sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

M Hotels - Tower B

Hock Lee Center, Hotel Tower, Jalan Datuk Abang Abdul Rahim, Centrul Orasului Kuching, Kuching, Malaezia 93450 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : 360 Urban Resort Hotel (Tower B)
M Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţi M Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţi M Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţi M Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţi M Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţi M Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţi M Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţi M Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţi M Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţi M Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţi M Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţi M Hotels - Tower B Kuching - Apartament M Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţi M Hotels - Tower B Kuching - Hol M Hotels - Tower B Kuching - Recepţie M Hotels - Tower B Kuching - Interior hotel
M Hotels - Tower B Kuching - Intrare M Hotels - Tower B Kuching - Balcon/Terasă M Hotels - Tower B Kuching - Balcon/Terasă M Hotels - Tower B Kuching - Balcon/Terasă M Hotels - Tower B Kuching - Balcon/Terasă M Hotels - Tower B Kuching - Balcon/Terasă M Hotels - Tower B Kuching - Balcon/Terasă M Hotels - Tower B Kuching - Balcon/Terasă M Hotels - Tower B Kuching - Piscină M Hotels - Tower B Kuching - Piscină M Hotels - Tower B Kuching - Piscină M Hotels - Tower B Kuching - Sală de fitness
Zona Centrul Orasului Kuching Număr camere: 95
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 576 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
7,2
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
6,5
Toate opiniile (576)
Sortare:
Isaac N. Călător individual Malaysia, 16 aprilie 2015
Budget Hotel, great location

Good location
6
so far so good
Foong W. Călător în grup Malaysia, 3 ianuarie 2015
Cleaniness, confortable hotel

Cleaniness, comfort, spacious
8,3
Good, but the location is a bit quiet, best to have car to go to town.
Joseph K. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 8 decembrie 2014
overall rating

fair price,best service and strategic
9,7
Awsome
Jia J. Călător în grup Singapore, 10 noiembrie 2014
Average hotel

good customer service
6,7
okay
Jia J. Călător în grup Singapore, 10 noiembrie 2014
good service

good service, spacious rooms, rooms are old
6
okay
Keane N. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 5 noiembrie 2014
big room, clean and design

big room, design and clean
7,7
Keane N. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 5 noiembrie 2014
big room, comfort, clean

big room, comfort, clean
7,7
Ahmed H. Călător în pereche Malaysia, 3 noiembrie 2014
Bad Service

Room Dirty, Old And Staff service very poor
4,7
Very bad experience. Staff service very poor.
Kenneth Y. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 22 octombrie 2014
Not much to ask for. Just needed a clean room

clean, internet, air conditioning
6
Not much to ask for. Just needed a clean room and good air conditioning. The location is great as its just walking distance to my office.
Lim J. Călător individual Malaysia, 6 octombrie 2014
Kuching Visit

Clean, Washing Machine, Dryer, Super single bed
6,7
I booked the room with breakfast, and I asked for my breakfast vouchers when I arrived but they say the vouchers will be delivered to my room. However, I never received the vouchers and never used them. When I check out, I told the receptionist about it, but she informed me that the vouchers were issued. Since I had already fully paid via Agoda, I could not get a refund. The dining hall lights were also not working and I called for maintenance TWICE but it never came to fix it. So I never had the chance to admire the pretty lighting. Other than the above, the visit was good, room was spacious and well conditioned. Staff had service with a smile and housekeeping was efficient. It would be good if the hotel could inspect on the breakfast voucher issue.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

M Hotels - Tower B KuchingM Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţiM Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţiM Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţiM Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţiM Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţiM Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţiM Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţiM Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţiM Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţiM Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţiM Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţiM Hotels - Tower B Kuching - ApartamentM Hotels - Tower B Kuching - Cameră de oaspeţiM Hotels - Tower B Kuching - HolM Hotels - Tower B Kuching - RecepţieM Hotels - Tower B Kuching - Interior hotelM Hotels - Tower B Kuching - IntrareM Hotels - Tower B Kuching - Balcon/TerasăM Hotels - Tower B Kuching - Balcon/TerasăM Hotels - Tower B Kuching - Balcon/TerasăM Hotels - Tower B Kuching - Balcon/TerasăM Hotels - Tower B Kuching - Balcon/TerasăM Hotels - Tower B Kuching - Balcon/TerasăM Hotels - Tower B Kuching - Balcon/TerasăM Hotels - Tower B Kuching - PiscinăM Hotels - Tower B Kuching - PiscinăM Hotels - Tower B Kuching - PiscinăM Hotels - Tower B Kuching - Sală de fitnessM Hotels - Tower B Kuching - Sală de fitnessM Hotels - Tower B Kuching - RestaurantM Hotels - Tower B Kuching - Exterior hotelM Hotels - Tower B Kuching - Exterior hotelM Hotels - Tower B Kuching - Exterior hotelM Hotels - Tower B Kuching - Exterior hotelM Hotels - Tower B Kuching - Exterior hotelM Hotels - Tower B Kuching - Exterior hotelM Hotels - Tower B Kuching - Exterior hotelM Hotels - Tower B Kuching - Exterior hotelM Hotels - Tower B Kuching - Exterior hotel


AS-AGWEB-3B07