A. Familii cu copii tineri Saudi Arabia, 2 august 2015
Too small rooms they say it is 35sq!

Nothing really too expensive
4
The rooms are too small , I booked the room because they advertise it as 35sq while in reality it is around 20 sq or less. Also it was too expensive for 4 stars hotel , the area is a mediocre around 500 m to timsqure
Raportaţi această recenzie
Chou I. Călător pentru drum de afaceri Portugal, 29 iulie 2015
Clean staff friendly comfy

Very nice and clean the staff is so nice n location is still good
8,7
When I just arrive the hotel I the staff is so nice n everyone says hi to me. After I checked in they gave me 1 pm check out. But I left at 1:30 at last. But they didn't say anything or charge me extra money. My room is comfy n nice , clean n bright. I like it so so much. I stayed 2 Nite n I love it. They gave me some complimentary snacks n juice in my room. I will come here again next time I love this hotel!
Raportaţi această recenzie
Fenny B. Familii cu copii tineri Indonesia, 25 iulie 2015
Comfort place in hk

Comfort room with perfect staff and great service
8,3
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - BaieLanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Sală de fitnessLanson Place Hotel Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaLanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/LoungeLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/LoungeLanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - RestaurantLanson Place Hotel Hong Kong - RestaurantLanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Interior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - RecepţieLanson Place Hotel Hong Kong - HolLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiLanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotelLanson Place Hotel Hong Kong - Exterior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C02