De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Marina Byblos Hotel

Dubai Marina, Dubai Marina, Dubai, Emiratele Arabe Unite 123233 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Marina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţi Marina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţi Marina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţi Marina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţi Marina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţi Marina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţi Marina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţi Marina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţi Marina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţi Marina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţi Marina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţi Marina Byblos Hotel Dubai - Piscină Marina Byblos Hotel Dubai - Piscină Marina Byblos Hotel Dubai - Sală de fitness Marina Byblos Hotel Dubai - Restaurant Marina Byblos Hotel Dubai - Restaurant
Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/Lounge Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/Lounge Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/Lounge Marina Byblos Hotel Dubai - Nightclub Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/Lounge Marina Byblos Hotel Dubai - Nightclub Marina Byblos Hotel Dubai - Spa Marina Byblos Hotel Dubai - Salon de înfrumuseţare Marina Byblos Hotel Dubai - Sală de şedinţe Marina Byblos Hotel Dubai - Sală de şedinţe Marina Byblos Hotel Dubai - Sală de şedinţe Marina Byblos Hotel Dubai - Hol
Zona Dubai Marina Număr camere: 184

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 178 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
8,5
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
6,9
Toate opiniile (178)
Sortare:
Simone E. Călător în grup Italy, 6 aprilie 2015
Ottimo qualità e prezzo

pulizia classe ed efficienza
10
Perfetto
Raportaţi această recenzie
Hilal A. Călător individual Oman, 28 august 2015
Awesome

Location, service, view
8
Raportaţi această recenzie
Abdalla H. Călător individual United Arab Emirates, 29 iulie 2015
Room service is very bad خدمة الغرف سيئة جدا

the room rate
6,3
I've been to byblos hotel in media city and its much better than marina byblos,specially room service
Raportaţi această recenzie
Mohammed A. Călător în grup Saudi Arabia, 24 iulie 2015
First time and last time

Location
8
Not good but not bad
Raportaţi această recenzie
Ahmed A. Călător pentru drum de afaceri Saudi Arabia, 22 iulie 2015
Very bad and noisy hotel
2
Very bad
Raportaţi această recenzie
Giovanni C. Călător în grup Italy, 20 iulie 2015
Good stay

No comment
8
No comment
Raportaţi această recenzie
Raouda S. Familii cu copii tineri United Arab Emirates, 20 iulie 2015
Bad day in Dubai
4,3
Dirty rooms. Slow response from the team. Unprofessional management. Swimmng pool has no lifeguard for my kids even i called them a day before to check and they confirmed it.
Raportaţi această recenzie
Sanghynn L. Călător pentru drum de afaceri South Korea, 12 iulie 2015
location design comport

location design comport
10
location design comport
Raportaţi această recenzie
Rocky G. Călător individual United States of America, 8 iulie 2015
I give them 4star for being flexible 😊

Location , good value n service
8
Pretty good
Raportaţi această recenzie
Gavin M. Călător individual United States of America, 4 iulie 2015
As Good As Promised

Location, Amenities, Cleanliness
8,7
A friend of mine lives in Dubai Marina so I searched hotels in the area. I was reading the deals off to him and when I told him about the Marina Byblos and the price offered, he said don't look further...book it! He was right. It was an ideal location, a decent bar and the rooms were nicely appointed. I did not eat a meal there but the restaurant looked popular. I think my only (minor) criticisms are (a) the bed was a bit firm and (b) there were no washcloths provided. I had two hand towels, two bath towels and a floor mat, but no wash cloths. Oh, I also share the large number of opinions about the Internet access. It is free in the lobby but the price for a day of access (90 Dh) was ridiculous.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Marina Byblos Hotel DubaiMarina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţiMarina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţiMarina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţiMarina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţiMarina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţiMarina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţiMarina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţiMarina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţiMarina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţiMarina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţiMarina Byblos Hotel Dubai - Cameră de oaspeţiMarina Byblos Hotel Dubai - PiscinăMarina Byblos Hotel Dubai - PiscinăMarina Byblos Hotel Dubai - Sală de fitnessMarina Byblos Hotel Dubai - RestaurantMarina Byblos Hotel Dubai - RestaurantMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/LoungeMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/LoungeMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/LoungeMarina Byblos Hotel Dubai - NightclubMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/LoungeMarina Byblos Hotel Dubai - NightclubMarina Byblos Hotel Dubai - SpaMarina Byblos Hotel Dubai - Salon de înfrumuseţareMarina Byblos Hotel Dubai - Sală de şedinţeMarina Byblos Hotel Dubai - Sală de şedinţeMarina Byblos Hotel Dubai - Sală de şedinţeMarina Byblos Hotel Dubai - HolMarina Byblos Hotel Dubai - RecepţieMarina Byblos Hotel Dubai - Exterior hotelMarina Byblos Hotel Dubai - Exterior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B04