De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapore 39594

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,2

din 5667 opinii

1 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,7
Situare
8,8
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,4
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (5667)
Sortare:
Claudiu F. Călători în pereche Romania, 29 ianuarie 2014
Conditii aproape excelente

curatenie, check-out rapid, amplasament ideal
9,7
Hotelul a fost cu o arhitectura impresionanta, fiind si deasupra unui mall unde ai acces la magazine si la un foodcourt cu o varietate mare de mancaruri la preturi accesibile. Metroul este extrem de aproape. Am apreciat curatenia hotelului, personalul amabil si camerele de dimensiuni generoase. Singura problema, intalnita insa peste tot in Asia o reprezenta faptul ca desi afara erau 30 grade celsius, chiar si cu aerul conditionat oprit in camere era frig datorita ventilatiei generale.
Raportaţi această recenzie
Filippo P. Călători în pereche Italy, 29 martie 2015
Buon rapporto qualità prezzo

Dimensione stanza, spazi comuni, centralità
9,3
Tutto perfetto, anche se un rinnovamento di stile non guasterebbe. Colazione buona, ma non eccellente.
Raportaţi această recenzie
Manuela B. Călători în pereche Switzerland, 11 mai 2014
Lussuoso hotel con splendida vista su marina bay

Posizione vista colazione
9
Raportaţi această recenzie
Enrico B. Călători în pereche Italy, 21 august 2012
Hotel +. Posizione ottima. Camere un po datate

Vista magnifica sulla baia
8,7
Soggiorno ottimo staf molto professionale nel centro di molte attività. La camera nostra aveva bisogno di una rinfrescata ma la pulizia era accettabile
Raportaţi această recenzie
Germano M. Călători drum de afaceri Italy, 5 iulie 2011
Eccellente posizione, camere confortevoli

Posizione, dotazione camere, rapporto qualità/prezzo
9,7
L'Hotel mi è piaciuto molto, percio' ho prenotato di nuovo una camera in occasione del mio successivo soggiorno a Singapore dal 3 al 5 luglio e sono rimasto altrettanto se non ancor più soddisfatto
Hotel Feature Tip: modificare il software degli ascensori per accelerare nella misura del possibile i tempi di attesa ai piani delle camere, tuttora un po' lunghi (e molto lunghi quando l'albergo è pieno). Segnalare meglio le scale cosi' da rendere più agevole ricorrervi quando i tempi di attesa dell'ascensore sono troppo lunghi.
Raportaţi această recenzie
Germano M. Călători drum de afaceri Italy, 22 martie 2011
Ottima posizione e servizio accurato

posizione, vista, rapporto qualità prezzo
9,7
L'unico vero inconveniente dell'albergo è il numero troppo ridotto di ascensori, che obbliga troppo spesso ad aspettare parecchi minuti sul pianerottolo a rischio di perdere appuntamenti importanti. Le poche scale disponibili sono mal segnalate, percio' se si ha fretta si rischiano grosse frustrazioni.
Hotel Feature Tip: Agli uomini consiglio di portarsi un pettinino perché l'hotel non ne fornisce.
Raportaţi această recenzie
Regina Y. Călători în pereche Singapore, 10 februarie 2016
Comfortable

the location , easy access for shopping and dining
9,3
the room gave a cozy feeling and bed was not too soft ( which is good ). Only thing that I did not like was the stain on the WC. It's room number 1523 if you need to know.
Raportaţi această recenzie
Musliha M. Călători în pereche Singapore, 2 februarie 2016
A 'so so' hotel.

Shopping location
7,3
Wide range of breakfast. However the oriental breakfast was terrible. Other than that all is fine.
Raportaţi această recenzie
Ker W. Călători în pereche Singapore, 1 februarie 2016
Abit disappointed

Location , views
7,3
It was less than e 8.5 than wat i expected, we were on our staycation, we stayed in e club rm wit Bay view, rm Decor r still counted gd but disappointed my fav hot tub soak was burn,as tub drainage n water release level was rusty. N tv channels were by antenna n very blur n limited to only 1 radio station , Gosh ! Staff at reception was attentive n fast but did not actually went into detail like breakfast location , wifi excess code n worst hse guest pay valet $8 for 24hrs which is counted cheap but not under any shelters though it's right Infront of hotel like vip cars .. But look at e Sun in s'pore n u will understand e oven feel in ur car .. Rm make up but tea n sugar not refill but it's small issue . Overall I dun feel like I'm in e more premier club level feel unless u r in e club lounge. It's e excessable balcony for some fresh Air n e views tt lets me give it a plus mark or 2..
Raportaţi această recenzie
Mc E. Călători în grup Philippines, 1 februarie 2016
Marina Mandarin Travel review

the staff, room, and breakfast
10
We enjoyed our overall stay here in this hotel. The staffs are very friendly. The room is big especially the toilet compared to the other hotels i stayed in Singapore. Very accessible to MRT. The breakfast we really enjoyed.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Exterior hotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RecepţieMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Interior hotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Interior hotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Interior hotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Centru de afaceriMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Centru de afaceriMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - PiscinăMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - PiscinăMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Sală de fitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Sală de balMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Sală de şedinţeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - BaieMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B05