sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Exterior hotel Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Exterior hotel Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepţie Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dotări Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dotări Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de fitness Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dotări Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de bal Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interior hotel Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interior hotel Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interior hotel Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de bal Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băutură Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băutură Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băutură
Zona Tsim Sha Tsui Număr camere: 665
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 1702 opinii

Calitate-preţ
7,9
Situare
9,4
Prestaţia personalului
8,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
7,8
Toate opiniile (1702)
Sortare:
Supaluck K. Călător în grup Thailand, 20 iulie 2014
Comfort large room and very good location
6
Acest client numai a punctat acest hotel, fără a-şi exprima vreo opinie.
Young C. Familii cu copii tineri China, 18 iulie 2014
not bad

comfort, easy to access, friendly
8
not so bad
Lee C. Călător pentru drum de afaceri South Korea, 15 iulie 2014
Good................

location..............................................................................................................
7,3
Normaly good....................................................
Manisha H. Călător individual Mauritius, 12 iulie 2014
Horrible

centrally located thats about it
3,7
I heard really good things about this hotel, however on my stay my bed sheets were dirty with blood stains. Reaching there late midnight due to a flight delay, I wasn't even acknowledged dragging my bags up until the reception and then someone approached. I was greeted with a very cold smile like if I shouldn't be here. We were celebrating my sister's birthday with a trip to Asia but unfortunately it turned out to be sour. After reaching my room, realised I have been given the worse room of the block over looking the hotel dirty work section while i paid so much to get a good view. After jumping on the bed I realised I was sleeping on dirty stain sheets. I felt like puking. Secondly after advising them before hand that i needed a late check out due to my flight being in the evening( also written on their continental rooms benefits was late check out) I thought that I will have no problem. But guess what it was, I was told the latest time to check out would be 2pm. So reaching the hotel the same day around 1 am yet I wasn't even given any compassionate. I had to check out by this time or i would be charged. I would never stay there again, the staff are extremely rude and in need of training.
Wing S. Călător în pereche Hong Kong, 9 iulie 2014
VERY BIG ROOM

NICE,BIG AND CENTRE
8
the location is at the centre og tsim sha tsui ,very near the shopping centre and harbour city,easy for me to buy things and have dinner outside,the room is so big ,however , the toliet is not clean enough.
Wing S. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 9 iulie 2014
very big room

nice,central og tsim sha tsui
7,3
the hotel service is good,the room is big,the location is the center of tsim sha tsui and very near subway,easy to access ,the hotel is in the harbour city,very near the shopping mall and the dinning resturant.
Wan L. Familii cu copii tineri Malaysia, 6 iulie 2014
GOOD LOCATION FOR SHOPPING

SHOPPING, CONVENIENCE AND CLEAN
6,7
Chiu P. Călător în grup United Kingdom, 4 iulie 2014
Very nice hotel, convenient location, shopping

Convenient locationGreat facilitiesShopping centers within waking distance
9,3
Very nice hotel, great service and facilities......
Meng C. Călător în pereche Malaysia, 29 iunie 2014
it is a very convenient , friendly and clean hotel

Staff service, location and cleanliness of the hotel
9,3
very happy with the service rendered by the hotel staff
Fung P. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 26 iunie 2014
easy to access with a lot of restaurants around

close to shopping area, close to many restaurant, locate in the heart of the city
8,3

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Exterior hotelMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Exterior hotelMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepţieMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - DotăriMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - DotăriMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - DotăriMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de balMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interior hotelMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interior hotelMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interior hotelMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de balMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băuturăMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băuturăMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băuturăMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băuturăMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Mâncare şi băuturăMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3A07