sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

M1 Hotel

28 Portland Street, Yau Ma Tei, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : M Hotel
M1 Hotel Hong Kong - Intrare M1 Hotel Hong Kong - Hol M1 Hotel Hong Kong - Centru de afaceri M1 Hotel Hong Kong - Interior hotel M1 Hotel Hong Kong - Restaurant M1 Hotel Hong Kong - Restaurant M1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi M1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi M1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi M1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi M1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi M1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi M1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi M1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi M1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi M1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
M1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Zona Yau Ma Tei Număr camere: 93
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,2

din 2963 opinii

Calitate-preţ
6,8
Situare
8,4
Prestaţia personalului
6,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,5
Confort/Standard Cameră
7,0
Alimentaţie/Local
6,3
Toate opiniile (2963)
Sortare:
Cristian G. Călător în grup Romania, 19 martie 2011
camera foarte mica,locatia este buna,curat i

ieftin pentru hkg
7,3
locatia buna,acces usor la metrou,camera curata ideal pentru cupluri,toaleta in camera dar peretele din sticla neavand intimitate.personalul foarte amabil.pretul este bun pentru hkg.
Roberto C. Călător în pereche Italy, 27 mai 2011
Cortesia nel servizio,camere piccole,ABF sufficien

Cortesia e servizio reception
6
Hotel in fase di ristrutturazione (vecchio fabbricato uso appartamenti) adibito a hotel. Posizione vicina a Mong Kok.
Hotel Feature Tip: Stanze piccole non adatte per una copia, mancanza di armadio, cassetta sicurezza, doccia senza box, pavimento in parquet.
Luca A. Călător în pereche Italy, 18 februarie 2011
Cortesia nel servizio, ma camere piccole

Pulito e disponibilità del personale.
7
Il wii fi in camera non funzionava come doveva, e le stanze erano fredde, visto l'assenza di riscaldamento. Per il resto il personale era abbastanza cortese e disponibile e l'Hotel discretamente pulito.
Sfat pentru călătorie: Siate insistenti con i tassisti affinchè vi portino esattamente dove avete chiesto di andare, altrimenti loro vi lasceranno solamente nelle vicinanze della zona.
Alexey I. Călător individual Russia, 21 noiembrie 2014
M1 hotel review

location only
5,7
Bad
Tequila N. Călător individual Singapore, 19 noiembrie 2014
VERY SMALL ROOMS

CONVENIENT AREA, LOTS OF EAT HOUSE, NEAR MRT
7,7
Check in was fast, friendly receptionist, got to make a deposit where it will be refund during check out. It’s near two shop that’s selling coffin. Best of all, the rooms are so...........small.........., me and my friend laughed with tears the moment we saw our room. Very tiny small room with two “single beds” where you can hardly move around but spacious bathroom (thank god). Although the rooms are small but we don’t always stay in the room so it’s still ok for us. Convenient area, near MTR, Temple Streets, Women Streets and Mong Kok where one can easily access. Will still consider this hotel on our next trip only if the price is cheaper.
Kienleong A. Călător în pereche Malaysia, 17 noiembrie 2014
not as good as it seems

nothing
4,7
i stayed 2 nights and the hotel location as said is not that strategic or convenient, there are a few hotels nearby i have stayed that are better and cheaper. its overpriced.
Yew M. Călător în pereche Singapore, 15 noiembrie 2014
For non fussy customer

Near MTR. Nice food outlet around hotel. Little night market
7
M1 hotel was little small for the price. Barely enough space to walk and to open our luggage. However, hotel provided free smart phone for our usage. Good wifi. Due to the cramp environment, it can be quite noisy from the passerby outside.
Michael A. Călător individual Canada, 13 noiembrie 2014
Great Location

Great location near Yau Ma Tei MTR station. Staff were very nice and the room was small as usual in Hong Kong but very comfortable.
9
Kelvin Y. Călător în pereche Singapore, 12 noiembrie 2014
Only if space doesn't matters .

location was excellent , free wifi was a plus and free usaged of smartphone was a surplus .
6
Location was excellent but room space was so miserably compact and the deposit they're asking for was too much compared to CASA Hotel nearby .
Adelina A. Călător în pereche Indonesia, 12 noiembrie 2014
The room way too small

Close to main street
5,3
Crampy room, toilet n shower r the same. They never washnor change dirty glass so u have to wash it ur self

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

M1 Hotel Hong KongM1 Hotel Hong Kong - IntrareM1 Hotel Hong Kong - HolM1 Hotel Hong Kong - Centru de afaceriM1 Hotel Hong Kong - Interior hotelM1 Hotel Hong Kong - RestaurantM1 Hotel Hong Kong - RestaurantM1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiM1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiM1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiM1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiM1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiM1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiM1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiM1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiM1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiM1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiM1 Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3B07