sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Centru oraş Davao, Davao, Filipine 8000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Cameră de oaspeţi Marco Polo Davao Hotel Davao - Cameră de oaspeţi Marco Polo Davao Hotel Davao - Cameră de oaspeţi Marco Polo Davao Hotel Davao - Cameră de oaspeţi Marco Polo Davao Hotel Davao - Coffee Shop/Cafenea Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Coffee Shop/Cafenea Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Sală de fitness Marco Polo Davao Hotel Davao - Sală de fitness Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa
Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Piscină Marco Polo Davao Hotel Davao - Piscină Marco Polo Davao Hotel Davao - Piscină Marco Polo Davao Hotel Davao - Hol Marco Polo Davao Hotel Davao - Hol Marco Polo Davao Hotel Davao - Sală de bal Marco Polo Davao Hotel Davao - Sală de şedinţe Marco Polo Davao Hotel Davao - Plajă
Zona Centru oraş Davao Număr camere: 245

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,4

din 1672 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
8,6
Prestaţia personalului
8,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
8,3
Toate opiniile (1672)
Sortare:
Francesco M. Călător individual Italy, 5 decembrie 2014
My Davao Experience

Clean, comfort, strategic position
9
Settimo M. Călător pentru drum de afaceri Italy, 19 martie 2014
piacevole e molto confortevole

ambiente, staff professionale, buona cucina
9
corrispondente alle attese (come altri Marco Polo in altre città), gradevole e tranquillo
John L. Călător în pereche Philippines, 26 ianuarie 2015
Pleasant staff

staff, location, amenities
9,7
Very pleasant staff. They were very helpful to us when my wife got sick during our trip. Keep up the good work.
Kristine A. Călător în pereche Philippines, 26 ianuarie 2015
Nice hotel

Food, clean and spacious rooms
8
Had a nice quiet weekend. Enjoyed the buffet breakfast at the cafe. Rooms was big and spacious.
John L. Călător în pereche Philippines, 25 ianuarie 2015
Pleasant staff

staff, location, amenities
9,7
Pleasant stay. My wife got sick during our trip and we had to book an extra night for her to rest. Staff were very helpful to us all throughout the experience. Very professional and thoughtful staff. Keep up the good work.
Swee H. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 25 ianuarie 2015
Marco Polo Davao Hotel

Clean, airport transfer, security
7,3
Good
Antonio T. Călător în pereche Philippines, 22 ianuarie 2015
Marco Polo Davao Hotel

room , gym ,sauna
7,7
the person designated at the concierge was quite nice i must say, but i find him a bit annoying because as we were talking, a foreigner came in to butt in a question to him, instead of me being entertained since i was first in the queue,, he was giving me a divided attention. he should have finished talking to me first . a sign of disrespect .
Derk M. Călător în pereche Netherlands, 21 ianuarie 2015
Old glory in need of refurbishing

Room was quiet, valet parking cheap and staff friendly
6,3
Curtis B. Călător în pereche Canada, 21 ianuarie 2015
Good Hotel in Davao

clean, friendly, and comfortable
9,3
Anecito B. Călător în pereche Philippines, 18 ianuarie 2015
It was a comfortable resting hotel after a long tr

It was a short stay since we arrive midnight otherwise the hotel is clean and 5 star rating
9,3

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - Cameră de oaspeţiMarco Polo Davao Hotel Davao - Cameră de oaspeţiMarco Polo Davao Hotel Davao - Cameră de oaspeţiMarco Polo Davao Hotel Davao - Cameră de oaspeţiMarco Polo Davao Hotel Davao - Coffee Shop/CafeneaMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - Coffee Shop/CafeneaMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - Sală de fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - Sală de fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - PiscinăMarco Polo Davao Hotel Davao - PiscinăMarco Polo Davao Hotel Davao - PiscinăMarco Polo Davao Hotel Davao - HolMarco Polo Davao Hotel Davao - HolMarco Polo Davao Hotel Davao - Sală de balMarco Polo Davao Hotel Davao - Sală de şedinţeMarco Polo Davao Hotel Davao - PlajăMarco Polo Davao Hotel Davao - PlajăMarco Polo Davao Hotel Davao - Exterior hotelMarco Polo Davao Hotel Davao - Exterior hotelMarco Polo Davao Hotel Davao - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3A01