De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, District 1 faleză, Ho Chi Minh City, Vietnam 70000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţi Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hol Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hol Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Hol
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restaurant
Zona District 1 faleză Număr camere: 170
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,4

din 1545 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (1545)
Sortare:
Bazzani C. Călător în pereche Italy, 5 martie 2015
Hotel carino ottima posizione

Camere posizione disponibilità e gentilezza del personale
10
Hotel molto carino in centro ad Hanoi camere pulitissime e accoglienti, consiglio a tutti rapporto qualità prezzo buonissima!
Raportaţi această recenzie
Laura S. Călător în pereche Italy, 2 decembrie 2014
bell'albergo sul fiume con bellissima piscina

piscina sul tetto e ottimo ristorante
8
Abbiamo soggiornato solo per una notte: l'hotel è situato sul fiume con vista spettacolare sulla città e bella vista che si gode dalla piscina posizionata sul tetto della struttura. Camere carine e tutto l'ambiente luminoso e pulito. Colazione di qualità e con ottima varietà dei cibi. Personale gentile e disponibile. Da consigliare anche per la posizione non troppo distante a piedi dal night market.
Raportaţi această recenzie
Gianfranco B. Călător pentru drum de afaceri Italy, 6 august 2014
OTTIMA LOCATION

OTTIMA LOCATION, NUOVO HOTEL, OTTIO RAPPORTO QUALITA'/PREZZ0
9,7
Raportaţi această recenzie
Thi N. Familie, copii în vârstă Germany, 13 aprilie 2014
Gut

alles Super
10
Preisleistung ok, gute Lage, tolles Zimmer, nettes personal!
Raportaţi această recenzie
Francesca R. Călător în grup Italy, 4 ianuarie 2014
Esperienza positiva

Colazione, centro benessere, posizione
8,7
Un bellissimo luogo dove trascorrere alcuni giorni a hcmc. Ci tornerei di sicuro. Ottima la posizione nel distretto 1
Raportaţi această recenzie
Kang G. Călător individual Malaysia, 25 iulie 2015
Comfort

Location, Cleanliness, Privacy
7,7
Raportaţi această recenzie
Pieter O. Călător în pereche South Africa, 25 iulie 2015
Cool stay

Staff food room all good
9
Very good
Raportaţi această recenzie
Laila L. Călător în pereche Philippines, 25 iulie 2015
Excellent Hotel

Clean, safe and great buffet breakfast
9
This hotel is absolutely great and excellent! Located in the downtown area of Ho Chi Minh City. Very convenient and safe. The reception personnel were very helpful in advise on what to do in the city and they can speak fluent in English. Breakfast were good, with fresh fruits, juices, fried eggs, breads and everything you would want for breakfast. I loved also the infinity pool..we enjoy swimming till 12 midnight. I will come back and surely book this hotel again.
Raportaţi această recenzie
Wirawan A. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 24 iulie 2015
Good location and good view on the top of hotel

Location , clean, comfortable
8,7
Good location , convinience for shopping , restaurant and store. comfortable room , good for biz traveler
Raportaţi această recenzie
Tan L. Familie, copii în vârstă Singapore, 21 iulie 2015
New Hotel, Great location and service

new, friendly service, comfortable room
8,7
New hotel, room was spacious and comfortable. Good receptionists and friendly staffs. Situated next to riverbank, short 3mins walk to shops round the corner..
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh CityLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Cameră de oaspeţiLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - HolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de balLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de balLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de şedinţeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de şedinţeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Coffee Shop/CafeneaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Coffee Shop/CafeneaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PiscinăLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Sală de fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - IntrareLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Exterior hotelLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - VedereLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Vedere


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C05