De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam 70000

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,4

din 1838 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,8
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (1838)
Sortare:
Bazzani C. Călători în pereche Italy, 5 martie 2015
Hotel carino ottima posizione

Camere posizione disponibilità e gentilezza del personale
10
Hotel molto carino in centro ad Hanoi camere pulitissime e accoglienti, consiglio a tutti rapporto qualità prezzo buonissima!
Laura S. Călători în pereche Italy, 2 decembrie 2014
bell'albergo sul fiume con bellissima piscina

piscina sul tetto e ottimo ristorante
8
Abbiamo soggiornato solo per una notte: l'hotel è situato sul fiume con vista spettacolare sulla città e bella vista che si gode dalla piscina posizionata sul tetto della struttura. Camere carine e tutto l'ambiente luminoso e pulito. Colazione di qualità e con ottima varietà dei cibi. Personale gentile e disponibile. Da consigliare anche per la posizione non troppo distante a piedi dal night market.
Gianfranco B. Călători drum de afaceri Italy, 6 august 2014
OTTIMA LOCATION

OTTIMA LOCATION, NUOVO HOTEL, OTTIO RAPPORTO QUALITA'/PREZZ0
9,7
Thi N. Familii cu copii în vârstă Germany, 13 aprilie 2014
Gut

alles Super
10
Preisleistung ok, gute Lage, tolles Zimmer, nettes personal!
Francesca R. Călători în grup Italy, 4 ianuarie 2014
Esperienza positiva

Colazione, centro benessere, posizione
8,7
Un bellissimo luogo dove trascorrere alcuni giorni a hcmc. Ci tornerei di sicuro. Ottima la posizione nel distretto 1
Siew W. Familii cu copii în vârstă Malaysia, 24 mai 2016
Good location
5
Consider a new hotel facing the riverside. Good location if you do not like stay just near the main tourist spot. Room size is just nice however the shower part is transparent.
Kay P. Călători în pereche Singapore, 18 mai 2016
Over price
4
In Saigon this hotel is over price . Breakfast not so much choice compare to other hotel with lower price with pool and gym .
Giovanni F. Călători în grup Italy, 15 mai 2016
Overall good experience
5,3
Hotel is well located. Can walk around to centre, clean and nice rooms. Nice roof top bar
Kesevan B. Călători drum de afaceri Malaysia, 15 mai 2016
EXCELLENT
6,7
A hospitality beyond imagination.
Jing J. Călători individuali China, 9 mai 2016
Excellent Hotel
6,7
Very nice 4 star hotel with friendly staff, clean and new room facilities, delicious buffet(especially seafood buffet), good location! Sure come back next time
1 din 1 recenzii
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh CityLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de balLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Mâncare şi băuturăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Mâncare şi băuturăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de balLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Mâncare şi băuturăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Mâncare şi băuturăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Mâncare şi băuturăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de balLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de balLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Apartament


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C08