sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapore 39594 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Balcon/Terasă Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Exterior hotel Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hol Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hol Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Interior hotel Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Interior hotel Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hol Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Coffee Shop/Cafenea Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Sală de şedinţe
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Piscină Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Sală de fitness Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Sală de şedinţe Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Împrejurimi Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Exterior hotel Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive Lounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Piscină
Zona Marina Bay Număr camere: 575
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,2

din 5029 opinii

Calitate-preţ
7,7
Situare
8,8
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,4
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (5029)
Sortare:
Claudiu F. Călător în pereche Romania, 29 ianuarie 2014
Conditii aproape excelente

curatenie, check-out rapid, amplasament ideal
9,7
Hotelul a fost cu o arhitectura impresionanta, fiind si deasupra unui mall unde ai acces la magazine si la un foodcourt cu o varietate mare de mancaruri la preturi accesibile. Metroul este extrem de aproape. Am apreciat curatenia hotelului, personalul amabil si camerele de dimensiuni generoase. Singura problema, intalnita insa peste tot in Asia o reprezenta faptul ca desi afara erau 30 grade celsius, chiar si cu aerul conditionat oprit in camere era frig datorita ventilatiei generale.
Manuela B. Călător în pereche Switzerland, 11 mai 2014
Lussuoso hotel con splendida vista su marina bay

Posizione vista colazione
9
Enrico B. Călător în pereche Italy, 21 august 2012
Hotel +. Posizione ottima. Camere un po datate

Vista magnifica sulla baia
8,7
Soggiorno ottimo staf molto professionale nel centro di molte attività. La camera nostra aveva bisogno di una rinfrescata ma la pulizia era accettabile
Germano M. Călător pentru drum de afaceri Italy, 5 iulie 2011
Eccellente posizione, camere confortevoli

Posizione, dotazione camere, rapporto qualità/prezzo
9,7
L'Hotel mi è piaciuto molto, percio' ho prenotato di nuovo una camera in occasione del mio successivo soggiorno a Singapore dal 3 al 5 luglio e sono rimasto altrettanto se non ancor più soddisfatto
Hotel Feature Tip: modificare il software degli ascensori per accelerare nella misura del possibile i tempi di attesa ai piani delle camere, tuttora un po' lunghi (e molto lunghi quando l'albergo è pieno). Segnalare meglio le scale cosi' da rendere più agevole ricorrervi quando i tempi di attesa dell'ascensore sono troppo lunghi.
Germano M. Călător pentru drum de afaceri Italy, 22 martie 2011
Ottima posizione e servizio accurato

posizione, vista, rapporto qualità prezzo
9,7
L'unico vero inconveniente dell'albergo è il numero troppo ridotto di ascensori, che obbliga troppo spesso ad aspettare parecchi minuti sul pianerottolo a rischio di perdere appuntamenti importanti. Le poche scale disponibili sono mal segnalate, percio' se si ha fretta si rischiano grosse frustrazioni.
Hotel Feature Tip: Agli uomini consiglio di portarsi un pettinino perché l'hotel non ne fornisce.
Maggie A. Călător în pereche Singapore, 22 noiembrie 2014
Best service staffs for meritus club

Service, attitude and accommodating to requests
9,3
I booked an atrium suite and it was 5 stars service all the way from the check in, to all the requests I had. The staffs at the meritus club lounge are all very friendly and welcoming. Of all the hotels I've stayed in Singapore, this is the only hotel that I feel is absolutely worth every cent I've paid for excellent services from the meritus lounge concerige. Kudos to the staffs and please do continue to keep up with the excellent service at the lounge! I look forward to staying with you again! :-)
Sin T. Călător individual Malaysia, 20 noiembrie 2014
Grand

Wifi, bathroom, bolster
9,3
Awesome
Tiron S. Călător în pereche Thailand, 17 noiembrie 2014
nice location

location, staff ,food
4,7
so so
Tung Y. Familii cu copii tineri Malaysia, 17 noiembrie 2014
all the things in this hotel is suitable for us.

the staff at this hotel is very nice and very friendly...servicing of room is also good,very clean and feel comfortable ..it is also near to the destination that I would like to go..the price also ok.
8
It is very nice for me and my family.
Loo T. Călător în pereche Malaysia, 16 noiembrie 2014
good hotel with even better service

room clenaliness, good staff and a surprise brthday cake for my wife
9
It was fantastic. it was my wife's birthday when we checked in using her passport. 2 hrs later a staff delivered a birthday cake with compliments from hotel and a birthday message too!. It really made her day!

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Balcon/TerasăMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Exterior hotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Interior hotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Interior hotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Coffee Shop/CafeneaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Sală de şedinţeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - PiscinăMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Sală de fitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Sală de şedinţeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - ÎmprejurimiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Exterior hotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Piscină

Opinii clienţi - Marina Mandarin Singapore Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3B07