De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Madani Syariah Hotel

Jl. Sisingamangaraja/Amaliun No. 1, Medan zona, Medan, Indonezia

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,1

din 281 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,1
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,8
Confort/Standard Cameră
6,9
Alimentaţie/Local
6,8
Toate opiniile (281)
Sortare:
Mohd F. Călători în pereche Malaysia, 28 mai 2016
Satisfied
6
All ok.
Novy W. Călători drum de afaceri Indonesia, 20 mai 2016
good
4
Nice room and great location
Samsul B. Familii cu copii în vârstă Indonesia, 8 mai 2016
N/A
3
Sorry to say, really very bad
Samsul B. Familii cu copii în vârstă Indonesia, 8 mai 2016
N/A
3,3
Disappointing
A S. Călători drum de afaceri Indonesia, 10 martie 2016
Islamic atmosphere hotel near the ancient mosque

Good location , good cleanliness and Islamic oriented as its name.
7,7
We feel comfortable as its always be our destination hotel for us in Medan. We inform to the hotel management to pay attention of few staffs that taking foods from breakfast buffet for them selves during breakfast time ( 07.00-10.00am). We noticed this still happening since our last trip ( last six month and last year). Please pay attention to this kind of staffs attitude.
Nurul H. Călători individuali Malaysia, 6 martie 2016
Old facilities

Very bad facility and enviroment
4
Cant recommend this hotel
Mohamed A. Familii cu copii tineri Malaysia, 9 ianuarie 2016
Good

Location. Money. Staff friendly
6,7
Nice
Dayang S. Familii cu copii tineri Malaysia, 15 decembrie 2015
Need to improve a lot on the cleanliness.

Staff and manager very helpfull, location very good.
6
All was good except for the room is already run down and toilet and bathroom not very clean. Otherwise, staff and manager is very helpful and friendly. Good location for tourist.
Khairil A. Familii cu copii tineri Malaysia, 12 decembrie 2015
MADANI HOTEL. MEDAN

1. Location near mosque.
4,7
Not so as we arr separated from our kids. We have requested for 4 adjoining rooms but was not granted. Air con in one of the room is not working at all. Was move to Nother room after a number of complaints. The bed in one of the room was presented with a broken leg. The room smells.... Security is not really good.
Emyliyana S. Călători în pereche Singapore, 7 octombrie 2015
Close to many locations

location, value for money, cleanliness
8,3
It was great!
1 din 1 recenzii
Madani Syariah Hotel MedanMadani Syariah Hotel Medan - Sală de şedinţeMadani Syariah Hotel Medan - Cameră de oaspeţiMadani Syariah Hotel Medan - Sală de şedinţeMadani Syariah Hotel Medan - Sală de şedinţeMadani Syariah Hotel Medan - Cameră de oaspeţiMadani Syariah Hotel Medan - Sală de balMadani Syariah Hotel Medan - Exterior hotelMadani Syariah Hotel Medan - SpaMadani Syariah Hotel Medan - Cameră de oaspeţiMadani Syariah Hotel Medan - Interior hotelMadani Syariah Hotel Medan - VedereMadani Syariah Hotel Medan - RestaurantMadani Syariah Hotel Medan - Sală de şedinţeMadani Syariah Hotel Medan - Sală de şedinţeMadani Syariah Hotel Medan - Interior hotelMadani Syariah Hotel Medan - Cameră de oaspeţiMadani Syariah Hotel Medan - Cameră de oaspeţiMadani Syariah Hotel Medan - Cameră de oaspeţiMadani Syariah Hotel Medan - Cameră de oaspeţi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A06