De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam 70000

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,4

din 1742 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (1742)
Sortare:
Bazzani C. Călători în pereche Italy, 5 martie 2015
Hotel carino ottima posizione

Camere posizione disponibilità e gentilezza del personale
10
Hotel molto carino in centro ad Hanoi camere pulitissime e accoglienti, consiglio a tutti rapporto qualità prezzo buonissima!
Raportaţi această recenzie
Laura S. Călători în pereche Italy, 2 decembrie 2014
bell'albergo sul fiume con bellissima piscina

piscina sul tetto e ottimo ristorante
8
Abbiamo soggiornato solo per una notte: l'hotel è situato sul fiume con vista spettacolare sulla città e bella vista che si gode dalla piscina posizionata sul tetto della struttura. Camere carine e tutto l'ambiente luminoso e pulito. Colazione di qualità e con ottima varietà dei cibi. Personale gentile e disponibile. Da consigliare anche per la posizione non troppo distante a piedi dal night market.
Raportaţi această recenzie
Gianfranco B. Călători drum de afaceri Italy, 6 august 2014
OTTIMA LOCATION

OTTIMA LOCATION, NUOVO HOTEL, OTTIO RAPPORTO QUALITA'/PREZZ0
9,7
Raportaţi această recenzie
Thi N. Familii cu copii în vârstă Germany, 13 aprilie 2014
Gut

alles Super
10
Preisleistung ok, gute Lage, tolles Zimmer, nettes personal!
Raportaţi această recenzie
Francesca R. Călători în grup Italy, 4 ianuarie 2014
Esperienza positiva

Colazione, centro benessere, posizione
8,7
Un bellissimo luogo dove trascorrere alcuni giorni a hcmc. Ci tornerei di sicuro. Ottima la posizione nel distretto 1
Raportaţi această recenzie
Kanti B. Călători în pereche India, 8 februarie 2016
Excellent location and front desk service

Location, price and spacious room
8,3
Very good. Nhung at the front desk was fantastic with cheerfulness and help on everything!
Raportaţi această recenzie
Goh Y. Călători drum de afaceri Singapore, 3 februarie 2016
Comfortable stay with great sun rise view

Comfortable room,friendly staff
8
The sun rise viewed from the Premier room with river view is fantastic.
Raportaţi această recenzie
Shyan W. Familii cu copii în vârstă Singapore, 28 ianuarie 2016
Friendly staffs/ Clean/ Quality for Money

bed is good not too soft. very clean and new. staffs very very friendly and warm. service is superb quality.
10
Unexpectedly superb great and nice confort stay.
Raportaţi această recenzie
Goh Y. Călători drum de afaceri Singapore, 17 ianuarie 2016
Comfortable stay

Comfortable stay
8
I stayed here many times, but price kept creeping up. Room is comfortable, staff is very friendly,and Nguyen Hue and Dong Khoi is walking distance. I always booked the river view room to enjoy the great sun rise across the Saigon River. And if you intend to bring a friend to your room after 10pm, pls note visiting hours is up to 10pm. So your friend needs to check in at the front desk with additional fee of $20.
Raportaţi această recenzie
Renny A. Călători în pereche Indonesia, 17 ianuarie 2016
Everything is PERFECT for us :)

The room is comfortable and clean, the staff so friendly, the food so amazing :)
9,7
We booked for 1 night to make sure we are stay in good hotel and good location. Yes we love this hotel. Its so perfect :) The reception suggested that we upgrade the room for another extra AUD 40 with balcony in front of our room with riverside view. We are happy with that but in the night time so noisy, sounds from boat and cars :( I can't sleep until 1 am but at the end, I get used to it :) The seafood buffet all you can eat was amazing. We loved it. The staff so nice and friendly. Nga and Tha Ngha Doi (I'm not sure how to write it) always take care of us and make sure everything ok. The next day we want to extend for another 3 nights but the room fully booked. OMG :( We were dissapointed but they can't do anything. Almost all 4-5 stars hotel around that area are fully booked. So... we move to another 4 stars (old hotel). Liberty hotel really HIGHLY Recommended for couples, single or family. You will love it :) Thank you Liberty Hotel... We will come back soon.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh CityLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de balLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Mâncare şi băuturăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Mâncare şi băuturăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de balLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Mâncare şi băuturăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Mâncare şi băuturăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Mâncare şi băuturăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de balLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de balLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Apartament


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B04