De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown, Singapore (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

M Hotel Singapore - Intrare M Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi M Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi M Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi M Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi M Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi M Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi M Hotel Singapore - Apartament M Hotel Singapore - Apartament M Hotel Singapore - Apartament M Hotel Singapore - Apartament M Hotel Singapore - Sală de bal M Hotel Singapore - Executive Lounge M Hotel Singapore - Piscină M Hotel Singapore - Sală de fitness M Hotel Singapore - Pub/Lounge
M Hotel Singapore - Pub/Lounge M Hotel Singapore - Coffee Shop/Cafenea M Hotel Singapore - Coffee Shop/Cafenea M Hotel Singapore - Restaurant M Hotel Singapore - Restaurant M Hotel Singapore - Sală de bal M Hotel Singapore - Sală de bal M Hotel Singapore - Sală de bal M Hotel Singapore - Spa
Zona Chinatown Număr camere: 413
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 4182 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,4
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (4182)
Sortare:
Alessandro C. Călător individual Italy, 2 aprilie 2012
Hotel piacevole e ben posizionato

vicino harbour front
8
hotel della catena millenium molto buono . colazioone a buffet
Raportaţi această recenzie
Alessandro C. Călător individual Italy, 26 februarie 2012
Hotel piacevole e ben posizionato

Hotel non troppo costoso considerando la location
8
ben posizionato e piacevole con una vista sul porto di singapore. non troppo costoso e nella media degli hotel di singapore
Raportaţi această recenzie
Simona P. Călător în pereche Italy, 6 septembrie 2011
Hotel piacevole e molto gentile il personale

ottimo rapporto qualita/prezzo, molto pulito
8,7
hotel comodo alla metropolitana, molto pulito. camere moderne e adeguate come spazio con bagni grandi. ottimo il pacchetto di 60S$ al giorno con colazione, internet, aperitivo sostanzioso, chiamate locali gratis e lavanderia. Piscina carina con 2 vasche jacuzzi, pochi lettini, palestra un po piccola. albergo ideale per coppie o per viaggi di affari, non per famiglie
Raportaţi această recenzie
Ente L. Călător pentru drum de afaceri Taiwan, 3 august 2015
Honest Cleaning Service Staff

Buffet Testaurant, Services and Honest Staff
8
It is very good. I particularly respect the honest of your service staff; The second day after I checked in the hotel, I could not find my glasses in the room in the morning; I thought I have left it bind in other locations where I have been to. I went out to do a few businesses. by the time I returned to the room that evening, I found my glasses resting on the table. I feel very warm at the service provided your cleaning staff. Thanks a lot!
Raportaţi această recenzie
Sock K. Călător în grup Malaysia, 2 august 2015
GOOD.

FOOD, LOCATION,
9,7
I REQUESTED FOR A DOUBLE BED, BUT THE DOUBLE BEDROOM ARE ALL OCCUPIED. THE STAFF IS NICE TO OFFER A ADD ON BED FRO ME.
Raportaţi această recenzie
Patrick M. Călător în pereche United States of America, 2 august 2015
The really nice and clean hotel

Big room , clean , nice view
9,7
The hotell really clean , the room is big and comfortable , nice view
Raportaţi această recenzie
Yin L. Călător în pereche Malaysia, 2 august 2015
Not bad

Room service
7
Notbad
Raportaţi această recenzie
Lay C. Călător în pereche Singapore, 1 august 2015
More dustbin

overall is clean and comfortable but only one dustbin in the room and it would be good to add one more
6,7
Raportaţi această recenzie
Eric R. Călător pentru drum de afaceri United States of America, 30 iulie 2015
Great hotel in a good location

locaiton, cost, cleanliness
8,7
It was great
Raportaţi această recenzie
Shamliah Y. Călător în pereche Malaysia, 30 iulie 2015
excellent room..spacious and clean

central location , great clean room and easy parking
7,3
It was a day stay but wishing we had stay another nite.. will book again when we come into town.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

M Hotel SingaporeM Hotel Singapore - IntrareM Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiM Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiM Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiM Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiM Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiM Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiM Hotel Singapore - ApartamentM Hotel Singapore - ApartamentM Hotel Singapore - ApartamentM Hotel Singapore - ApartamentM Hotel Singapore - Sală de balM Hotel Singapore - Executive LoungeM Hotel Singapore - PiscinăM Hotel Singapore - Sală de fitnessM Hotel Singapore - Pub/LoungeM Hotel Singapore - Pub/LoungeM Hotel Singapore - Coffee Shop/CafeneaM Hotel Singapore - Coffee Shop/CafeneaM Hotel Singapore - RestaurantM Hotel Singapore - RestaurantM Hotel Singapore - Sală de balM Hotel Singapore - Sală de balM Hotel Singapore - Sală de balM Hotel Singapore - Spa


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06