De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, District 1 faleză, Ho Chi Minh City, Vietnam 70000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Baie Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hol
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hol Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hol Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge
Zona District 1 faleză Număr camere: 170
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,4

din 1478 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (1478)
Sortare:
Laura S. Călător în pereche Italy, 2 decembrie 2014
bell'albergo sul fiume con bellissima piscina

piscina sul tetto e ottimo ristorante
8
Abbiamo soggiornato solo per una notte: l'hotel è situato sul fiume con vista spettacolare sulla città e bella vista che si gode dalla piscina posizionata sul tetto della struttura. Camere carine e tutto l'ambiente luminoso e pulito. Colazione di qualità e con ottima varietà dei cibi. Personale gentile e disponibile. Da consigliare anche per la posizione non troppo distante a piedi dal night market.
Gianfranco B. Călător pentru drum de afaceri Italy, 6 august 2014
OTTIMA LOCATION

OTTIMA LOCATION, NUOVO HOTEL, OTTIO RAPPORTO QUALITA'/PREZZ0
9,7
Thi N. Familie, copii în vârstă Germany, 13 aprilie 2014
Gut

alles Super
10
Preisleistung ok, gute Lage, tolles Zimmer, nettes personal!
Francesca R. Călător în grup Italy, 4 ianuarie 2014
Esperienza positiva

Colazione, centro benessere, posizione
8,7
Un bellissimo luogo dove trascorrere alcuni giorni a hcmc. Ci tornerei di sicuro. Ottima la posizione nel distretto 1
Kevin M. Călător pentru drum de afaceri United States of America, 23 mai 2015
Great rooms, food, location.

Great rooms, food, location.
10
Vincent V. Călător pentru drum de afaceri Belgium, 12 mai 2015
Very well located

Friendly staff, good location, nice executive lounge floor
8,7
No complaints! Friendly staff, got upgraded, and executive rooms seemed to have been renovated.
Bee C. Familii cu copii tineri Malaysia, 8 mai 2015
wonderful hotel

location, service, good spa
9,3
it was a wonderful stay and will definitely come back again next trip. staffs are well-trained, over whole experience is great
Suwandi H. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 6 mai 2015
a bit over priced, good hotel generally

location, balcony and view
5,7
Overall service is good, rooms are clean and newly renovated. I got offer to upgrade to executive room with access to the executive lounge that offers nothing than cookies and sodas. Not recommended. The good thing about the upgrade is the balcony which guests can walk out and sun bathe or smoke, like i did.
Tan L. Călător în pereche Malaysia, 5 mai 2015
Great location, cleanliness & relaxing stay

Overall nice stay, model design & convenient
8
We had an excellent stay at Liberty Central Saigon Riverside Hotel. The porter is very helpful.
Tan S. Călător individual Singapore, 4 mai 2015
clean n comfortable place

friendly staff ,good location n clean room
8,7

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh CityLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - BaieLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de balLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de balLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de şedinţeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de şedinţeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Coffee Shop/CafeneaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Coffee Shop/CafeneaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - IntrareLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Exterior hotelLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - VedereLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Vedere


AS-AGWEB-3A07